Останні статті і огляди
Новини
Google змінює свій пошуковик і впроваджує ШІ
-
Afit
Member
-
ervin
Member
Ми вже бачили який політкоректний ШІ від Google.
Я вже бачу відповіді на питання "Чому (шось погане)?". В усьому винні білі цисгендерні чоловіки.
Я вже бачу відповіді на питання "Чому (шось погане)?". В усьому винні білі цисгендерні чоловіки.
-
wolf359
Junior
Класно. Прямо як в Microsoft Bing, але на півроку пізніше.
-
stakanctl
Member
Момент на 1:00 з відео підтверджує, що Gemini все ще варто оминати.
> Why is the back lever not moving?
> Open the back door and gently remove the film.
> Продовжує фотографувати на вулиці.
Страшно уявити що воно ще може порадити.
> Why is the back lever not moving?
> Open the back door and gently remove the film.
> Продовжує фотографувати на вулиці.
Страшно уявити що воно ще може порадити.
-
Scoffer
Member
Після попередньої заміни пошукового двигла біс що знайдеш, суцільний шлак на перших сторінках, а тепер ще "покращення" завезли
-
KYDRAM
Member
Це все класно, але! Пошук у гугла за останні рік якраз Сильно погіршився, і про це не говорив тіки той хто ним не користується
Такими темпами треба буде скоро напам'ять знати кожний юрл куди тре попасти
-
stakanctl
Member
Ще один привід переходити на DuckDuckGo тім, хто цього ще не зробив.Scoffer: ↑ 15.05.2024 13:42 Після попередньої заміни пошукового двигла біс що знайдеш, суцільний шлак на перших сторінках, а тепер ще "покращення" завезли
-
Conqistador
Member
чтобы попасть в "рекомендации" нужно проплатить, в гугле первой всегда выставляется реклама, реклама на первом месте у гугла
Востаннє редагувалось 15.05.2024 13:46 користувачем Conqistador, всього редагувалось 1 раз.
-
Scoffer
Member
stakanctl
Знайшов один адекватного пошуковика Воно взагалі відфонарні результати не по темі виписує.
Знайшов один адекватного пошуковика Воно взагалі відфонарні результати не по темі виписує.
-
stakanctl
Member
Змушений не погодитись. В мене ситуація навпаки протилежнаScoffer: ↑ 15.05.2024 13:45 stakanctl
-
Scoffer
Member
От це якраз і не проблема, реклама помічена що вона раклама. Проблема в результатах, власне, пошуку. Вони постійно і дуже сильно деградують.Conqistador: ↑ 15.05.2024 13:45чтобы попасть в "рекомендации" нужно проплатить, в гугле первой всегда выставляется реклама, реклама на первом месте у гугла
-
sav_
Member
> в мене не струшуєтьсяstakanctl: ↑ 15.05.2024 13:35 Страшно уявити що воно ще може порадити.
> вийдіть з кабінки і помістіть в сушарку для рук свій...
-
Scoffer
Member
stakanctl
Зайшов на качку, побачив потворні шрифти, про котрі вже й забув, вийшов. Ні, якось без них обійдемось.
Зайшов на качку, побачив потворні шрифти, про котрі вже й забув, вийшов. Ні, якось без них обійдемось.
-
waryag
Member
Колись у них був нормлаьний пошук, але то було занадто просто.
Тепер, за допомогою ШІ, вони хочуть ще більше спотворити результати?
Тепер, за допомогою ШІ, вони хочуть ще більше спотворити результати?
-
Rederst
Member
Відтепер у видачі пошуку будуть суцільні художні витвори.
-
stakanctl
Member
Так а при чому шрифти до веб пошуку? Адекватний інтерфейс, котрий дає спрощені резюме та віджети по дефолтних темах у верхній частині сторінки як в гуглі. Немає реклами в пошукових результатах, немає трекінгу твоїх пошукових інтересів, етц. Стосовно іррелевантних результатів пошуку хотілось би побачити приклади.Scoffer: ↑ 15.05.2024 14:04 stakanctl
-
XAMCTBO
Member
Погіршився і сам хром, такої нестабільної роботи я давно не бачив, іноді треба повністю закрити сам браузер, щоб сторінки почали знову прогружатися, така сама фігня і з встроєним перекладачем. У той самий час, фаерфокс працює без проблем, навіть у смартфоні замінив хром на лисицю, через відсутність адблоків.KYDRAM: ↑ 15.05.2024 13:44 Це все класно, але! Пошук у гугла за останні рік якраз Сильно погіршився, і про це не говорив тіки той хто ним не користується
-
sav_
Member
XAMCTBO
тільки Chrome, чи Edge, Vivaldi також? які теж на Blink
тільки Chrome, чи Edge, Vivaldi також? які теж на Blink
-
Scoffer
Member
stakanctl
До того що яка нафіг проксіма нова, аж в очах рябить. Як побачив, так і закрив одразу. До пошуку навіть не дійшло.
Знайшов вже, що в налаштуваннях можна змінити. Але це люта жесть якась. Пересічний користувач так само закриє бо на цю дефолтну купу літер неможливо дивитись. Але і після там щось не так, чи-то з міжлітерним інтервалом, чи ще з чимось, лінь розбиратись. Могли б хоч з вікіпедії скопіювати якщо у самих руки з дупи. Чи з цього форуму. Дивитись на сторінку не комфортно.
А щодо пошуку то вбиваємо перше що потрапило під руку, а саме "samsung u32j590u параметри", і бачимо всю сторінку в латиниці. Я може і не проти англійської, але це не те що я замовляв в пошуку. Я прямо впевнений що якщо я піду далі щось шукати, то воно мені як не англійську, так кацапську видаватиме це прям с ходу. А далі на відмінювання забиватиме, синоніми дивні і оте все. Проходили вже. Я про цю качку дуже давно в курсі.
До того що яка нафіг проксіма нова, аж в очах рябить. Як побачив, так і закрив одразу. До пошуку навіть не дійшло.
Знайшов вже, що в налаштуваннях можна змінити. Але це люта жесть якась. Пересічний користувач так само закриє бо на цю дефолтну купу літер неможливо дивитись. Але і після там щось не так, чи-то з міжлітерним інтервалом, чи ще з чимось, лінь розбиратись. Могли б хоч з вікіпедії скопіювати якщо у самих руки з дупи. Чи з цього форуму. Дивитись на сторінку не комфортно.
А щодо пошуку то вбиваємо перше що потрапило під руку, а саме "samsung u32j590u параметри", і бачимо всю сторінку в латиниці. Я може і не проти англійської, але це не те що я замовляв в пошуку. Я прямо впевнений що якщо я піду далі щось шукати, то воно мені як не англійську, так кацапську видаватиме це прям с ходу. А далі на відмінювання забиватиме, синоніми дивні і оте все. Проходили вже. Я про цю качку дуже давно в курсі.
-
Ekz0rcyst
Member
Scoffer
Щось в якості альтернативи можете запропонувати?
Щось в якості альтернативи можете запропонувати?