Останні статті і огляди
Новини
Выбор наушников
-
akr
Member
Radio Bay
Ви не бачили, не слухали, але кажете що вони не ок
Зрозуміло
Ви не бачили, не слухали, але кажете що вони не ок
Зрозуміло
-
Radio Bay
Member
Для того, щоб орієнтуватися на ринку не особливо все переслухати самомуakr: ↑ 23.04.2024 15:39Ви не бачили, не слухали, але кажете що вони не ок
-
lewerlin
Member
Людина, з її запитами, вперлась в обмеження БТ. Їй якщо на БТ і дивитись, то щось типу FLW і то з натяжкою. Ті ж Такстари, в бездріт-режимі, переграють все БТ нижче 10ки, тупо за рахунок 2.4ггц інтерфейсу, коли, приміром, DSR7, будучи на голову вище за виконанням, тупо впруться в БТ.Radio Bay: ↑ 23.04.2024 14:43А що там з бездротовою Аудіотехнікою? Є комбінована
https://rozetka.com.ua/headphones/c8002 ... 3924,2731/
На єБеї буде дешевше
В 6-8к є ще 2.4ггц Соні, навіть в асортименті. Але їх, крім одної модельки, що зникла з продажу, я не знаю, тому радити не буду.
-
Bender911
Member
Брав пару разів на Амазоні Renewed Airpods 1 та 2-го покоління. Обидва рази під час знижок вони були як раз приблизно 150-170 баксів. Не уявляю що продають за 40 і в якому вони повинно бути стані. Зараз за Renewed 2-го покоління з TypeC на Амазоні теж зі знижкою 167$ без податків.noth1ng_matters: ↑ 23.04.2024 09:50 Вітаю, маю бажання придбати airpods 2 покоління, в нас звісно ціна в 150+ баксів(6300) взагалі не радує, йду на ібей, виставляю чітко фільтри і мені видає ніби оригінальні нові від 40 баксів, це взагалі реально чи то якісь китайці жартують?
І на всяк випадок підкажіть можливо на які ще затички для телефону варто звернути увагу, бюджет до 100$.
P.S. В першу чергу розгладаю подси бо маю айфон і хочеться щоб все максимально чітко працювало, це будуть взагалі перші в моєму житті безпровідні навушники.
Маю також Сінхайзери Моментум попереднього покоління та Sony WF-1000XM4 (реально гарні TWS), проте частіше користуюсь прошками, бо зручніше перемикатись між епловою технікою, наглядніше видно стан зарядки та інши плюси единої екосистеми.
-
Podyrio
Member
Сибілянти це вже залежить від якості запису, а рок і метал ніколи якістю запису не славилися. А так як у них типова "вешка" то звісно вч будуть трохи підкреслені.VBerezovsky: ↑ 23.04.2024 13:55Користуюсь саме такими, слухаю переважно рок і метал, в цих TWS сібілянтів дуже багато, ріже вуха, якщо не крутити еквалайзер у Soundcore App.
-
Radio Bay
Member
Бувають там такі дивні речі, як-то були на Адорамі Hifiman 560 по 250 та одразу зїявилися на еБеї. Потім зниклиBender911: ↑ 23.04.2024 18:25Брав пару разів на Амазоні Renewed Airpods 1 та 2-го покоління. Обидва рази під час знижок вони були як раз приблизно 150-170 баксів. Не уявляю що продають за 40 і в якому вони повинно бути стані. Зараз за Renewed 2-го покоління з TypeC на Амазоні теж зі знижкою 167$ без податків.
От на Амазоні по 80
https://www.amazon.com/Apple-AirPods-Ch ... 178&sr=8-1
А от на Адорамі дивні позиції
https://www.adorama.com/hmdevaprobt.html
https://www.adorama.com/hmdevaprobt.html
Відправлено через 7 хвилин 37 секунд:
Та традиційній кліпінгPodyrio: ↑ 23.04.2024 21:50а рок і метал ніколи якістю запису не славилися
-
VBerezovsky
Member
Може я дуже чутливий до цього, але не знаю, мені прямо дуже дискомфортно було. Але в цілому звучать дуже гарно, особливо з включеним LDACPodyrio: ↑ 23.04.2024 21:50Сибілянти це вже залежить від якості запису, а рок і метал ніколи якістю запису не славилися. А так як у них типова "вешка" то звісно вч будуть трохи підкреслені.VBerezovsky: ↑ 23.04.2024 13:55Користуюсь саме такими, слухаю переважно рок і метал, в цих TWS сібілянтів дуже багато, ріже вуха, якщо не крутити еквалайзер у Soundcore App.
