Выбор наушников

Звуковые карты, акустика, гарнитуры
Відповісти
Автор
Повідомлення
akr
Member

Повідомлення

Radio Bay
Ви не бачили, не слухали, але кажете що вони не ок
Зрозуміло
Radio Bay
Member

Повідомлення

akr: 23.04.2024 15:39Ви не бачили, не слухали, але кажете що вони не ок
Для того, щоб орієнтуватися на ринку не особливо все переслухати самому
lewerlin
Member

Повідомлення

Radio Bay: 23.04.2024 14:43А що там з бездротовою Аудіотехнікою? Є комбінована
https://rozetka.com.ua/headphones/c8002 ... 3924,2731/
На єБеї буде дешевше
Людина, з її запитами, вперлась в обмеження БТ. Їй якщо на БТ і дивитись, то щось типу FLW і то з натяжкою. Ті ж Такстари, в бездріт-режимі, переграють все БТ нижче 10ки, тупо за рахунок 2.4ггц інтерфейсу, коли, приміром, DSR7, будучи на голову вище за виконанням, тупо впруться в БТ.

В 6-8к є ще 2.4ггц Соні, навіть в асортименті. Але їх, крім одної модельки, що зникла з продажу, я не знаю, тому радити не буду.
Bender911
Member

Повідомлення

noth1ng_matters: 23.04.2024 09:50 Вітаю, маю бажання придбати airpods 2 покоління, в нас звісно ціна в 150+ баксів(6300) взагалі не радує, йду на ібей, виставляю чітко фільтри і мені видає ніби оригінальні нові від 40 баксів, це взагалі реально чи то якісь китайці жартують?
І на всяк випадок підкажіть можливо на які ще затички для телефону варто звернути увагу, бюджет до 100$.

P.S. В першу чергу розгладаю подси бо маю айфон і хочеться щоб все максимально чітко працювало, це будуть взагалі перші в моєму житті безпровідні навушники.
Брав пару разів на Амазоні Renewed Airpods 1 та 2-го покоління. Обидва рази під час знижок вони були як раз приблизно 150-170 баксів. Не уявляю що продають за 40 і в якому вони повинно бути стані. Зараз за Renewed 2-го покоління з TypeC на Амазоні теж зі знижкою 167$ без податків.

Маю також Сінхайзери Моментум попереднього покоління та Sony WF-1000XM4 (реально гарні TWS), проте частіше користуюсь прошками, бо зручніше перемикатись між епловою технікою, наглядніше видно стан зарядки та інши плюси единої екосистеми.
Podyrio
Member

Повідомлення

VBerezovsky: 23.04.2024 13:55Користуюсь саме такими, слухаю переважно рок і метал, в цих TWS сібілянтів дуже багато, ріже вуха, якщо не крутити еквалайзер у Soundcore App.
Сибілянти це вже залежить від якості запису, а рок і метал ніколи якістю запису не славилися. А так як у них типова "вешка" то звісно вч будуть трохи підкреслені.
Radio Bay
Member

Повідомлення

Bender911: 23.04.2024 18:25Брав пару разів на Амазоні Renewed Airpods 1 та 2-го покоління. Обидва рази під час знижок вони були як раз приблизно 150-170 баксів. Не уявляю що продають за 40 і в якому вони повинно бути стані. Зараз за Renewed 2-го покоління з TypeC на Амазоні теж зі знижкою 167$ без податків.
Бувають там такі дивні речі, як-то були на Адорамі Hifiman 560 по 250 та одразу зїявилися на еБеї. Потім зникли
От на Амазоні по 80
https://www.amazon.com/Apple-AirPods-Ch ... 178&sr=8-1

А от на Адорамі дивні позиції
https://www.adorama.com/hmdevaprobt.html
https://www.adorama.com/hmdevaprobt.html

Відправлено через 7 хвилин 37 секунд:
Podyrio: 23.04.2024 21:50а рок і метал ніколи якістю запису не славилися
Та традиційній кліпінг
VBerezovsky
Member

Повідомлення

Podyrio: 23.04.2024 21:50
VBerezovsky: 23.04.2024 13:55Користуюсь саме такими, слухаю переважно рок і метал, в цих TWS сібілянтів дуже багато, ріже вуха, якщо не крутити еквалайзер у Soundcore App.
Сибілянти це вже залежить від якості запису, а рок і метал ніколи якістю запису не славилися. А так як у них типова "вешка" то звісно вч будуть трохи підкреслені.
Може я дуже чутливий до цього, але не знаю, мені прямо дуже дискомфортно було. Але в цілому звучать дуже гарно, особливо з включеним LDAC :)

