Останні статті і огляди
Новини
Ремонт мышек (замена микриков/энкодера и другое), паракорд на мышку (разные цвета)
-
UA2024
Junior
tolebamber
Потрібно заміна єнкодера для Rival 310. Бажано не лютий китай. Ціна питання?
Потрібно заміна єнкодера для Rival 310. Бажано не лютий китай. Ціна питання?
-
UA2024
Junior
@tolebamber Rival 310 зажила новим життям, дякую!
-
Following
Member
Отправлял свою G305 с даблкликом.
Все сделано крайне оперативно, пришла обратно как новенькая.
Спасибо господину tolebamber
Все сделано крайне оперативно, пришла обратно как новенькая.
Спасибо господину tolebamber
-
N_Cooler
Junior
Виникли проблеми в моїх малишок g 403. Всі швидко і професійно усунув добродій tolebamber. Дякую і рекомендую усім звертатись.
-
Stiff
Member
Отсылал Roccat Kone Aimo, с даблкликом и разлезшейся оплеткой шнура. ТС посоветовал заменить сразу и энкодер, на что я согласился. Проделанной работой доволен по всем пунктам (оплетка паракорд, микрики лкм и пкм, энкодер). Рекомендую tolebamber. По ценнику тоже вполне хорошо, а я искал основательно, у всего olx'a переспрашивал ценники.
-
arkadiilem0n
Member
Доброго дня
Відправляв пану @tolebamber свою Logitech G305 SE з проблемним колесом.
Домовились одразу мікрики поміняти, щоб убезпечити мене від можливого у майбутньому даблкліку.
Все було зроблено по вищому розряду, і навіть краще
Окрім обговорених речей, пан Анатолій прибрав люфт в кришці батарейки та зашумив колесико, щоб воно працювало тихіше.
Дуже вдячний йому за роботу
Відправляв пану @tolebamber свою Logitech G305 SE з проблемним колесом.
Домовились одразу мікрики поміняти, щоб убезпечити мене від можливого у майбутньому даблкліку.
Все було зроблено по вищому розряду, і навіть краще
Окрім обговорених речей, пан Анатолій прибрав люфт в кришці батарейки та зашумив колесико, щоб воно працювало тихіше.
Дуже вдячний йому за роботу
-
GSWG
Junior
Заказал D2f-f-3-7 они получше D2F-01F ?!
-
tolebamber
Member
-
nazar-pc
Member
tolebamber швиденько воскресив мою G403, яку я вже як донора запчастин використовував, за що йому дуже вдячний
-
AlexKuzovkov
Member
Дякую за ремонт моєї 602 миши. все супер.
-
mccen
Junior
Вітаю! Заміна кабеля для G102 на паракорд скільки коштує?
-
MrWrathKill
Junior
Дуже дякую за швидкий та якісний ремонт бездротової миші Logitech G Pro Superlight, окрім фіксу скролу який працював неадекватно, замінили клікери, все працює чудово! Ціни дуже адекватні! Дуже рекомендую звертатись за допомогою до tolebamber'a
-
niccotin
Member
tolebamber
Доброго дня. Дякую за відновлення до заводського стану Zowie ec2 b. Дуже якісно та оперативно.
Доброго дня. Дякую за відновлення до заводського стану Zowie ec2 b. Дуже якісно та оперативно.
-
Nizelan
Junior
Привіт, в моїй миші Razer Naga Trinity зламався "LK-E5 Optical Encoder". Може в вас є робочий, я б купив, або знаєте де можна замовити?
-
mkx1234
Member
tolebamber
Спасибо за восстановление мыши Razer Imperator .
Проделанной работой доволен по всем пунктам (оплетка паракорд, микрики лкм и пкм, энкодер).
Рекомендую.
Спасибо за восстановление мыши Razer Imperator .
Проделанной работой доволен по всем пунктам (оплетка паракорд, микрики лкм и пкм, энкодер).
Рекомендую.
-
alex_kh87
Junior
Філагранна робота ! G102, не відрізнити від нової (маю дві , заміна мікріків разом з енкодером). Однозначно рекомендую!
-
LiquidStorm
Member
Підкажіть ціну замінити кабель, мишка Sharkoon Fireglider Black.
-
unlnu
Member
- спойлер
-
tolebamber
Member
Без понятия
-
unlnu
Member
tolebamber: ↑ 03.07.2024 21:46 Без понятия