Не в кліпінгу справа, там і справді дуже задрані високі частоти. Та ж історія була і в Liberty 3 Pro, наприклад. Просто особливість звучання навушників.Radio Bay: ↑ 24.04.2024 00:28Та традиційній кліпінгPodyrio: ↑ 23.04.2024 21:50а рок і метал ніколи якістю запису не славилися
-
Radio Bay
Member
Там в усьому справа, верхи треба, щоб на неякісному обладнанні це "жжж" не перетворилося на кашу, це ж не блюз, де багато окремих звуків. Метал, особливо треш та спід - складна музика для відтворення, а кліпінг, то данина сучасності, щоб зробити погучніше. Це тренд десь з початку/середини 80-х, старі орігінальні записі мастерилися тихішеVBerezovsky: ↑ 24.04.2024 06:02Не в кліпінгу справа, там і справді дуже задрані високі частоти
-
Bomchik
Member
Хочу написати пару слів про Sennheiser HD 560S. А саме про гарантію. Купив 11 місяців тому HD 560S і пару днів тому почало відклеюватися оголів'я. Підняв на вуха і магазин(soundmag) і сервісний центр(ITS) і головний сервісний Sennheiser(що в Дніпрі). Всі мені відповіли, що це не гарантійний випадок, бо в гарантійнику прописано, що на аксесуари не розповсюджується гарантія. А виявляється, що амбушури, оголів'я, роз'єми - це аксесуари. Довелося замовити в головному сервісному це оголів'я(ціну не можуть сказати, поки не приїде), і ще 2 штуки з Аліка для порівняння. Навіть не знаю на що тоді розповсюджується гарантія. Хіба якщо згорять. В ITS сказали, що така гарантія у всіх виробників. Для мене це був нежданчик. Може хто знав таке але вдруг комусь буде корисно.
-
krivonos-kolya
Member
Bomchik
Так и есть, в течении 14 дней отремонтируют, после откажут.
Так и есть, в течении 14 дней отремонтируют, после откажут.
-
Radio Bay
Member
Ха, для мене також нежданчик, несподіваноBomchik: ↑ 28.04.2024 20:55Для мене це був нежданчик
-
Avenger80
Member
Bomchik
Так а в чем нежданчик, в том, что что-то начало отклеиваться? А что именно у вас отклеивается? Подушечка на оголовье, судя по фото? Так а в чем проблема подклеить самому? И почему это должно быть гарантийным случаем? Для меня гарантийный случай - это когда ухо перестало играть или играет тише другого. А остальное - как ты докажешь, если у тебя сломалось оголовье - пополам треснуло - скажут механическое повреждение, точно так штекер сломался - тоже самое.
Так а в чем нежданчик, в том, что что-то начало отклеиваться? А что именно у вас отклеивается? Подушечка на оголовье, судя по фото? Так а в чем проблема подклеить самому? И почему это должно быть гарантийным случаем? Для меня гарантийный случай - это когда ухо перестало играть или играет тише другого. А остальное - как ты докажешь, если у тебя сломалось оголовье - пополам треснуло - скажут механическое повреждение, точно так штекер сломался - тоже самое.
-
Bender911
Member
Тому є сенс брати відновлені з Амазон і не паритись про гарантію. Зараз такі 100$ на Амазон проти нових за 9500 грн в Soundmag.Bomchik: ↑ 28.04.2024 20:55 Хочу написати пару слів про Sennheiser HD 560S. А саме про гарантію. Купив 11 місяців тому HD 560S і пару днів тому почало відклеюватися оголів'я. Підняв на вуха і магазин(soundmag) і сервісний центр(ITS) і головний сервісний Sennheiser(що в Дніпрі). Всі мені відповіли, що це не гарантійний випадок, бо в гарантійнику прописано, що на аксесуари не розповсюджується гарантія. А виявляється, що амбушури, оголів'я, роз'єми - це аксесуари. Довелося замовити в головному сервісному це оголів'я(ціну не можуть сказати, поки не приїде), і ще 2 штуки з Аліка для порівняння. Навіть не знаю на що тоді розповсюджується гарантія. Хіба якщо згорять. В ITS сказали, що така гарантія у всіх виробників. Для мене це був нежданчик. Може хто знав таке але вдруг комусь буде корисно.
