Останні статті і огляди
Новини
П'ять найкращих процесорів AMD усіх часів за версією Tom's Hardware
-
_nic
Member
Socket A ех у то ж були часи +30% до частоти з півоборота.Ностальгія...
-
Enthusiast
Member
Хоч ви згадали, за дійсно розповсюдженого народного любимця Duronа, якого по доброму звали Дурік. Так, він не був потужним процом, багато для кого, в студентські роки, саме Дурік відкривав світ ПК.WhiskeyInTheJar: ↑ 20.02.2024 17:04Эх Duron 800 и GeForce 2, времена когда запускалась игра и значит уже все было хорошо, и без разницы какие там фпсы и герцы у моника.Paladin: ↑ 20.02.2024 15:29 Дивний звичайно рейтинг.
Де слот А, Дюрони, Торік, Бартон?
Був 435 анлокався в x4 B35, мав 960 анлокався в х6.
1045T гнався до 4095.
8350 брав 4700.
Далі були інтолі, але це вже через проф. деформацію)
Треба було більше працювати чим гамати.
-
Inqizitor2022
Member
Тут после вашего поста написали что я чуток по времени ошибся, ну таки да, я на Q6600 сидел, потом i7-920 взял знаменитый и до 2600К сидел на нём. Последний мой АМД был Феном 8350, это был очень печальный опыт, я помню, что 2600К его рвал как тузик грелку всегда вообще и во всём. Я его купил ибо очень хотелось опять АМД пощупать, но был просто в шоке, конечно.Prescott: ↑ 20.02.2024 14:23 Феном 2 крайне долгоживучий народный 4х ядерник, не знаю где вы в это время "летали")
Отправлено спустя 12 минут 37 секунд:
Ты про такое не пиши. Только в современных играх может как-то и пинает. А в реальности в 2011 оно было просто неюзабельно, Старкрафт 2 и Вархаммер Соулшторм пошагово на нём работал (как и остальные малопоточные игры). Я как раз купил перед НГ 2011 этот 1075 Феном, честно разогнал и увидел, что он совсем печален был и грелся сильно. Еле продал потом.doc-oc: ↑ 20.02.2024 15:33AMD пинала Интел очень больно задолго до выхода Сэнди и Айви.
У моей сестры до сих пор работает компьютер на Phenom II x6 1100T
Отправлено спустя 4 минуты 39 секунд:
Дюрон 800 был тоже мегахитом для студентов и тех, у кого денег мало, но разум не позволял целерон брать.Enthusiast: ↑ 20.02.2024 18:59Хоч ви згадали, за дійсно розповсюдженого народного любимця Duronа, якого по доброму звали Дурік. Так, він не був потужним процом, багато для кого, в студентські роки, саме Дурік відкривав світ ПК.
-
maksim2020
Member
Він був взагалі мій перший проц.Guest003: ↑ 20.02.2024 14:11 Athlon 64 3000+ був мій перший проц від амд, я тоді ще підлітком був)
-
LiquidStorm
Member
І чому А64-3000 не перший в рейтингу? Ніколи за своє життя я не зустрічав іншого проца, який, без відбору екземпляру, на повітрі розганявся по частоті в 1,5 рази відносно заводу [1.8 -> 2.7 ГГц] . Незабутні відчуття!
- спойлер
-
Enthusiast
Member
Inqizitor2022: ↑ 20.02.2024 19:28
Так вроді Целерон програвав Дурону по ряду параметрів... І люди казали що він і Пенек 3 обскакував навіть, не те що Целерон!:Дюрон 800 был тоже мегахитом для студентов и тех, у кого денег мало, но разум не позволял целерон брать.
"The duron kicks the celeron in the face very very hard.
