Останні статті і огляди
Новини
Представлено електроємнісну безшумну клавіатуру за 3400 доларів
-
AccessDenied
Member
Предлагаю обсудить Представлено електроємнісну безшумну клавіатуру за 3400 доларів
It's amazing, Johnny!
It's amazing, Johnny!
-
nochnik89
Member
за 3400 долларов она должна тебе еще кормить и поддерживать в трудную минуту
-
Seraphim
Member
клавіатура дорожча за компьютер
-
pelia
Member
Продай авто, купи клавіатуру
-
Shaolin_Style
Member
Я конечно все понимаю, но этого я понять не в состоянии.
Реально титановые свитчи поставили? Даже они столько не будут стоить.
Реально титановые свитчи поставили? Даже они столько не будут стоить.
-
vmsolver
Member
Вот бы через год, авторы новости сделали бы обзор фин ситуации этой компании. Просто интересно.
-
Gelonyrum
Member
Вже б хоч якесь відео демонстрацію давали для порівняння звичайної механіки і цього витвору.
-
maxud_b
Member
Був і у мене такий запит на тиху клавіатуру років 5 назад - перепробував з десяток. Зупинився на Dell КВ216 за 10$. А 3400$ - це вже за межею добра і зла...
-
erazel
Member
Спочатку фапають на клацання механіки, а потім придумують безшумну клавіатуру
-
ervin
Member
На сайті взагалі не вказано ціну на безшубну клавіатуру з новини, а от титанова клава, то навіть і не клава - це кастомний корпус під замовлення для клавіатури.На сайті Norbauer також доступно багато інших кастомних клавіатур в унікальному стилі. Більшість із них коштують від 200 до 700 доларів. Але найдорожчою преміальною версією є Titanium Edition за 3800 доларів.
https://www.norbauer.co/products/titanium-editions
І судячи з опису, то на таке є деякий попит. Ви*6они вони такі... Хоча якщо порівнювати з мотком скотча від баленсіага, то тут я майже розумію нашо такий титановий корпус
-
MetalistForever
Member
Похоже на клавиатуру из 70х ( по дизайну ) . Видел такие в музее
-
heidfeld
Member
Лучшие клавиатуры это https://www.realforce.co.jp/en/ made in japan, свичи Topre. А не вот этот вот мусор по 3k.
-
lewerlin
Member
В лухурі сегменті, якщо в тебе є їм'я, начхати на будь-які кризи, потопи, війни еtс.vmsolver: ↑ 02.05.2024 11:35Вот бы через год, авторы новости сделали бы обзор фин ситуации этой компании. Просто интересно.
От є наприклад Zara, працююча на масовий ринок і є Gucci для невеликої "аудиторії". Обіг навіть і близько не порівняти, а от прибуток - співставний, і навіть більш стабільний у італійців.
-
white_noise
Member
ну ти той, за всіх не кажи. в мене дома Logitech Illuminated а на работу взяв Cougar Vantar. обидві вибрав саме за безшумність.erazel: ↑ 02.05.2024 11:37 Спочатку фапають на клацання механіки, а потім придумують безшумну клавіатуру
-
Dilfin
Member
А дотиків не буде чути?)
-
Scoffer
Member
За такі гроші я б очікував шланг в мозок, а не якусь там клавіатуру
-
Alligator
Member
Представлено електроємнісну безшумну клавіатуру
із найкращими акустичними властивостями.
так безшумну чи акустичну?Але саме в Seneca вдалося збалансувати три ключові аспекти — хорошу акустику
ну це ж "ретро-футуристична", та знову таки, це ретро, чи це футуристична?MetalistForever: ↑ 02.05.2024 11:53 Похоже на клавиатуру из 70х ( по дизайну ) . Видел такие в музее
-
Hotspur
Member
Ціна агонь. купляти не буду.
-
AccessDenied
Member
MetalistForever
У нас похожие в школе были, в девяностых. У меня тогда была Орель БК-08, клон ZX-Spectrum и пригорало от того, что написаные мною дома программы на Sinclair Basic не работали на школьном компе, где тоже был какой-то Basic! Переписывал в тетрадку код и на школьном компе вываливалась ошибка, а времени разбираться было мало. Справедливости ради, коды с журнала Радио я тоже адаптировал под Sinclair Basic и было недоумение, почему Бейсики такие разные.
У нас похожие в школе были, в девяностых. У меня тогда была Орель БК-08, клон ZX-Spectrum и пригорало от того, что написаные мною дома программы на Sinclair Basic не работали на школьном компе, где тоже был какой-то Basic! Переписывал в тетрадку код и на школьном компе вываливалась ошибка, а времени разбираться было мало. Справедливости ради, коды с журнала Радио я тоже адаптировал под Sinclair Basic и было недоумение, почему Бейсики такие разные.
-
Scoffer
Member
В журналі радіо плати з помилковими розводками публікували, а потім через кілька місяців після того як у людей погоріли мікрухи пропонували пилити доріжки і паяти провідки зверху. А ти про бейсіки. Є у мене колекція журналів тих років, я читав цю епопею. От вже не знаю як авторів там не знайшли і не кастрували, враховуючи як складно в 80х ті мікрухи добувались.AccessDenied: ↑ 02.05.2024 12:30коды с журнала Радио я тоже адаптировал под Sinclair Basic и было недоумение, почему Бейсики такие разные