На Амазоні собі брав ATH, Bowers & Wilkins та Airpods.
-
Avenger80
Member
Bender911
Та причем тут это? Просто я не пойму Bomchik он поднял всех на уши из-за того, что что-то начало отклеиваться - а является ли это гарантийным случаем? По-моему нет, если логически думать. Вы будете обращаться в гарантию, к примеру, с холодильником, если у вас треснул лоток в холодильнике? Или, например, холодильник перестал нормально работать? В первом случае, скорее всего нет. А во-втором - да, так как это и есть гарантийный случай. Точно так и с наушниками. Если они перестали играть или играют значительно хуже, чем задумано - это и есть гарантийный случай. Всё остальное - нет. Стёрлось что-то, отклеилось, порвалось - ну и фиг с ним (кстати, механическое повреждение, естественное старение в процессе эксплуатации), главная функция - звук.
Та причем тут это? Просто я не пойму Bomchik он поднял всех на уши из-за того, что что-то начало отклеиваться - а является ли это гарантийным случаем? По-моему нет, если логически думать. Вы будете обращаться в гарантию, к примеру, с холодильником, если у вас треснул лоток в холодильнике? Или, например, холодильник перестал нормально работать? В первом случае, скорее всего нет. А во-втором - да, так как это и есть гарантийный случай. Точно так и с наушниками. Если они перестали играть или играют значительно хуже, чем задумано - это и есть гарантийный случай. Всё остальное - нет. Стёрлось что-то, отклеилось, порвалось - ну и фиг с ним (кстати, механическое повреждение, естественное старение в процессе эксплуатации), главная функция - звук.
-
Bender911
Member
Avenger80
Як раз при тому, що коли ти платиш 9500 грн і отримуєш гарантію на пристрій, то ти явно не розраховуєш, що за рік у них щось відвалиться. А якщо відвалиться, то маєш право на заміну. Але як виявилось, сервісний центр так не вважає.
У мене нічого не відвалювалось за рік чи два на жодних вухах, які були від нормальних брендів, при тому що юзав я їх не жаліючи, з десятками падіннями на підлогу. Амбюшури на ATH m50x (теж брав як відновлені з Амазону, відповідно без гарантії) облізли тільки через 6 чи 7 років.
Тому вважаю претензію до виробника\сервісного з боку Bomchik абсолютно адекватною, інакше не зрозуміло навіщо переплачувати за гарантію.
Як раз при тому, що коли ти платиш 9500 грн і отримуєш гарантію на пристрій, то ти явно не розраховуєш, що за рік у них щось відвалиться. А якщо відвалиться, то маєш право на заміну. Але як виявилось, сервісний центр так не вважає.
У мене нічого не відвалювалось за рік чи два на жодних вухах, які були від нормальних брендів, при тому що юзав я їх не жаліючи, з десятками падіннями на підлогу. Амбюшури на ATH m50x (теж брав як відновлені з Амазону, відповідно без гарантії) облізли тільки через 6 чи 7 років.
Тому вважаю претензію до виробника\сервісного з боку Bomchik абсолютно адекватною, інакше не зрозуміло навіщо переплачувати за гарантію.
-
Avenger80
Member
Bender911
Цена понятие относительное... Для кого-то 9500грн это большая сумма, а кто-то посмеётся и скажет, что это ультра бюджет. И Мерседесы ломаются и разваливаются - сколько видео в YouTube о ужасном качестве. Всё относительно. Тут просто надо применять общий подход. А общий - это то, что общие правила не должны отличаться будь-то наушники за 20, 50 или 200 баксов. Дело просто в качестве звука (и то не всегда), в маркетинге и покупательской способности. А ломаются все одинаково. На счёт того, что у вас не отвалилось, а у кого-то отвалилось - значит вам повезло, более бережно пользовались, может более качественный образец попался.
Зачем переплачивать за гарантию? А если одно ухо отвалится или начнёт репеть - что вы тогда сделаете? А вот человек с гарантией пойдёт в магазин и скажет - послушайте. И вот тогда ему их начнут чинить или заменят. Гарантия распространяется на основное потребительское свойство товара, а не на потёртости, царапины, отклеивания и т.д.
