Даже спустя столько лет.
ДС3 прошел раз 5 и всё-ещё хочется.
Непередаваемая атмосфера, всё продумано до мелочей.
Элден ждал, но из-за войны так и не скачал.
А это ДЛС, гляжу, вообще трэш.
![facepalm :facepalm:](./images/smilies/facepalm.gif)
Бандай, жлоби підняли ціну на ЕР із 799₴ до 1799₴. В свій час взяв за 559₴ із 33% знижкою. Якщо качати піратку не буде працювати мультик. Я мабуть дочекаюсь -30% знижки. Секіро, взагалі 2000₴ коштує, при тому, що грі 5 років...Alex_Lord: ↑ 21.02.2024 22:22 Ну Bandai жадные до денег, ни разу не было нормальных скидок даже на первую часть, как бы провоцируют брать торрент Эдишн, я бы с удовольствием приобрел по скидке и компания хоть какую то как от меня так и от других пользователей получила копеечку, а в кучу неплохой Добор был бы в копилку Софтфаир.
Тільки треба мати на увазі, що Секіро складніший за ДС. Також те, що в ній звички гри в інші соулси(блок, перекати) можуть зіграти злий жарт, адже треба постійно грати від атаки.Enjthesilence: ↑ 21.02.2024 22:41Спробуй Секіро, там є сюжет і досить кайфова бойовка з непоганим переміщенням по локаціям
Ну так ДС же линейная, бежишь строго по сюжетным коридорам.pawelt: ↑ 21.02.2024 23:16 Элден и рядом не стоит с ДС3.
Даже спустя столько лет.
ДС3 прошел раз 5 и всё-ещё хочется.
Непередаваемая атмосфера, всё продумано до мелочей.
Элден ждал, но из-за войны так и не скачал.
А это ДЛС, гляжу, вообще трэш.
![]()
30% чим тобі не нормальна знижка? За допомогою тих, хто виводить баланс зі стіму ціну зі знижкою ще можна було знизити додатково на 20-30%. Так і говори, що хотілося відносно свіжі тайтли брати зі знижкою в 85-90% просто тому щоAlex_Lord: ↑ 21.02.2024 22:22 Ну Bandai жадные до денег, ни разу не было нормальных скидок даже на первую часть, как бы провоцируют брать торрент Эдишн, я бы с удовольствием приобрел по скидке и компания хоть какую то как от меня так и от других пользователей получила копеечку, а в кучу неплохой Добор был бы в копилку Софтфаир.