Останні статті і огляди
Новини
SSD. Выбор накопителя, результаты тестов
-
almazmusic
Король клавиатуры
Востаннє редагувалось 05.03.2015 11:09 користувачем Vovchic_jrc, всього редагувалось 62 разів.
-
Varzek
Member
Та не, чехол я правильно одел. Просто я ж начал пробовать подключать к переднему разъёму Type-C на корпусе и подключения не произошло. Начал грешить, что провод не до конца вставляется в переносной ссд. А в итоге оказалась проблема с передним Type-C на корпусе. При этом если его подключить к разъёму Type-A тоже спереди корпуса, то ссд видит, но скорость передачи данных упирается где-то в 365Мб/с, т.е. в 2 раза меньше от того, что он может.WalkMan: ↑ 09.04.2024 15:25 перевернути чохол/ssd і все там буде норм
Ещё из плюсов детальнее про температуру. Перекидывал 280гб на ноут. Так ссд на ноуте нагрелся до 61 градуса, а внешний ссд только до 44 градусов.Хороший вибір, ще один не очевидний плюс, так це те, що йому треба трішки менше енергії для роботи, аніж зазвичай вимагають зовнішні кишені. Я пробував підключати до малинки кишеню з m.2 SSD, так нічого не вийшло, довелось подавати зовнішнє живлення.
-
ck_ua
Member
Щось таке.Varzek: ↑ 09.04.2024 14:52ссылкой на такого типа "удлинитель" для ssd?
Фактично це також "кишеня з m.2 SSD".WalkMan: ↑ 09.04.2024 15:25кишеню з m.2 SSD
-
WalkMan
Member
щось я заплутався про які корпуса йде мова, а я взагалі про дірку в чохліVarzek: ↑ 09.04.2024 16:00Просто я ж начал пробовать подключать к переднему разъёму Type-C на корпусе и подключения не произошло. Начал грешить, что провод не до конца вставляется в переносной ссд. А в итоге оказалась проблема с передним Type-C на корпусе.
- можна одягнути так
- а вірно, ось так
здається я зрозумів, це ті розʼєми з "передньої панелі", що на матринку підключаються. Так, є така проблема реалізація, що лише однією стороною можна підключити девайс.Varzek: ↑ 09.04.2024 16:00А в итоге оказалась проблема с передним Type-C на корпусе.
неможе бутиck_ua: ↑ 09.04.2024 16:01Фактично це також "кишеня з m.2 SSD".
-
Varzek
Member
Да, я там всё правильно одел как у вас на скриншоте "а вірно ось так".WalkMan: ↑ 09.04.2024 17:06 а я взагалі про дірку в чохлі
Блин, я думал вы с меня рофлите. Попробовал и подключилось. Скорость 730-745Мб/с, всё работает Мой шок снова в шоке Я думал Type C симметричный разъём и не понимаю как такое может быть...здається я зрозумів, це ті розʼєми з "передньої панелі", що на матринку підключаються. Так, є така проблема реалізація, що лише однією стороною можна підключити девайс.
-
Юра Ray
Junior
Всім привіт Таке питання M.2 SSD накопичувач WD Black SN770 1 TB (WDS100T3X0E) буде хорошим варіантом для ігор за 3 000 грн. Планую ставити в материнську плату Gigabyte Z490 UD , чи є інші пропозиції з + - такими ТТХ, дякую!
-
ck_ua
Member
Юра Ray
Нормально.
Нормально.
-
S
Member
...
-
Varzek
Member
Приехал ко мне с Амазона SK Hynix BC711 512GB NVMe PCIe M.2 2230. Запакован, но по смарту вижу почти 1Тб записанных данных. Такое может быть на новом ссд?
- спойлер
-
AlexKuzovkov
Member
RefubVarzek: ↑ 15.04.2024 21:04 Приехал ко мне с Амазона SK Hynix BC711 512GB NVMe PCIe M.2 2230. Запакован, но по смарту вижу почти 1Тб записанных данных. Такое может быть на новом ссд?
- спойлер
-
Varzek
Member
AlexKuzovkov
Был в запаянной упаковке. Со штрих кодом и наклейкой OEM Packaging New.
Был в запаянной упаковке. Со штрих кодом и наклейкой OEM Packaging New.
