Останні статті і огляди
Новини
Перший трейлер Elden Ring: Shadow of the Erdtree
-
st0k
Member
Пропоную обговорити Перший трейлер Elden Ring: Shadow of the Erdtree
Боже, Беру
Відпустка на червень
Боже, Беру
Відпустка на червень
-
Stalker22
Member
Дуже вона запутана...як на гру року!
-
st0k
Member
цікаво, який левел потрібен для ДЛС, бо мій персонаж на нг2+ і 200lvl. боюсь зависокий буде левел, а перепроходити з ноля ліньки
-
taras_cs
Member
Пісня за мотивами гри.
VaatiVidya, також відомий як Vaati, є ютюбером, який спеціалізується на поясненні історії Dark Souls та історій інших ігор From Software у надзвичайно привабливому форматі. Він найбільш відомий своєю серією «Приготуйся плакати», в якій він пояснює зазвичай трагічні історії окремих босів Dark Souls, і своїм дивовижним голосом оповідача. Кілька мемів Dark Souls були пов’язані з ним, зазвичай його голос пояснював щось у поєднанні з висміюванням заплутаного сюжету Dark Souls.
VaatiVidya, також відомий як Vaati, є ютюбером, який спеціалізується на поясненні історії Dark Souls та історій інших ігор From Software у надзвичайно привабливому форматі. Він найбільш відомий своєю серією «Приготуйся плакати», в якій він пояснює зазвичай трагічні історії окремих босів Dark Souls, і своїм дивовижним голосом оповідача. Кілька мемів Dark Souls були пов’язані з ним, зазвичай його голос пояснював щось у поєднанні з висміюванням заплутаного сюжету Dark Souls.
-
arme
Junior
Тобто, саму гру я купив за 800 а за длц вони вже 1200+ хочуть? Торрент так торрент...
-
mult
Member
Stalker22
Для такого формату відкритого світу, потрібен повноцінний журнал завдань і повноцінні мітки на персонажах.
І це не буде якимось оказуаленням чи полегшенням цієї гри, хардкору там і в геймплеї вистачає.
Тому що те що працювало у лінійних дарк соулсах, те не працює у відкритому віті.
Тим більше що сюжетні квести тут побудовані максимально не логічно.
Персонажі переміщуються в нелогічні місця. Наприклад в початкові локації, які в и давно пройшли. Квести буває починаються, тоді заморожуються до середини гри, через десятки годин ти вже не памятаєш що там було в тому квесті і що далі робити і всяке таке інше. Я розумію дарк соулси завжди були не про сюжет.
Але ж і самі розробники не позиціонують цю гру як продовження дарк соулса.
І це відкритий світ.
Та ще і розробники завжди вміли зробити такий квест, з такою логікою, що поки десь не побачиш гайд, сам ніколи не здогадаєшся, тому що абсолютний рандом в діях для продовження квесту.
І персонажів в елден рінг дофіга.
Оце як на мене головний мінус елден рінга.
Щоб грати в нього не просто бігаючи і тупо всіх вбивати, а і проходити якісь сюжети, квести, треба нехило так гуглити і дивитись гайди.
Для такого формату відкритого світу, потрібен повноцінний журнал завдань і повноцінні мітки на персонажах.
І це не буде якимось оказуаленням чи полегшенням цієї гри, хардкору там і в геймплеї вистачає.
Тому що те що працювало у лінійних дарк соулсах, те не працює у відкритому віті.
Персонажі переміщуються в нелогічні місця. Наприклад в початкові локації, які в и давно пройшли. Квести буває починаються, тоді заморожуються до середини гри, через десятки годин ти вже не памятаєш що там було в тому квесті і що далі робити і всяке таке інше. Я розумію дарк соулси завжди були не про сюжет.
І це відкритий світ.
Та ще і розробники завжди вміли зробити такий квест, з такою логікою, що поки десь не побачиш гайд, сам ніколи не здогадаєшся, тому що абсолютний рандом в діях для продовження квесту.
Щоб грати в нього не просто бігаючи і тупо всіх вбивати, а і проходити якісь сюжети, квести, треба нехило так гуглити і дивитись гайди.
-
TypStar
Member
ціна неадекватна я за 600 грн. брав.