Может и не прав, конечно, фиг его знает.
Цена понятие относительное... Для кого-то 9500грн это большая сумма, а кто-то посмеётся и скажет, что это ультра бюджет. И Мерседесы ломаются и разваливаются - сколько видео в YouTube о ужасном качестве. Всё относительно. Тут просто надо применять общий подход. А общий - это то, что общие правила не должны отличаться будь-то наушники за 20, 50 или 200 баксов. Дело просто в качестве звука (и то не всегда), в маркетинге и покупательской способности. А ломаются все одинаково. На счёт того, что у вас не отвалилось, а у кого-то отвалилось - значит вам повезло, более бережно пользовались, может более качественный образец попался.
Зачем переплачивать за гарантию? А если одно ухо отвалится или начнёт репеть - что вы тогда сделаете? А вот человек с гарантией пойдёт в магазин и скажет - послушайте. И вот тогда ему их начнут чинить или заменят. Гарантия распространяется на основное потребительское свойство товара, а не на потёртости, царапины, отклеивания и т.д.
Может и не прав, конечно, фиг его знает.
-
Bomchik
Member
Avenger80
Дуже дивна позиція у вас. Може відвалитись оголів'я, розкрутитись роз'єм, потріскатись амбушури, поламатися регулювання і виробник буде молодець, адже звук то є. Для мене, навушники(і любий інший продукт) - це цільний продукт і якщо в них щось відвалилося за половину гарантійного терміну, то їх мають відремонтувати чи замінити. Навушники просто лежали собі біля компа і не покидали стіл. А ще прикол в тому, що ні оголів'я, ні амбушури не продають просто в магазинах, як аксесуар. Це все потрібно індивідуально замовляти в сервісі і ще й фіг зна за які гроші. Афігений сервіс
Дуже дивна позиція у вас. Може відвалитись оголів'я, розкрутитись роз'єм, потріскатись амбушури, поламатися регулювання і виробник буде молодець, адже звук то є. Для мене, навушники(і любий інший продукт) - це цільний продукт і якщо в них щось відвалилося за половину гарантійного терміну, то їх мають відремонтувати чи замінити. Навушники просто лежали собі біля компа і не покидали стіл. А ще прикол в тому, що ні оголів'я, ні амбушури не продають просто в магазинах, як аксесуар. Це все потрібно індивідуально замовляти в сервісі і ще й фіг зна за які гроші. Афігений сервіс
-
Avenger80
Member
Bomchik
Открываю любой магазин, например, тот же Электронный мир и читаю: https://elmir.ua/ua/warranty.html
Открываю любой магазин, например, тот же Электронный мир и читаю: https://elmir.ua/ua/warranty.html
- спойлер
- елементи конструкції комплектуючих, які прийшли в неробочий стан, у зв'язку з їх природним зносом або недбалим відношенням користувача (інтерфейсні та силові кабелі; роз'єми; дроти навушників; вентилятори, що встановлені на материнських платах, відеокартах, блоках живлення і т.п.);
Докладніше: https://elmir.ua/ua/warranty.html
-
Bomchik
Member
І скажіть, що це окей
Я розумію, коли шиниина машині. Чи порвалися амбушури. А тут заводский клей пішов по одному місцю. Якщо це вже негарантійні випадки, то завозіть амбушури, оголів'я, щоб можна було без проблем замовляти за пару днів. А виходить так, що мені його мають везти з іншої країни і через місяць
Я розумію, коли шиниина машині. Чи порвалися амбушури. А тут заводский клей пішов по одному місцю. Якщо це вже негарантійні випадки, то завозіть амбушури, оголів'я, щоб можна було без проблем замовляти за пару днів. А виходить так, що мені його мають везти з іншої країни і через місяць
-
Feral
Member
За пораду Takstar Nous дякую, братиму, якщо все вийде.
Потрібна також порада дротових навушників з мікрофоном до 3000, максимум 4000 грн, задачі: музика, фільми, розмови, рідко - ігри. Аудіокарта у людини вбудована.
Там шось теж з мікрофоном одні "ігрові", чи це в мене вже травма?
Потрібна також порада дротових навушників з мікрофоном до 3000, максимум 4000 грн, задачі: музика, фільми, розмови, рідко - ігри. Аудіокарта у людини вбудована.
Там шось теж з мікрофоном одні "ігрові", чи це в мене вже травма?