У людей проблеми з розумінням механік. Нічого нового. А так він простий, як і Жук(з котрим навіть у автобатла проблем немає, а у людей є ).Kirakishou: ↑ 21.04.2024 12:16але на ютубі багато відео де люди не можуть його пройти з першого разу.
Останні статті і огляди
Новини
Hoyoverse
-
lewerlin
Member
-
daesz
Member
Що трапилось з геншином знову? Зайшов сьогодні в гугл стор, а там 2.4 рейтинг
-
geka3250
Member
Особисто у мене цей патч на 35гб качався зі швидкістю 400кбс, що зайняло 1 добу, хоча раніше стабільна швидкість 20-23мбс була...
-
lewerlin
Member
ІМХО, надто "халтурний" патч. В двох словах "копіум і кокблоки".daesz: ↑ 25.04.2024 15:49Що трапилось з геншином знову? Зайшов сьогодні в гугл стор, а там 2.4 рейтинг
-
Kirakishou
Member
Таке інколи буває, треба просто поставити на паузу, закрити лаунчер, а потім заново відкрити і продовжити завантаження. Він пере-підключається до серверу і потім нормально качається.geka3250: ↑ 25.04.2024 16:37Особисто у мене цей патч на 35гб качався зі швидкістю 400кбс, що зайняло 1 добу, хоча раніше стабільна швидкість 20-23мбс була...
Особисто я ще не проходив сюжет нового патчу геншина, але Арлекіно забрав по гаранту. Персонаж подобається, вони її доробили, додали шейдерів і анімацій, тепер вона схожа на ту загадкову і величну Арлекіно, якою була в трейлері Фонтейна, а не на ту, якою вона була в грі, коли була NPC.
Як я зрозумів, міхойо додали дуже багато води в сюжет Арлекіно, а також проспойлерили важливу його частину в трейлері персонажа Арлекіно і через це людям увірвався терпець.
-
Kirakishou
Member
Почитав вчора відгуки в гугл плей — школота обвалює рейтинг, бо гра займає 40 гігабайт на смартфоні і тепер вони зі своїми дешевими смартфонами не можуть в неї грати, адже немає пам'яті. Потім ще згадав, що школота сюжет не читає, їх рівень це п'ятисекундні відосики в тік-тоці, тому рейтинг обвалюють точно не із-за халтури в патчі.
-
Polaris
Member
Там в основном люди недовольны тем, что халявы не так много, как в хонкае. И оно действительно так, после выхода Хонкая, Гашня и правда скотиласьKirakishou: ↑ 26.04.2024 08:29 Почитав вчора відгуки в гугл плей — школота обвалює рейтинг, бо гра займає 40 гігабайт на смартфоні і тепер вони зі своїми дешевими смартфонами не можуть в неї грати, адже немає пам'яті. Потім ще згадав, що школота сюжет не читає, їх рівень це п'ятисекундні відосики в тік-тоці, тому рейтинг обвалюють точно не із-за халтури в патчі.
-
Kirakishou
Member
Скарги на розмір гри теж є:Polaris: ↑ 26.04.2024 08:56Там в основном люди недовольны тем, что халявы не так много, как в хонкае. И оно действительно так, после выхода Хонкая, Гашня и правда скотилась
Takes up way too much storage
i dont fw it heavy
app takes up over 30% of storage on a 128gb phone
Everything is fine until 4.6 version 9.49GB update took away my 64GB phone's storage
Скарги на програну 50/50 чи на малу кількість безкоштовних круток завжди були, чому саме зараз вони вирішили обвалити рейтинг? Адже це звичайний прохідний патч, навіть не річниця гри. Було б не розумно очікувати від нього купу халяви і до того ж в геншині, де ніколи не було багато халяви.The game size keeps on Increasing and Increasing. 32gb update is insane
-
daesz
Member
Kirakishou: ↑ 26.04.2024 08:29 Почитав вчора відгуки в гугл плей — школота обвалює рейтинг, бо гра займає 40 гігабайт на смартфоні і тепер вони зі своїми дешевими смартфонами не можуть в неї грати, адже немає пам'яті. Потім ще згадав, що школота сюжет не читає, їх рівень це п'ятисекундні відосики в тік-тоці, тому рейтинг обвалюють точно не із-за халтури в патчі.
-
daesz
Member
https://webevent-ehcoes-api.kurogames-g ... f1c3acb493
Пререг івент (схожий на той, що був у хонкая) для ВВ.
А ось список нагород (окрім 5* персонажа), не впевнений що з них хороше а що ні. Собі вибрав ось цей, бо активка виглядає наче непоганою по совокупній кількості дамаги, хоча вони всі якісь +- одинакові
Пререг івент (схожий на той, що був у хонкая) для ВВ.
А ось список нагород (окрім 5* персонажа), не впевнений що з них хороше а що ні. Собі вибрав ось цей, бо активка виглядає наче непоганою по совокупній кількості дамаги, хоча вони всі якісь +- одинакові
- спойлер
-
daesz
Member
Незнаю чи цікаво, але сьогодні вийшла в реліз solo leveling arise, не зовсім вайфу колектор, але тим не менше цікава гра, і займає умовно не багато часу.