-
Enjthesilence
Member
Ну чесно трохи душна гра, відкритий світ з репетативними данжами і реюзом босів, ну поганенько як на мене. mult правильно пише, дійсно для такої гри тут потрібен нормальний журнал, я не хочу з нотатками записувати собі інфу по квестам, це просто незручно. А ще бісить лок в 60 фпс.
-
Alex_Lord
Member
Ну Bandai жадные до денег, ни разу не было нормальных скидок даже на первую часть, как бы провоцируют брать торрент Эдишн, я бы с удовольствием приобрел по скидке и компания хоть какую то как от меня так и от других пользователей получила копеечку, а в кучу неплохой Добор был бы в копилку Софтфаир.
-
unique-neon
Member
Ой вей, як fps lock на 60 забрати то ні, а як ціни заломити то так. Хоч Елден увійшов у мій топ, але принципово не братиму.
Відправлено через 11 хвилин 2 секунди:
Відправлено через 11 хвилин 2 секунди:
Є таке, є що покращувати, але попри це гра не те що року, а одна з кращих за всіх часів.Stalker22: ↑ 21.02.2024 20:46Дуже вона запутана...як на гру року!
-
everme
Member
Лайс оф п нормальный сюжет, мне понравилась. А елден ринг всё никак осилить не могу, не нравится мне что-то в ней, какая-то она странная, но всё же ещё разок попробую, хвалят все страшно. Я не понимаю куда мне идти и что мне делать, и зачем мне это делать с момента где я вышел из начального здания и ничего не могу сделать всаднику на коне. Я пошел по тропинке, но зачем и почему, и что дальше не понимаю, мотивация не то что бы пропадает, она как бы изначально отсутствует. Вот в лайс оф п мне девушка сказала идти в отель Крат, мол, она как приду объяснит всё (вместо этого сказала идти спасать мужика, типа на самом деле вот он объяснит, он всё знает), понять можно. Ну какая-то структура понятная, зачем иду понятно, конечная цель (получить обьяснение) понятно и куда идти понятно. В елден ринге ничего не понятно, зачем играть? первый и второй дарк соулсы я проходил, давно было, но прошел, а значит нормас. Третий не проходил. Т.е нельзя сказать, что я неадекватный, наверноеmult: ↑ 21.02.2024 21:06 Stalker22
І це відкритий світ.
-
Enjthesilence
Member
Спробуй Секіро, там є сюжет і досить кайфова бойовка з непоганим переміщенням по локаціямeverme: ↑ 21.02.2024 22:39Лайс оф п нормальный сюжет, мне понравилась. А елден ринг всё никак осилить не могу, не нравится мне что-то в ней, какая-то она странная, но всё же ещё разок попробую, хвалят все страшно. Я не понимаю куда мне идти и что мне делать, и зачем мне это делать с момента где я вышел из начального здания и ничего не могу сделать всаднику на коне. Я пошел по тропинке, но зачем и почему, и что дальше не понимаю, мотивация не то что бы пропадает, она как бы изначально отсутствует. Вот в лайс оф п мне девушка сказала идти в отель Крат, мол, она как приду объяснит всё (вместо этого сказала идти спасать мужика, типа на самом деле вот он объяснит, он всё знает), понять можно. Ну какая-то структура понятная, зачем иду понятно, конечная цель (получить обьяснение) понятно и куда идти понятно. В елден ринге ничего не понятно, зачем играть? первый и второй дарк соулсы я проходил, давно было, но прошел, а значит нормас. Третий не проходил. Т.е нельзя сказать, что я неадекватный, наверноеmult: ↑ 21.02.2024 21:06 Stalker22
І це відкритий світ.
-
unique-neon
Member
Мене до слова реюз дрібно босів не переймав, якщо зважати що їх сотні, то мені норм було, вони впринципі в деталях та й відрізнялись. В інших іграх просто однотипні моби. А от підземелля та, 5 варіацій на всю гру би стало, переборщили. Журнал може б і не погано, але щоб показував лише відкрите, експлорити подобалось і якби з году показував куди іти і що робити, то було б не те враження. Мені б підійшло якби можна було на карті нотатки/мітки робити. Окрема дичина - мав кілька поломаних квестів, бо прогресував у спосіб, що деви не передбачили.Enjthesilence: ↑ 21.02.2024 21:33Ну чесно трохи душна гра, відкритий світ з репетативними данжами і реюзом босів, ну поганенько як на мене. mult правильно пише, дійсно для такої гри тут потрібен нормальний журнал, я не хочу з нотатками записувати собі інфу по квестам, це просто незручно.