For a start you have the duron 800 at £50($70) and the celeron 800 at £70($100), then theres the fact the duron is on par with the p3 so is faster at normal clock rates, they will probabally both overclock to about 1ghz, the duron may go up to 1.1ghz so it kills the celeron in overclocking and performance and is cheaper and doesn't have the multiplyer locked so you can get the best fsb your motherboard gives you and then ramp up the clock speed with your multiplyer, plus you can upgrade in the future to a faster tbird or palamino it don't take no einstein to see which is the best choice"
"Although I wouldn't use the same language , I agree w/ Dozier...kind of. My Duron 750 @ 1000 destroys my P3 850 @ 1000. I believe most of that performance though is due to the fact that the duron is running a double data rate bus set at 133MHz (really 266) vs. the single data-rate bus of the intel running 118MHz.
The DDR bus of the Duron processors makes them much more potent than the celerons and many P3's. Hope this helps."
https://www.overclockers.com/forums/thr ... ron.23981/
-
zaqik
Member
Блин, у меня в 2003 был дюрон 950. Как же всё-таки тогда наш рынок отставал Ну так вот, а через год появился Атлон ХР 2000+. Забавный был в то время маркетинг с вот этими "плюсами"... Впрочем, ничего толком о процесорах сказать не могу, потому что тогда в компах не разбирался. Разве то, что никогда не нравился их прижим типа "качеля" у кулеров, я даже раз кристалл сколол когда полез пасту мазатьAthlon 64 3000+ ... з'явився у 2003 році
Ах вот оно что... Спасибо, из глубин памяти полезли флешбеки, когда ты говорил что у тебя дюрон 950, а тебя спрашивали "а сколько это в пентиумах"нумерація, яка відповідала приблизному частотному рейтингу процесорів Pentium
-
doc-oc
Member
Inqizitor2022
При чём тут Phenomы, 2011 году и бла бла бла!?
AMD пинала Интел со своими Athlon XP и Athlon 64, а вы снова пишите то, что конкретно у вас болит)
При чём тут Phenomы, 2011 году и бла бла бла!?
AMD пинала Интел со своими Athlon XP и Athlon 64, а вы снова пишите то, что конкретно у вас болит)
-
DarkAlex
Junior
Celeron 420... Я серйозно, вони теж гоняться дуже добре.LiquidStorm: ↑ 20.02.2024 20:32 Ніколи за своє життя я не зустрічав іншого проца, який, без відбору екземпляру, на повітрі розганявся по частоті в 1,5 рази відносно заводу
Відправлено через 31 хвилину 25 секунд:
Моя думка:
1) Athlon XP - перший процесор AMD, що технологічно і за продуктивністю перевершив будь-які існуючі на момент виходу десктопні рішення Intel.
2) Athlon 64 x2 - перший в світі масовий десктопний двох'ядерний (чесний, а не зліплений з 2) процесор. У Intel тоді був аналогом Pentium D - крінж.
3) Zen 3 - аналогічно Athlon XP, значно кращий IPC ніж у Intel при тих же частотах та споживанні; є опції із 16 ядрами, Intel тоді в десктопах міг запропонувати хіба 10 ядер, а потім крінжанули 11 поколінням.
4) Zen 2 - процесори, що вперше запропонували в десктопі продуктивність як у Intel в HEDT.
5) Нехай буде 5800X3D, як перший в світі буквально ігровий процесор.
-
waryag
Member
Он не любил игры, которые умели в 1-1.5 потока.Nortrom: ↑ 20.02.2024 14:52 8 лет был FX 8350, отличный на самом деле проц, он только не любил игры, где много обьектов, но таких игр немного было.
-
Павло
Member
Головне Ви описали просто власний досвід! І у фанатів «корпорації добра» зірвало різьбу…Kanjo: ↑ 20.02.2024 13:45 Был у меня когда то Athlon II X3 450, а потом пересел на I5 2500,и на амд я больше в жизни не вернусь
-
Avenger80
Member
Эх, помню мой самый первый комп (б/у) AMD K5 75Мгц (турбо режим 90Мгц), 24Мбайт ОЗУ и игру Fifa 98 :
- спойлер
-
daesz
Member
Рейтинг ЦП від амуде без фуфіксів - курям на сміх.
