Entar: ↑
06.11.2023 21:37
...Один важный вопрос: как убрать подсветку с геймпада Microsoft Xbox Series X | S Wireless Controller ? Светит ярко, зараза. Неприятно + батарейку ж оно садит...
Ті, що зараз у наших магазах - не світяться при бездротовому з'єднанні. Горить лого лише при з'єднанні по USB кабелю. Про це мова була?
На вихідних підлітку взяв Xbox Series X | S. Все рівно майки трохи дьогтю постійно залишають...
Вмикаю, затискаю з'єднання - поблимало/повібрувало - з'явився геймпад у диспечері пристроїв. Ну, думаю, це "перемога".
Ставлю малому на він10 їхню
XBox Accessories, бо без оновлення геймпад не працює, а вона замість старту і налаштувань видає "треба оновити віндоус".
Я ту вінду ставив - то для мене було трохи складно правильним чином швидко повирубати оновлення, але я заморочився, щоб потім не ходити зайвий раз.
І тут таке... Майки пишуть, що прога доступна для ПК ОС: Windows 10 версії
19041.0 або новішої
У малого стоїть
19044.1288. Все рівно XBox Accessories не стартує ні в яку без оновлення вінди.
А оновлювати - то вирок на тому ПК - купа крякнутих ігор і оновлена вінда одразу все порубає не дивлячись на прописані виключення безпеки - вже проходили...
От питання - чого не зробити щоб воно з коробки працювало без усіляких оновлень?
Воно ж з заводу тільки півроку як зроблено, а не два-три-чотири, щоб застаріти, та ще й змушувати оновлювати не лише себе, а і вінду...