Тетрадка в комплекте в линию, а не в клеточку
![facepalm :facepalm:](./images/smilies/facepalm.gif)
Внешний вид игры вызывает желание поиграть в это, круто, если сделают удобное управление будет игра года или около.
Оце я дуже сумніваюсь. Я щось на вскидку не можу пригадати жодного путнього ремейку старих ігруль.vmsolver: ↑ 27.04.2024 13:10будет игра года или около
Так тут все в принципі готово! Прото у другій половині гри потрібно подобавляти квестів для обраної фракції щоб гра не просідла а також трошки розширити територію світу!Earanak: ↑ 27.04.2024 13:41 Готику и Ризены любил, но тут непонятная студия, Unreal Engine 5, вериться с трудом в что-то годное.
Scoffer, Resident Evil 2, постарее готики будет ))
Ну еще Black Mesa норм ремейк Half-Life, как по мне.
В System Shock не играл, но слышал неплохие отзывы про ремейк.
Ремейк Мафии наверное спорный, навряд ли тянет на шедевр, но чет вспомнился.
Наче кажуть, що світ сильно змінювати не будуть, масштаб локацій збільшать і квестів накинуть. Я більше за бойову систему хвилююсь, як вони її реалізують, бо та, що в демці, повне лайно була, а стару переробити теж нереально.Павло: ↑ 27.04.2024 13:48 Так тут все в принципі готово! Прото у другій половині гри потрібно подобавляти квестів для обраної фракції щоб гра не просідла а також трошки розширити територію світу!
Хто і щоб не говорив но бойва система у готиці 1 а далі готиці 2 досить цікава! Особливо зміна ударів та комбо залежно від прокачки! Прес х ту він надоїв!BoKl: ↑ 27.04.2024 13:55Наче кажуть, що світ сильно змінювати не будуть, масштаб локацій збільшать і квестів накинуть. Я більше за бойову систему хвилююсь, як вони її реалізують, бо та, що в демці, повне лайно була, а стару переробити теж нереально.Павло: ↑ 27.04.2024 13:48 Так тут все в принципі готово! Прото у другій половині гри потрібно подобавляти квестів для обраної фракції щоб гра не просідла а також трошки розширити територію світу!
Згоден, більше того, вона з прокачкою змінюється і становиться комфортнішою, але до неї треба звикати, що мало хто зараз захоче робити. Та й до геймпаду її не адаптувати, показова нещодавня спроба була на світчі, я не зміг і половини першого акту осилити.Павло: ↑ 27.04.2024 13:58Хто і щоб не говорив но бойва система у готиці 1 а далі готиці 2 досить цікава! Особливо зміна ударів та комбо залежно від прокачки! Прес х ту він надоїв!BoKl: ↑ 27.04.2024 13:55
Наче кажуть, що світ сильно змінювати не будуть, масштаб локацій збільшать і квестів накинуть. Я більше за бойову систему хвилююсь, як вони її реалізують, бо та, що в демці, повне лайно була, а стару переробити теж нереально.
Я давно спостерігаю за створенням ремейка. Обіцяють, що бойова система буде з г1\г2, а у демці просто взяли готову з іншої гри. Музику дописує той самий композитор, з оригінальних частин.BoKl: ↑ 27.04.2024 13:55Наче кажуть, що світ сильно змінювати не будуть, масштаб локацій збільшать і квестів накинуть. Я більше за бойову систему хвилююсь, як вони її реалізують, бо та, що в демці, повне лайно була, а стару переробити теж нереально.Павло: ↑ 27.04.2024 13:48 Так тут все в принципі готово! Прото у другій половині гри потрібно подобавляти квестів для обраної фракції щоб гра не просідла а також трошки розширити територію світу!
Фф7... Але ви зараз скажете, що це жРПГ і зовсім інший жанр.Scoffer: ↑ 27.04.2024 13:50Жанр, очевидно, має бути сабжевий. А то так до тетріса і пас'янсів можна дійти.
Цю назву зарезервовано тарковимdaesz: ↑ 27.04.2024 15:06За поперередньою інформацією воно буде носити назву "Ultimate IQ Test Edition"