-
ck_ua
Member
Він ОЕМ-ний, вроздріб не продається. Відповідно і упаковки заводської немає. З якогось ноутбука виколупали і продали. За 7 годин 980 ГБ набрав. А чи вважати його новим при цьому - питання філософськеVarzek: ↑ 15.04.2024 21:04Запакован
Високий сервіс від продавцяVarzek: ↑ 15.04.2024 21:41Был в запаянной упаковке. Со штрих кодом и наклейкой OEM Packaging New.
-
Varzek
Member
Их точно также продают и у нас. Видел это в комментариях к подобным oem ссд на розетке. Но я писал это не для оценки сервиса, а для понимания может ли не новый ссд приехать в герметичной одноразовой упаковке такого типа:ck_ua: ↑ 15.04.2024 21:50 Високий сервіс від продавця
- спойлер
Тесты ниже. Файл перекидывал размером 180Гб.
- При подключении к ноутбуку
- При подключении к ПК
Возможно я неправильно наклеил термопрокладки. В общем буду рад вашим рекомендациям, так как мне кажется такой температуры быть не должно.
- Без термопрокладок
- С термопрокладками
-
KimRomik
Member
ну ти ж тільки що розігнав ссд 180 гігабайтним файлом, я не думаю що в повсякденних задачах буде така інтенсивність користуванняVarzek: ↑ 15.04.2024 23:42В общем буду рад вашим рекомендациям, так как мне кажется такой температуры быть не должно.
до речі корпус пластиковий чи алюмінієвий?
-
Varzek
Member
АлюминиевыйKimRomik: ↑ 16.04.2024 00:01 до речі корпус пластиковий чи алюмінієвий?
-
Ekz0rcyst
Member
Всім вітання! Є сабж, - ноут Dell E7470. В ньому вийшов з ладу M2 Nvme накопичувач WD SN530 256Gb. Купив на заміну Hynix BC511 256Gb, - ноут його "не бачить", сам накопичувач справний, - через USB карман його видно та й на іншій системі теж працює. Для тесту вставив в цей ноут Samsung 970EVO +, його теж ноут не бачить. А от M2 SATA Liteon побачив. Питання наступне, - які M2 Nvme накопичуваиі сумісні з цим ноутом?
-
lewerlin
Member
Уточніть партномер ноута(P/N). Одна і та ж модель може мати кілька ревізій. Мануал на сайті виробника зазвичай лежить лише на основну.Ekz0rcyst: ↑ 16.04.2024 10:18Питання наступне, - які M2 Nvme накопичуваиі сумісні з цим ноутом?
-
7mindfields
Member
У тебе стояв m2 nvme, але тепер ноут бачить лише m2 sata?Ekz0rcyst: ↑ 16.04.2024 10:18 Всім вітання! Є сабж, - ноут Dell E7470. В ньому вийшов з ладу M2 Nvme накопичувач WD SN530 256Gb. Купив на заміну Hynix BC511 256Gb, - ноут його "не бачить", сам накопичувач справний, - через USB карман його видно та й на іншій системі теж працює. Для тесту вставив в цей ноут Samsung 970EVO +, його теж ноут не бачить. А от M2 SATA Liteon побачив. Питання наступне, - які M2 Nvme накопичуваиі сумісні з цим ноутом?
-
Ekz0rcyst
Member
7mindfields
Є підтримка як M2 Nvme так і M2 SATA. З того що в мене було під рукою запрацював тільки M2 SATA накопичувач. Звичайно тут йде мова про сумісність, питання в тому який накопичувач M2 Nvme буде точно сумісний?
lewerlin
Service TAG - GTG2K72
Express Service Code - 36609029822
Є підтримка як M2 Nvme так і M2 SATA. З того що в мене було під рукою запрацював тільки M2 SATA накопичувач. Звичайно тут йде мова про сумісність, питання в тому який накопичувач M2 Nvme буде точно сумісний?
lewerlin
Service TAG - GTG2K72
Express Service Code - 36609029822
-
lewerlin
Member
Спробуйте в біосі переключити SATA Operation mode на "ACHI"(не питайте до чого тут SATA і ACHI, якщо диск NVME , не я той біос писав).Ekz0rcyst: ↑ 16.04.2024 12:07Є підтримка як M2 Nvme так і M2 SATA. З того що в мене було під рукою запрацював тільки M2 SATA на копичувач. Звичайно тут йде мова про сумісність, питання в тому який накопичувач буде точно сумісний з M2 Nvme?