Сподобалась в першу чергу сюжетну (через що навіть однойменну анімешку вирішив глянути), візуально також гарна, ще музичний супровід варто відмітити (хоча в ньому нічого аж такого супер дупер нема) Чуть не забув : гра має повний (майже, в деяких місцях з'їли по пів речення, але то швидше за все проблема в коді, бачив схоже в інших іграх, де з часом пофіксили) англомовний дубляж
Сподобалась в першу чергу сюжетну (через що навіть однойменну анімешку вирішив глянути), візуально також гарна, ще музичний супровід варто відмітити (хоча в ньому нічого аж такого супер дупер нема) Чуть не забув : гра має повний (майже, в деяких місцях з'їли по пів речення, але то швидше за все проблема в коді, бачив схоже в інших іграх, де з часом пофіксили) англомовний дубляж
-
daesz
Member
Предаунлоуд 21 травня в 13.00 по Україні.
-
lewerlin
Member
Щось мені Вува взагалі не цікава. навіть Х.З. чому. Ну і прив'язка до Епіка, без альтернативи, для мене зразу ставить хрест. Я принципово ним не користуюсь.daesz: ↑ 19.05.2024 19:21Предаунлоуд 21 травня в 13.00 по Україні.
-
Donate
Member
Ахерон вже не потрібна, просто кріп на фоні цього
-
daesz
Member
Для мене все буде залежати від сетингу та історія. Якщо виявляться цікавими - то буду грати, якщо ні - то, мабуть, не буду продовжуватиlewerlin: ↑ 19.05.2024 22:51Щось мені Вува взагалі не цікава. навіть Х.З. чому. Ну і прив'язка до Епіка, без альтернативи, для мене зразу ставить хрест. Я принципово ним не користуюсь.daesz: ↑ 19.05.2024 19:21Предаунлоуд 21 травня в 13.00 по Україні.
Знаю for a fact, що в аркнайтсі буде відмінний ворлдбілдінг, історія та лор - тому чекаю її найбільше. Але от ГФЛ2 також хотілося б глянути.
-
lewerlin
Member
Добрий день. Це вже трішки бородато.Donate: ↑ 19.05.2024 22:52Ахерон вже не потрібна, просто кріп на фоні цього
Ну а так то чого ще чекалось від Е6?
Якби воно ще не співало весь час, був би взагалі кайф.
-
daesz
Member
Сора з Аркнайтсу.
Чендж май майнд
Чендж май майнд
-
Kirakishou
Member
У мене не було особливих сподівань на неї, бо мені не сподобалася ні манхва, ні аніме. Ну типу подивитися можна, моментами навіть доставляє із-за рівня пафосу, але загалом не фанат всіх цих китайських чи корейських "культивацій".daesz: ↑ 09.05.2024 02:05solo leveling arise
Щодо самої гри — після прологу, коли ти вже попадаєш в головне меню гри, тобі через кожен третій клік мишкою вискакують банери на весь екран про покупку БП та всяких інших покращувачів дейліків. Тобто постійне агресивне нагадування про покупки. В двох інших корейських гачах, в які я зараз граю — NIKKE та BrownDust2 також є банери з нагадуванням про покупки, але вони там вискакують раз на тиждень, а в Solo Leveling:ARISE вискакують чи не через кожен клік мишкою. Причому в головному меню ці нагадування постійно активні, вони постійно світяться як нове повідомлення. Їх не можна прибрати. Такий собі привіт людям з ОКР. Жіночі персонажі зацензурені — ніяких тобі оголених пупів. Певно потім будуть продавати скіни. Бої мені не сподобалися, бо всі ті комбінації спрацьовують через раз. Так і не зрозумів чому — чи то із-за пінгу, чи просто у мене погана реакція. Але ж ні — в геншині в музикальних івентах я чітко в ноти попадаю. Певно із-за пінга, бо після кожної дії типу кліка на кнопку в меню викидає іконку оновлення, при цьому екран стає темним і неактивним. Ну і головне — на ті декілька десятків круток, які я нафармив, мене заскамило. Тому я не робив рерол, а просто видалив гру.
Wuthering Waves чекаю, щоб просто спробувати. Система гачі там краща, ніж в іграх міхойо. Якщо не сподобається, буду грати в те, що зараз граю — NIKKE, BrownDust2, Genshin Impact, Honkai Star Rail та Reverse1999. Ще на комп'ютері інстальовані Punishing Gray Raven та Snowbreak Containment Zone. Але я мабуть їх видалю, бо у них клієнти для комп'ютера баговані.
- спойлер
- Якщо не мобілізують, бо на роботу принесли розпорядження, щоб всі чоловіки прибули до воєнкомату.
-
daesz
Member
В мене від цього також підгоріло, а також від того, що всі QoL фічі залочені за батлпасом, то ж я дропнув груKirakishou: ↑ 20.05.2024 09:52 тобі через кожен третій клік мишкою вискакують банери на весь екран про покупку БП та всяких інших покращувачів дейліків. Тобто постійне агресивне нагадування про покупки.
-
Donate
Member
Щоб не було поверкріпу знову. Але для міхойо це вже ОК я розумію, з ахерон пройшло люди побігли кидати грошима. Приросту в 400% від конст це чудово Чекаю коли 500%lewerlin: ↑ 19.05.2024 23:17Добрий день. Це вже трішки бородато.Donate: ↑ 19.05.2024 22:52Ахерон вже не потрібна, просто кріп на фоні цього
Ну а так то чого ще чекалось від Е6?
Якби воно ще не співало весь час, був би взагалі кайф.
Лише зовні, а так прирости так там були такі собі. Три сотки атаки там погоду робили лише для роликів на спідкліри боссів через ексу чи тачанку. А так була юзлесс, так як займає місце на мапі. Бафала вона б ДПС я хонці з 300 до 30000 ото б було, а так ні