Radio Bay: 24.04.2024 00:28
Podyrio: 23.04.2024 21:50а рок і метал ніколи якістю запису не славилися
Та традиційній кліпінг
Не в кліпінгу справа, там і справді дуже задрані високі частоти. Та ж історія була і в Liberty 3 Pro, наприклад. Просто особливість звучання навушників.
Radio Bay
Member

Повідомлення

VBerezovsky: 24.04.2024 06:02Не в кліпінгу справа, там і справді дуже задрані високі частоти
Там в усьому справа, верхи треба, щоб на неякісному обладнанні це "жжж" не перетворилося на кашу, це ж не блюз, де багато окремих звуків. Метал, особливо треш та спід - складна музика для відтворення, а кліпінг, то данина сучасності, щоб зробити погучніше. Це тренд десь з початку/середини 80-х, старі орігінальні записі мастерилися тихіше
Bomchik
Member

Повідомлення

Хочу написати пару слів про Sennheiser HD 560S. А саме про гарантію. Купив 11 місяців тому HD 560S і пару днів тому почало відклеюватися оголів'я. Підняв на вуха і магазин(soundmag) і сервісний центр(ITS) і головний сервісний Sennheiser(що в Дніпрі). Всі мені відповіли, що це не гарантійний випадок, бо в гарантійнику прописано, що на аксесуари не розповсюджується гарантія. А виявляється, що амбушури, оголів'я, роз'єми - це аксесуари. Довелося замовити в головному сервісному це оголів'я(ціну не можуть сказати, поки не приїде), і ще 2 штуки з Аліка для порівняння. Навіть не знаю на що тоді розповсюджується гарантія. Хіба якщо згорять. В ITS сказали, що така гарантія у всіх виробників. Для мене це був нежданчик. Може хто знав таке але вдруг комусь буде корисно. :)
krivonos-kolya
Member

Повідомлення

Bomchik
Так и есть, в течении 14 дней отремонтируют, после откажут.
Radio Bay
Member

Повідомлення

Bomchik: 28.04.2024 20:55Для мене це був нежданчик
Ха, для мене також нежданчик, несподівано
Avenger80
Member

Повідомлення

Bomchik
Так а в чем нежданчик, в том, что что-то начало отклеиваться? А что именно у вас отклеивается? Подушечка на оголовье, судя по фото? Так а в чем проблема подклеить самому? И почему это должно быть гарантийным случаем? Для меня гарантийный случай - это когда ухо перестало играть или играет тише другого. А остальное - как ты докажешь, если у тебя сломалось оголовье - пополам треснуло - скажут механическое повреждение, точно так штекер сломался - тоже самое.
Bender911
Member

Повідомлення

Bomchik: 28.04.2024 20:55 Хочу написати пару слів про Sennheiser HD 560S. А саме про гарантію. Купив 11 місяців тому HD 560S і пару днів тому почало відклеюватися оголів'я. Підняв на вуха і магазин(soundmag) і сервісний центр(ITS) і головний сервісний Sennheiser(що в Дніпрі). Всі мені відповіли, що це не гарантійний випадок, бо в гарантійнику прописано, що на аксесуари не розповсюджується гарантія. А виявляється, що амбушури, оголів'я, роз'єми - це аксесуари. Довелося замовити в головному сервісному це оголів'я(ціну не можуть сказати, поки не приїде), і ще 2 штуки з Аліка для порівняння. Навіть не знаю на що тоді розповсюджується гарантія. Хіба якщо згорять. В ITS сказали, що така гарантія у всіх виробників. Для мене це був нежданчик. Може хто знав таке але вдруг комусь буде корисно. :)
Тому є сенс брати відновлені з Амазон і не паритись про гарантію. Зараз такі 100$ на Амазон проти нових за 9500 грн в Soundmag.
На Амазоні собі брав ATH, Bowers & Wilkins та Airpods.
Avenger80
Member

Повідомлення

Bender911
Та причем тут это? Просто я не пойму Bomchik он поднял всех на уши из-за того, что что-то начало отклеиваться - а является ли это гарантийным случаем? По-моему нет, если логически думать. Вы будете обращаться в гарантию, к примеру, с холодильником, если у вас треснул лоток в холодильнике? Или, например, холодильник перестал нормально работать? В первом случае, скорее всего нет. А во-втором - да, так как это и есть гарантийный случай. Точно так и с наушниками. Если они перестали играть или играют значительно хуже, чем задумано - это и есть гарантийный случай. Всё остальное - нет. Стёрлось что-то, отклеилось, порвалось - ну и фиг с ним (кстати, механическое повреждение, естественное старение в процессе эксплуатации), главная функция - звук.
Bender911
Member

Повідомлення

Avenger80
Як раз при тому, що коли ти платиш 9500 грн і отримуєш гарантію на пристрій, то ти явно не розраховуєш, що за рік у них щось відвалиться. А якщо відвалиться, то маєш право на заміну. Але як виявилось, сервісний центр так не вважає.

