Останні статті і огляди
Новини
Ігрова миша ASUS ROG Keris II Ace надійшла у продаж
-
Shader1
Member
Предлагаю обсудить Ігрова миша ASUS ROG Keris II Ace надійшла у продаж
озвучили бы сколько она "живет" на 8000 гц, ибо это наверно каждый день заряжать, как по мне оптима это 1000гц
\\\\//а, не так прочитал, 4к по безпроводу, 8к по проводу
[/quote]
озвучили бы сколько она "живет" на 8000 гц, ибо это наверно каждый день заряжать, как по мне оптима это 1000гц
\\\\//а, не так прочитал, 4к по безпроводу, 8к по проводу
[/quote]
-
Kashtan
Member
Розміри
121(L)x67(w)x42(H) mm
Не ідеал - але принаймні не чергова мікролітражка.
121(L)x67(w)x42(H) mm
Не ідеал - але принаймні не чергова мікролітражка.
-
Hotspur
Member
6000 грн мишка. жесть
-
PCюк
Member
Меня тут посетила мысль в свете постоянной рекламы ASUS: реклама это, конечно, хорошо и помогает продвигать продукт, но когда её слишком много и ты каждый день читаешь только про ASUS, то уже замечаешь за собой легкую неприязнь. Хотя раньше он тебе нравился и без рекламы.
-
daesz
Member
Тут новини в перемішку ейсус та мсі, щоб не проїдався один брендPCюк: ↑ 10.05.2024 18:35 Меня тут посетила мысль в свете постоянной рекламы ASUS: реклама это, конечно, хорошо и помогает продвигать продукт, но когда её слишком много и ты каждый день читаешь только про ASUS, то уже замечаешь за собой легкую неприязнь. Хотя раньше он тебе нравился и без рекламы.
-
Gelonyrum
Member
Я б швидше парився тим, що 20% процесора молотить суто щоб мишка працювала, а не за заряд)Shader1: ↑ 10.05.2024 18:16 озвучили бы сколько она "живет" на 8000 гц, ибо это наверно каждый день заряжать
Відправлено через 1 хвилину 18 секунд:
Ще телемарт) 3 черепахи, на котрих тримається все)daesz: ↑ 10.05.2024 18:36 Тут новини в перемішку ейсус та мсі, щоб не проїдався один бренд
-
DuckRider
Member
Вонна би EC2, но зачем, если есть EC2?
-
byaka
Member
Криве програмне забезпечення Asus Armoury Crate ставить хрест навiть самiй думцi купiвлi будь-якої мишi чи клавiатури вiд Асус.
-
S
Member
напоминает Deathadder
-
astaldo_77
Junior
У продуктів Асуса такі довгі імена, як у латиноамериканця...
ROG Strix Scar Flow Keris Ace TUF Gaming Zephyrus..
ROG Strix Scar Flow Keris Ace TUF Gaming Zephyrus..
-
Emply
Member
А в новости написано, что "настраивается в ПО Armoury Crate Gear."byaka: ↑ 10.05.2024 19:27 Криве програмне забезпечення Asus Armoury Crate ставить хрест навiть самiй думцi купiвлi будь-якої мишi чи клавiатури вiд Асус.
Решил проверить, вроде раньше просто Armoury Crate называлось и таки да, они наконец-то решили что-то сделать для периферии отдельное:
https://rog-forum.asus.com/t5/technolog ... a-p/957266
-
Сidonix
Member
Це одна з причин, чому особисто мені подобається продукція Razer.byaka: ↑ 10.05.2024 19:27 Криве програмне забезпечення Asus Armoury Crate ставить хрест навiть самiй думцi купiвлi будь-якої мишi чи клавiатури вiд Асус.
-
Ortyomko
Member
а мені LogitechСidonix: ↑ 11.05.2024 00:38Це одна з причин, чому особисто мені подобається продукція Razer.byaka: ↑ 10.05.2024 19:27 Криве програмне забезпечення Asus Armoury Crate ставить хрест навiть самiй думцi купiвлi будь-якої мишi чи клавiатури вiд Асус.
-
JKrl
Member
логі технологічно дуже гарні миші.
Але з ергономікою по сучасним стандартам (не більше 85г) там біда, особливо з їх класичною 500 серією
-
Ortyomko
Member
так, 500 важка. Мені дуже подобалась G703 по ергономіці, плюс у мене їх килимок G PowerPlay. Але, нажаль, дитинка вирішила що вона хоче покупатися, тому довелося взяти G Pro Wireless. По ергономіці мені 703 була ліпша, краще б її взяв.JKrl: ↑ 11.05.2024 01:07логі технологічно дуже гарні миші.
Але з ергономікою по сучасним стандартам (не більше 85г) там біда, особливо з їх класичною 500 серією
-
7mindfields
Member
Zowie працює без софту, не цікаво, інше діло арморі крейтDuckRider: ↑ 10.05.2024 19:06 Вонна би EC2, но зачем, если есть EC2?
-
Adamantium
Ghost
начали с процов и матерей, а закончим мышами, даHotspur: ↑ 10.05.2024 18:31 6000 грн мишка. жесть
-
Krovatka
Member
Armory Crate в комплетке же? Спасибо не надо
-
the_virus_ua
Member
Забавно, выпустили софт в 2023 и до сих пор не добавили туда весь свой ассортимент периферии. Даже у лоджитек с их микро версией их хаба, под названием Onboard Memory Manager - поддерживаются почти все их мышки.Emply: ↑ 10.05.2024 21:10А в новости написано, что "настраивается в ПО Armoury Crate Gear."byaka: ↑ 10.05.2024 19:27 Криве програмне забезпечення Asus Armoury Crate ставить хрест навiть самiй думцi купiвлi будь-якої мишi чи клавiатури вiд Асус.
Решил проверить, вроде раньше просто Armoury Crate называлось и таки да, они наконец-то решили что-то сделать для периферии отдельное:
https://rog-forum.asus.com/t5/technolog ... a-p/957266
Асус в плане софта как всегда.
-
M03G
Junior
Наче і непогані миші, але... взяти на приклад G703... через пів року зламалась вісь на колесі, замінив разом з енкодером на всяк випадок. Ще через пів року мікрік лівий почав даблклікати, замінив обидва. А так непогано наче працює з рештою)).