Весьма сильное улучшение
![think :think:](./images/smilies/think.gif)
Ще один привід переходити на DuckDuckGo тім, хто цього ще не зробив.Scoffer: ↑ 15.05.2024 13:42 Після попередньої заміни пошукового двигла біс що знайдеш, суцільний шлак на перших сторінках, а тепер ще "покращення" завезли![]()
Змушений не погодитись. В мене ситуація навпаки протилежнаScoffer: ↑ 15.05.2024 13:45 stakanctl
Знайшов один адекватного пошуковикаВоно взагалі відфонарні результати не по темі виписує.
От це якраз і не проблема, реклама помічена що вона раклама. Проблема в результатах, власне, пошуку. Вони постійно і дуже сильно деградують.Conqistador: ↑ 15.05.2024 13:45чтобы попасть в "рекомендации" нужно проплатить, в гугле первой всегда выставляется реклама, реклама на первом месте у гугла
> в мене не струшуєтьсяstakanctl: ↑ 15.05.2024 13:35 Страшно уявити що воно ще може порадити.
Так а при чому шрифти до веб пошуку? Адекватний інтерфейс, котрий дає спрощені резюме та віджети по дефолтних темах у верхній частині сторінки як в гуглі. Немає реклами в пошукових результатах, немає трекінгу твоїх пошукових інтересів, етц. Стосовно іррелевантних результатів пошуку хотілось би побачити приклади.Scoffer: ↑ 15.05.2024 14:04 stakanctl
Зайшов на качку, побачив потворні шрифти, про котрі вже й забув, вийшов. Ні, якось без них обійдемось.
Погіршився і сам хром, такої нестабільної роботи я давно не бачив, іноді треба повністю закрити сам браузер, щоб сторінки почали знову прогружатися, така сама фігня і з встроєним перекладачем. У той самий час, фаерфокс працює без проблем, навіть у смартфоні замінив хром на лисицю, через відсутність адблоків.KYDRAM: ↑ 15.05.2024 13:44 Це все класно, але! Пошук у гугла за останні рік якраз Сильно погіршився, і про це не говорив тіки той хто ним не користується![]()
Такими темпами треба буде скоро напам'ять знати кожний юрл куди тре попасти![]()