У мене нічого не відвалювалось за рік чи два на жодних вухах, які були від нормальних брендів, при тому що юзав я їх не жаліючи, з десятками падіннями на підлогу. Амбюшури на ATH m50x (теж брав як відновлені з Амазону, відповідно без гарантії) облізли тільки через 6 чи 7 років.

Тому вважаю претензію до виробника\сервісного з боку Bomchik абсолютно адекватною, інакше не зрозуміло навіщо переплачувати за гарантію.
Avenger80
Member

Повідомлення

Bender911
Цена понятие относительное... Для кого-то 9500грн это большая сумма, а кто-то посмеётся и скажет, что это ультра бюджет. :) И Мерседесы ломаются и разваливаются - сколько видео в YouTube о ужасном качестве. Всё относительно. Тут просто надо применять общий подход. А общий - это то, что общие правила не должны отличаться будь-то наушники за 20, 50 или 200 баксов. Дело просто в качестве звука (и то не всегда), в маркетинге и покупательской способности. А ломаются все одинаково. :) На счёт того, что у вас не отвалилось, а у кого-то отвалилось - значит вам повезло, более бережно пользовались, может более качественный образец попался.
Зачем переплачивать за гарантию? А если одно ухо отвалится или начнёт репеть - что вы тогда сделаете? А вот человек с гарантией пойдёт в магазин и скажет - послушайте. И вот тогда ему их начнут чинить или заменят. Гарантия распространяется на основное потребительское свойство товара, а не на потёртости, царапины, отклеивания и т.д.
Может и не прав, конечно, фиг его знает.
Bomchik
Member

Повідомлення

Avenger80
Дуже дивна позиція у вас. Може відвалитись оголів'я, розкрутитись роз'єм, потріскатись амбушури, поламатися регулювання і виробник буде молодець, адже звук то є. Для мене, навушники(і любий інший продукт) - це цільний продукт і якщо в них щось відвалилося за половину гарантійного терміну, то їх мають відремонтувати чи замінити. Навушники просто лежали собі біля компа і не покидали стіл. А ще прикол в тому, що ні оголів'я, ні амбушури не продають просто в магазинах, як аксесуар. Це все потрібно індивідуально замовляти в сервісі і ще й фіг зна за які гроші. Афігений сервіс :lol:
Avenger80
Member

Повідомлення

Bomchik
Открываю любой магазин, например, тот же Электронный мир и читаю: https://elmir.ua/ua/warranty.html
спойлер
елементи конструкції комплектуючих, які прийшли в неробочий стан, у зв'язку з їх природним зносом або недбалим відношенням користувача (інтерфейсні та силові кабелі; роз'єми; дроти навушників; вентилятори, що встановлені на материнських платах, відеокартах, блоках живлення і т.п.);
Докладніше: https://elmir.ua/ua/warranty.html
А на счёт фиг знает за какие деньги... :) Приведу пример на счёт аксессуаров (расходных материалов не из наушников) - сетки и ножи для бритвы - https://www.moyo.ua/ua/britvennaya_golo ... EIQAvD_BwE , бритва в которой применяются эти сетки и ножи - https://bt.rozetka.com.ua/ua/philips-s1 ... 393434913/
Bomchik
Member

Повідомлення

І скажіть, що це окей :-/
Я розумію, коли шиниина машині. Чи порвалися амбушури. А тут заводский клей пішов по одному місцю. Якщо це вже негарантійні випадки, то завозіть амбушури, оголів'я, щоб можна було без проблем замовляти за пару днів. А виходить так, що мені його мають везти з іншої країни і через місяць :insane:
Feral
Member

Повідомлення

За пораду Takstar Nous дякую, братиму, якщо все вийде.

Потрібна також порада дротових навушників з мікрофоном до 3000, максимум 4000 грн, задачі: музика, фільми, розмови, рідко - ігри. Аудіокарта у людини вбудована.

Там шось теж з мікрофоном одні "ігрові", чи це в мене вже травма? :rolleyes:
Відповісти