Новини
Останні статті і огляди
Dell Inspiron 15 в ремонт
-
Vadim90
Junior
Всим доброго дня!
Потрапив до рук ноут, не робочий.
Сказали, що зламане гніздо.
Гніздо і справді зламане, але на платі є ще сюрпризи.
Це тільки те, що видно без діагностики.
Гніздо замінити, а от паяти нічим.
Чи є на форумі перевірений майстер, якому можна віддати ноут в ремонт?
Не хочеться нести в ремонт, після якого ноут уже не житиме точно)
Прошу підказки.
Потрапив до рук ноут, не робочий.
Сказали, що зламане гніздо.
Гніздо і справді зламане, але на платі є ще сюрпризи.
Це тільки те, що видно без діагностики.
Гніздо замінити, а от паяти нічим.
Чи є на форумі перевірений майстер, якому можна віддати ноут в ремонт?
Не хочеться нести в ремонт, після якого ноут уже не житиме точно)
Прошу підказки.
-
Shpoker
Member
а это точно не следы какого-то клея или просто к корпусу что-то горячее типа паяльника приложили? не думаю что конкретно это может быть критично
-
gehka3
Катярко
Ключ выгоревший по питанию 19в
-
Crossbow
Member
транзюк що вигорів:
AON7403-GP-U
AON7403-GP-U
-
Vadim90
Junior
Так, знайшов таку ж проблему на закодонному сайті.
Але не впевнений, що це єдина проблема.
Отправлено спустя 40 секунд:
Ні, видно що вигоріло.Shpoker: ↑ 11.03.2024 16:42 а это точно не следы какого-то клея или просто к корпусу что-то горячее типа паяльника приложили? не думаю что конкретно это может быть критично
-
Crossbow
Member
а треба шукати не на сайтах, а в схемі на плату ))Vadim90: ↑ 11.03.2024 16:54Так, знайшов таку ж проблему на закодонному сайті.
Ну і ніхто Вам не скаже чи це єдина проблема, без вашої плати на руках.
-
Vadim90
Junior
Ну це зрозуміло, тому і питаю, кому можна довірити в ремонт.Crossbow: ↑ 11.03.2024 16:59а треба шукати не на сайтах, а в схемі на плату ))Vadim90: ↑ 11.03.2024 16:54Так, знайшов таку ж проблему на закодонному сайті.
Ну і ніхто Вам не скаже чи це єдина проблема, без вашої плати на руках.
Або ризикнути і самому перепаяти)
-
Crossbow
Member
якшо можете - пробуйте)Vadim90: ↑ 11.03.2024 17:02Або ризикнути і самому перепаяти
А я нікого радити не буду (ще подумають що рекламую когось) - дивіться самі кому засилати плату.
-
Vadim90
Junior
А де глянути можна, зто цим займається?Crossbow: ↑ 11.03.2024 17:16якшо можете - пробуйте)Vadim90: ↑ 11.03.2024 17:02Або ризикнути і самому перепаяти
А я нікого радити не буду (ще подумають що рекламую когось) - дивіться самі кому засилати плату.
-
ervin
Member
То шепни на вушко...Crossbow: ↑ 11.03.2024 17:16якшо можете - пробуйте)Vadim90: ↑ 11.03.2024 17:02Або ризикнути і самому перепаяти
-
sasha76
Member
если с днепра то помогу.
-
Vadim90
Junior
Ні, Львівська область.sasha76: ↑ 11.03.2024 17:22 если с днепра то помогу.
-
Crossbow
Member
не буду нічого шептати ))ervin: ↑ 11.03.2024 17:19То шепни на вушко...
-
gehka3
Катярко
И кому ж то можно доверить... тут уже нас трое нешепчущих
Он Саше отправляй раз берётся, или Игорю
Он Саше отправляй раз берётся, или Игорю
-
Crossbow
Member
дякую) але я "пасану", трохи не маю часу прямо заразgehka3: ↑ 11.03.2024 19:08или Игорю
-
BOBAHH
Member
Может проще (дешевле) купить рабочую материнку? ))
-
Vadim90
Junior
А ще простіше ноут купити.BOBAHH: ↑ 12.03.2024 09:18 Может проще (дешевле) купить рабочую материнку? ))
-
BOBAHH
Member
Vadim90
ну если хочется выбросить время, деньги и получить геморой, да нет проблем. вы хозяин. )
ну если хочется выбросить время, деньги и получить геморой, да нет проблем. вы хозяин. )
-
Евгений King
Member
Судячи по платі це щось ультрастаре
В темі відписалось багато людей, що займаються ноутами і ремонтом, але викликався взятись лише один, тому що всі розуміють що насправді великого сенсу в ремонті немає, або відправте sasha76 або викиньте і не мучайтесь. Таке в робочому стані в районі 2-2.5к. Плата в робочому стані - половина ціни, ремонт з пересилками мабуть десь близько до ціни плати підійде. Чи варте воно ремонту? Порада купити плату насправді цілком вагома була )
Я би не ремонтував, а злив би то на запчастини
В темі відписалось багато людей, що займаються ноутами і ремонтом, але викликався взятись лише один, тому що всі розуміють що насправді великого сенсу в ремонті немає, або відправте sasha76 або викиньте і не мучайтесь. Таке в робочому стані в районі 2-2.5к. Плата в робочому стані - половина ціни, ремонт з пересилками мабуть десь близько до ціни плати підійде. Чи варте воно ремонту? Порада купити плату насправді цілком вагома була )
Я би не ремонтував, а злив би то на запчастини
-
BOBAHH
Member
Евгений King
как по мне, интел 7-го поколения не настолько уж стар. но вот стоит ли тратить силы, время и деньги с неопределенным результатом
как по мне, интел 7-го поколения не настолько уж стар. но вот стоит ли тратить силы, время и деньги с неопределенным результатом