Відправлено через 2 хвилини 6 секунд:
Якщо що, воно там так всю гру підряд. Там на старті дають ледь помітний хінт - іди за вогнями. Коня я взагалі випадково відкрив. Сюжет розкривається на написах на зброї. Перегнули вони тут палку.everme: ↑ 21.02.2024 22:39А елден ринг всё никак осилить не могу, не нравится мне что-то в ней, какая-то она странная, но всё же ещё разок попробую, хвалят все страшно. Я не понимаю куда мне идти и что мне делать, и зачем мне это делать с момента где я вышел из начального здания и ничего не могу сделать всаднику на коне. Я пошел по тропинке, но зачем и почему, и что дальше не понимаю, мотивация не то что бы пропадает, она как бы изначально отсутствует.
Відправлено через 1 хвилину 18 секунд:
Якщо актуально, то є мод на анлок, але грати треба в офлайн режимі.Enjthesilence: ↑ 21.02.2024 21:33А ще бісить лок в 60 фпс.
-
everme
Member
Слышал, слышал, попробуюEnjthesilence: ↑ 21.02.2024 22:41Спробуй Секіро, там є сюжет і досить кайфова бойовка з непоганим переміщенням по локаціямeverme: ↑ 21.02.2024 22:39
Лайс оф п нормальный сюжет, мне понравилась. А елден ринг всё никак осилить не могу, не нравится мне что-то в ней, какая-то она странная, но всё же ещё разок попробую, хвалят все страшно. Я не понимаю куда мне идти и что мне делать, и зачем мне это делать с момента где я вышел из начального здания и ничего не могу сделать всаднику на коне. Я пошел по тропинке, но зачем и почему, и что дальше не понимаю, мотивация не то что бы пропадает, она как бы изначально отсутствует. Вот в лайс оф п мне девушка сказала идти в отель Крат, мол, она как приду объяснит всё (вместо этого сказала идти спасать мужика, типа на самом деле вот он объяснит, он всё знает), понять можно. Ну какая-то структура понятная, зачем иду понятно, конечная цель (получить обьяснение) понятно и куда идти понятно. В елден ринге ничего не понятно, зачем играть? первый и второй дарк соулсы я проходил, давно было, но прошел, а значит нормас. Третий не проходил. Т.е нельзя сказать, что я неадекватный, наверное
Отправлено спустя 2 минуты 22 секунды:
И не смотря на это все восхищаются, видимо что-то есть там, должно же быть, а то че восхищаться. Видел видос где Маск курил какую-то траву и травил о том, какая елденринг бомбезная играunique-neon: ↑ 21.02.2024 22:47 Відправлено через 2 хвилини 6 секунд:Якщо що, воно там так всю гру підряд. Там на старті дають ледь помітний хінт - іди за вогнями. Коня я взагалі випадково відкрив. Сюжет розкривається на написах на зброї. Перегнули вони тут палку.everme: ↑ 21.02.2024 22:39А елден ринг всё никак осилить не могу, не нравится мне что-то в ней, какая-то она странная, но всё же ещё разок попробую, хвалят все страшно. Я не понимаю куда мне идти и что мне делать, и зачем мне это делать с момента где я вышел из начального здания и ничего не могу сделать всаднику на коне. Я пошел по тропинке, но зачем и почему, и что дальше не понимаю, мотивация не то что бы пропадает, она как бы изначально отсутствует.
Відправлено через 1 хвилину 18 секунд:
-
NUN4AG
Member
Розробка дорожчаєarme: ↑ 21.02.2024 21:06 Тобто, саму гру я купив за 800 а за длц вони вже 1200+ хочуть? Торрент так торрент...
Але якщо ти купував за фуллпрайс (799₴) на релізі чи зі скидкою за 560-630, то тобі дуже пощастило.
В липні 23-го вони підняли ціну з 899 до 1799 і якщо зараз покупка комплекту оригінал + DLC коштує 2399₴, то купувавшим оригінал після 25 липня за фуллпрайс повний комплект обійдеться вже не в 2399, а 2988₴.
В липні доповнення не існувало в природі, чи якогось Complete Edition з Season Pass під майбутнє DLC, а тепер з вас +589 з нічого.
