Останні статті і огляди
Новини
Ентузіаст створив власний графічний прискорювач FuryGPU
-
S
Member
Предлагаю обсудить Ентузіаст створив власний графічний прискорювач FuryGPU
Главный вопрос зачем?
Главный вопрос зачем?
-
ViPo
Member
Ну якщо ти тупий, то для тебе це головне запитання, так.S: ↑ 29.03.2024 10:18 Главный вопрос зачем?
-
Scoffer
Member
S
Тип прокачав скіл в програмуванні і fpga. Тепер може неприбуткову організацію заснує і гранта якогось отримає на мільйон-інший від якогось умовного інтела, котрий туди частину податків спише. Чом би і ні?
Тип прокачав скіл в програмуванні і fpga. Тепер може неприбуткову організацію заснує і гранта якогось отримає на мільйон-інший від якогось умовного інтела, котрий туди частину податків спише. Чом би і ні?
-
Rederst
Member
Драйвер під вінду.
-
stakanctl
Member
Чтобы S в комментариях на оверах выразил свое негодование. Очевидно жеS: ↑ 29.03.2024 10:18 Главный вопрос зачем?
-
Conqistador
Member
заголовок не соответствует действительности, человек написал дрова и разместил на плате чей то чип, чтобы он работал как видеокарта
-
Shikashi
Junior
Він драйвер для mali-400mp2 зробив ?)
- спойлер
- Zynq UltraScale+ EV
Video Codec Enabled for Multimedia and Embedded Vision
Quad Arm Cortex-A53
Dual Arm Cortex-R5F
16nm FinFET+ Programmable Logic
Arm Mali-400MP2
H.264/H.265 Video Codec
-
Scoffer
Member
Conqistador
Ти в курсі шо таке fpga?
Ти в курсі шо таке fpga?
-
Scoffer
Member
Conqistador
Я знаю що таке цинк. В новині прямо написано чому цинк, а не зовсім гола фпга. Що це змінює?
Я знаю що таке цинк. В новині прямо написано чому цинк, а не зовсім гола фпга. Що це змінює?
-
Conqistador
Member
Scoffer
графику обрабатывает цинк
графику обрабатывает цинк
-
Scoffer
Member
Conqistador
Цинк обробляє рівно так як йому скажеш. Хочеш обробляти через малі - вперед, хочеш через фпга - аналогічно. Це конструктор.
Чувак взяв цинк щоб не паритись з pci-e бо це в принципі не сама проста справа, ще й зжере купу слайсів.
Відправлено через 6 хвилин 45 секунд:
Я в своєму радіогубительському рукоблудді постійно використовую от таких штучок
https://digilent.com/shop/cmod-a7-35t-b ... ga-module/
котрих кілька років тому невеличку купку по скидкі придбав. Просто тому що це тупо зручно. Можна одразу приступати до реалізації чого тобі треба, а не страждати над обв'язкою.
Цинк обробляє рівно так як йому скажеш. Хочеш обробляти через малі - вперед, хочеш через фпга - аналогічно. Це конструктор.
Чувак взяв цинк щоб не паритись з pci-e бо це в принципі не сама проста справа, ще й зжере купу слайсів.
Відправлено через 6 хвилин 45 секунд:
Я в своєму радіогубительському рукоблудді постійно використовую от таких штучок
https://digilent.com/shop/cmod-a7-35t-b ... ga-module/
котрих кілька років тому невеличку купку по скидкі придбав. Просто тому що це тупо зручно. Можна одразу приступати до реалізації чого тобі треба, а не страждати над обв'язкою.
-
S
Member
Тупой тут только ты, раз не можешь ничего сказать по сути, а переходишь на личности.ViPo: ↑ 29.03.2024 10:23 Ну якщо ти тупий, то для тебе це головне запитання, так.
Это все вилами по воде писано.Scoffer: ↑ 29.03.2024 10:25Тип прокачав скіл в програмуванні і fpga. Тепер може неприбуткову організацію заснує і гранта якогось отримає на мільйон-інший від якогось умовного інтела, котрий туди частину податків спише. Чом би і ні?
У тебя проблемы с когнитивными функциями? Не отличаешь вопрос от негодования?stakanctl: ↑ 29.03.2024 10:29 Чтобы S в комментариях на оверах выразил свое негодование. Очевидно же
Востаннє редагувалось 29.03.2024 11:10 користувачем S, всього редагувалось 1 раз.
-
KimRomik
Member
вже давно хочеться щось робити для себе, а то виробники недосипають то пам"яті, то шини, то потужності гпу т.д., і беруть за це овердофігаS: ↑ 29.03.2024 10:18Главный вопрос зачем?
-
S
Member
Большой капитал не перепрешь. Так разве что из любви к искусству поиграться во что то.KimRomik: ↑ 29.03.2024 11:09вже давно хочеться щось робити для себе, а то виробники недосипають то пам"яті, то шини, то потужності гпу т.д., і беруть за це овердофіга
-
kolio
Member
шкода що на форумі не можна додавати коментарі до нікнеймів юзерів наприклад: "займається 3d", "тупий", "троль", "програмер", "майнер", "барига", "піарить intel/amd/nvidia"
-
n6407
Member
думаю когда спросят "зачем", а тут прям первый пост сделал он потому что хотел и смог сделать, а дальше рассказали в новости про энтузиаста, людям которые интересуються железом и среди которых тоже много энтузиастов ...
-
Scoffer
Member
Шо значить вилами по воді? Чувак однозначно прокачав власні особисті скіли, і навіть якщо не замутить якогось проекта, то гарантовано знайде роботу в галузі. Йому тепер є що показати в резюме. Ще й "по телеку" показали.S: ↑ 29.03.2024 11:07Это все вилами по воде писано.
-
S
Member
Я думаю чел уже наработался имея 14 лет опыта за плечами. А бизнесом тут и не пахнет как по мне. Но рад буду ошибиться.Scoffer: ↑ 29.03.2024 11:29Шо значить вилами по воді? Чувак однозначно прокачав власні особисті скіли, і навіть якщо не замутить якогось проекта, то гарантовано знайде роботу в галузі. Йому тепер є що показати в резюме. Ще й "по телеку" показали.
Да, но таким чаще школьники и студенты занимаются по молодости из любви к самому процессу или в смешных попытках чего то кому то доказать. С другой стороны работодатели таких энтузиастов любят, что бы проехаться на чужом горбу.n6407: ↑ 29.03.2024 11:25 хотел и смог сделать
-
LiquidStorm
Member
Чувак нормально прокачав скіли, проєкт навряд суто для "зробити відяху", швидше як шлях до більш грандіозної задачи. Запустити Кваку чи Халву - то більше знакове, переступити щабель у досягненнях. Респект!