4080TI
![popcorn :popcorn:](./images/smilies/popcorn.gif)
4080TI
А я тобі кажу: не бреши.fantomrulezz: ↑ 12.05.2024 11:03 Зараз DLSS Quality в усіх іграх в 4К дає картинку або ідентичну або кращу за натив.
я з цим абсолютно погоджусь, ба більше я використовую длдср + длсс, що дає 100% краще зображення за натив і чудове згладжування. але ж мова була про 4к.Alligator: ↑ 12.05.2024 16:10 Enjthesilence, так, але задля справедливості в 4к з DLSS таки можна грати![]()
ці кущі , ці тіні, згладжування, мама ріднаГеральт: ↑ 12.05.2024 17:29 Alligator
От ліва, це - натив
DLSS милить і ріже деталі (кінчики гілочок на нижній), або каша замість листя/трави
Але то зум 800%
Текстури, - це практично все, що в кадрі. Тим мізером, що дають промені (тіні, наприклад), того не перекрити ніяк.
Низький FPS - аргумент, якщо швидкодії не вистарчає. Але і там не може бути мови про "кращу картинку. Крім того, ще треба дивитись, що "вигідніше": апскейл при ультрах чи натив при середніх/високих. Підозрюю, залежить від гри.
А можно аргументи для тих хто не грає з лупою 800%?Геральт: ↑ 12.05.2024 17:29Але то зум 800%
Та він в принципі не може дати кращий результат (якщо під результатом розуміємо якість/чіткість), за визначенням.Enjthesilence: ↑ 12.05.2024 17:32 навіть якщо длсс краще дає результат лише в декількох іграх (насправді в більшості де він є) то краще мати змогу його увімкнути, хіба ні?
Ну, тут вже індивідуально. Комусь мило подобається і без зуму, а комусь ні.Alligator: ↑ 12.05.2024 17:41 А можно аргументи для тих хто не грає з лупою 800%?
Геральт: ↑ 12.05.2024 17:52Та він в принципі не може дати кращий результат (якщо під результатом розуміємо якість/чіткість), за визначенням.Enjthesilence: ↑ 12.05.2024 17:32 навіть якщо длсс краще дає результат лише в декількох іграх (насправді в більшості де він є) то краще мати змогу його увімкнути, хіба ні?
Але загалом так, краще мати змогу вкючити апскейл, ніж не мати. Аби тільки і змога "включити" натив лишалась. Бо може бути як в якомусь remnant2 чи що там розробники "під апскейл" розробляли.
Твоя картинка то ж скріншот скріншота, правда?![]()
Ну, тут вже індивідуально. Комусь мило подобається і без зуму, а комусь ні.Alligator: ↑ 12.05.2024 17:41 А можно аргументи для тих хто не грає з лупою 800%?
Хвилинку,Геральт: ↑ 12.05.2024 17:52Та він в принципі не може дати кращий результат (якщо під результатом розуміємо якість/чіткість), за визначенням.Enjthesilence: ↑ 12.05.2024 17:32 навіть якщо длсс краще дає результат лише в декількох іграх (насправді в більшості де він є) то краще мати змогу його увімкнути, хіба ні?
Але загалом так, краще мати змогу вкючити апскейл, ніж не мати. Аби тільки і змога "включити" натив лишалась. Бо може бути як в якомусь remnant2 чи що там розробники "під апскейл" розробляли.
Твоя картинка то ж скріншот скріншота, правда?
Геральт:, це твої актуальні параметри ПК? Тобто людина з картою без DLSS та 2к монітором розповідає мені як погано мені грається у 4к з DLSS?! На основі відосиків з Ютубу та переказу чужої думки?XFX 6900XT (1.08V)
Dell S2721DGF (27`QHD)
то скріншот відео на цю тему з зумом, але й так все чудово видно) вже в системних вимогах до гри розробники не цураються вказувати необхідність апскейлерів для 2к і вище. длсс дає краще зображення, особливо в іграх з поганим згладжуванням. так не в усіх, в деяких проектах артефакти і баги дійсно сильно помітні, але в крупних тайтлах з цим все ок.Геральт: ↑ 12.05.2024 17:52Та він в принципі не може дати кращий результат (якщо під результатом розуміємо якість/чіткість), за визначенням.Enjthesilence: ↑ 12.05.2024 17:32 навіть якщо длсс краще дає результат лише в декількох іграх (насправді в більшості де він є) то краще мати змогу його увімкнути, хіба ні?
Твоя картинка то ж скріншот скріншота, правда?![]()
На основі скріншотів, які люб'язно надали власники НВ.Alligator: ↑ 12.05.2024 17:58 Геральт:, це твої актуальні параметри ПК? Тобто людина з картою без DLSS та 2к монітором розповідає мені як погано мені грається у 4к з DLSS?! На основі відосиків з Ютубу та переказу чужої думки?
Ото усе розмите що ти показуєш дійсно є на FullHD чи 2k, якщо використовувати DLSS у 4к без 800% зуму то без статичної картинки ще треба буде вгадувати з якої сторони натив, а де DLSS.![]()
Скріншот ютубу?Enjthesilence: ↑ 12.05.2024 17:58 то скріншот відео на цю тему з зумом, але й так все чудово видно) вже в системних вимогах до гри розробники не цураються вказувати необхідність апскейлерів для 2к і вище. длсс дає краще зображення, особливо в іграх з поганим згладжуванням. так не в усіх, в деяких проектах артефакти і баги дійсно сильно помітні, але в крупних тайтлах з цим все ок.
Это не сравнение, а бред фаната в глаза не видевшего новые технологии. Картинки с вывесками это две разные картинки с разным качеством, у вывесок даже размеры разные, как и ракурсы, а может дальность от персонажа до столба у скринов тоже разная, там куча вариантов как сманипулировать, обычно делают скрины с одного места просто поменяв качество графики, такие скрины всё покажут, а это не релевантные примеры теоретика.Alligator: ↑ 12.05.2024 17:19ніби ліва у нормальній якості, а для правої зменшили якість настільки, що завантажилась спрощена текстура яку потім DLSS ще погіршили.
Взагалі то, я писав проEnjthesilence: ↑ 12.05.2024 15:37*1080TI навіть майже через 2 роки після виходу "Відьмак3" в 4к (без волосся) видає 50 фпс
Але якщо не лукавити, то і на 1080ti нормально можна було грати. Я грав. І купу ігор пройшов.fantomrulezz: ↑ 12.05.2024 11:03починаючи з 2080ті
Це в принципі і є вся аргументація нефоннатів.vmsolver: ↑ 12.05.2024 18:32Не знаю какая у него карта, но если радеон, то он посмотрел на FSR и спроецировал результат на DLSS, тайна фанатика раскрыта