-
Denis_Ruban
Junior
Дякую автору статті .
Цікаво було глянути такий історичний технологічний екскурс.
Цікаво було глянути такий історичний технологічний екскурс.
-
Timedemo
Member
Мои АМД
AMD K5-75 (Cамые мощные впечатления от первого ПК)
AMD K6-2 3dnow! 333
AMD Athlon XP 1800+
AMD Athlon 64 3000 (Venice) (считаю самый охеренным процом, двухядерный полный улет, летиж в колекции)
AMD Ryzen9 7900
Отправлено спустя 1 минуту 34 секунды:
AMD K5-75 (Cамые мощные впечатления от первого ПК)
AMD K6-2 3dnow! 333
AMD Athlon XP 1800+
AMD Athlon 64 3000 (Venice) (считаю самый охеренным процом, двухядерный полный улет, летиж в колекции)
AMD Ryzen9 7900
Отправлено спустя 1 минуту 34 секунды:
NFS1, DukeNukem3D, Descent, Warcraft2, Starcraft!Avenger80: ↑ 20.02.2024 22:48 Эх, помню мой самый первый комп (б/у) AMD K5 75Мгц (турбо режим 90Мгц), 24Мбайт ОЗУ и игру Fifa 98 :Вот это эмоции были.
- спойлер
-
Zhelezjaka
Member
мене завжди такі перці цікавили - ось що там в голові, якщо порівнють те, що порівняти неможливо? це як сказати - в мене був А-клас мерседес, після чого я пересів на бмв 5 (чи м5) і більше ніколи в житті на мерс не гляну! це теж фанатизм і тупість. в мене були і амд, і інтели - завжди обирав найкраще співвідношення ціни та якості.Павло: ↑ 20.02.2024 22:33Головне Ви описали просто власний досвід! І у фанатів «корпорації добра» зірвало різьбу…Kanjo: ↑ 20.02.2024 13:45 Был у меня когда то Athlon II X3 450, а потом пересел на I5 2500,и на амд я больше в жизни не вернусь
-
bes
Member
с чего вы взяли что амд были дешевле? я помню сидел на е7200 то феномы были дороже
-
Kanjo
Member
Так а что поменялось? Амд все так же не дотягивает по быстродействию в виндеZhelezjaka: ↑ 21.02.2024 00:54мене завжди такі перці цікавили - ось що там в голові, якщо порівнють те, що порівняти неможливо? це як сказати - в мене був А-клас мерседес, після чого я пересів на бмв 5 (чи м5) і більше ніколи в житті на мерс не гляну! це теж фанатизм і тупість. в мене були і амд, і інтели - завжди обирав найкраще співвідношення ціни та якості.Павло: ↑ 20.02.2024 22:33
Головне Ви описали просто власний досвід! І у фанатів «корпорації добра» зірвало різьбу…
-
daesz
Member
Пішов перепис авторитетних думок клієнтів фокстроту
-
Павло
Member
Так людина описали те, що у неї сталось… Фактичні події це не був тест чи якесь порівняння… Ось купила людина після дешевого амд дорогий інтел їй все сподобалось і вона пише, що залишиться на інтелі! Що у цьому поганого?Zhelezjaka: ↑ 21.02.2024 00:54мене завжди такі перці цікавили - ось що там в голові, якщо порівнють те, що порівняти неможливо? це як сказати - в мене був А-клас мерседес, після чого я пересів на бмв 5 (чи м5) і більше ніколи в житті на мерс не гляну! це теж фанатизм і тупість. в мене були і амд, і інтели - завжди обирав найкраще співвідношення ціни та якості.Павло: ↑ 20.02.2024 22:33
Головне Ви описали просто власний досвід! І у фанатів «корпорації добра» зірвало різьбу…