Залізо з Польщі в 2024

Разговоры обо всем
Відповісти
Автор
Повідомлення
AlmostDef
Member

Повідомлення

Привіт, спільното. Я пам'ятаю, що під час криптолихоманки було вигідно купувати комплектуючі і ноути з Польщі. Але зараз я зайшов на сайти великих польських магазинів і помітив, що ноутбуки в нас коштують дешевше майже в 2 рази (дивився 13 дюймові dell). Це дійсно в нас ноути дешевші, чи я просто не в тих магазинах дивився?
crisisby
Member

Повідомлення

AlmostDef: 17.05.2024 16:07 Привіт, спільното. Я пам'ятаю, що під час криптолихоманки було вигідно купувати комплектуючі і ноути з Польщі. Але зараз я зайшов на сайти великих польських магазинів і помітив, що ноутбуки в нас коштують дешевше майже в 2 рази (дивився 13 дюймові dell). Це дійсно в нас ноути дешевші, чи я просто не в тих магазинах дивився?
Так то воно так. Тепер поляки в нас залізо закупають :laugh:
AlmostDef
Member

Повідомлення

crisisby: 18.05.2024 00:53
AlmostDef: 17.05.2024 16:07 Привіт, спільното. Я пам'ятаю, що під час криптолихоманки було вигідно купувати комплектуючі і ноути з Польщі. Але зараз я зайшов на сайти великих польських магазинів і помітив, що ноутбуки в нас коштують дешевше майже в 2 рази (дивився 13 дюймові dell). Це дійсно в нас ноути дешевші, чи я просто не в тих магазинах дивився?
Так то воно так. Тепер поляки в нас залізо закупають :laugh:
O Kurwa. Світова економіка то не моє, але дякую за відповідь.
Відповісти