-
The_Rusik
Member
На старте цена была 800, потом стала 1200, еще и длс за 1200... Пусть идут лесом.
-
LordTornado
Member
За всех не говори. Я в это даже бесплатно играть не буду. Максимум посмотрю прохождение на Ютубе и то только потому, что некоторые боссы красиво нарисованы...everme: ↑ 21.02.2024 22:50 И не смотря на это все восхищаются, видимо что-то есть там, должно же быть, а то че восхищаться. Видел видос где Маск курил какую-то траву и травил о том, какая елденринг бомбезная игра
-
unique-neon
Member
Я також захопився, але просто якщо це все не зацікавило, то і в друге не зацікавить, бо проблеми ніде не зникли.everme: ↑ 21.02.2024 22:50И не смотря на это все восхищаются, видимо что-то есть там, должно же быть, а то че восхищаться. Видел видос где Маск курил какую-то траву и травил о том, какая елденринг бомбезная игра
-
Vlaad13
Member
третья часть соулсов это самая лучшая - как в неё можно было не играть, но лайф оф пи пройтиeverme: ↑ 21.02.2024 22:39Лайс оф п нормальный сюжет, мне понравилась. А елден ринг всё никак осилить не могу, не нравится мне что-то в ней, какая-то она странная, но всё же ещё разок попробую, хвалят все страшно. Я не понимаю куда мне идти и что мне делать, и зачем мне это делать с момента где я вышел из начального здания и ничего не могу сделать всаднику на коне. Я пошел по тропинке, но зачем и почему, и что дальше не понимаю, мотивация не то что бы пропадает, она как бы изначально отсутствует. Вот в лайс оф п мне девушка сказала идти в отель Крат, мол, она как приду объяснит всё (вместо этого сказала идти спасать мужика, типа на самом деле вот он объяснит, он всё знает), понять можно. Ну какая-то структура понятная, зачем иду понятно, конечная цель (получить обьяснение) понятно и куда идти понятно. В елден ринге ничего не понятно, зачем играть? первый и второй дарк соулсы я проходил, давно было, но прошел, а значит нормас. Третий не проходил. Т.е нельзя сказать, что я неадекватный, наверноеmult: ↑ 21.02.2024 21:06 Stalker22
І це відкритий світ.
как по мне елден - получше секиро будет
Востаннє редагувалось 21.02.2024 23:05 користувачем Vlaad13, всього редагувалось 1 раз.
-
everme
Member
чую дизов напихают за такую ересьLordTornado: ↑ 21.02.2024 23:01За всех не говори. Я в это даже бесплатно играть не буду. Максимум посмотрю прохождение на Ютубе и то только потому, что некоторые боссы красиво нарисованы...everme: ↑ 21.02.2024 22:50 И не смотря на это все восхищаются, видимо что-то есть там, должно же быть, а то че восхищаться. Видел видос где Маск курил какую-то траву и травил о том, какая елденринг бомбезная игра
Отправлено спустя 1 минуту 14 секунд:
Она в очереди стоитVlaad13: ↑ 21.02.2024 23:04третья часть соулсов это самая лучшая - как в неё можно было не играть, но лайф оф пи пройтиeverme: ↑ 21.02.2024 22:39
Лайс оф п нормальный сюжет, мне понравилась. А елден ринг всё никак осилить не могу, не нравится мне что-то в ней, какая-то она странная, но всё же ещё разок попробую, хвалят все страшно. Я не понимаю куда мне идти и что мне делать, и зачем мне это делать с момента где я вышел из начального здания и ничего не могу сделать всаднику на коне. Я пошел по тропинке, но зачем и почему, и что дальше не понимаю, мотивация не то что бы пропадает, она как бы изначально отсутствует. Вот в лайс оф п мне девушка сказала идти в отель Крат, мол, она как приду объяснит всё (вместо этого сказала идти спасать мужика, типа на самом деле вот он объяснит, он всё знает), понять можно. Ну какая-то структура понятная, зачем иду понятно, конечная цель (получить обьяснение) понятно и куда идти понятно. В елден ринге ничего не понятно, зачем играть? первый и второй дарк соулсы я проходил, давно было, но прошел, а значит нормас. Третий не проходил. Т.е нельзя сказать, что я неадекватный, наверное
как по мне елден - получше секиро будет