Останні статті і огляди
Новини
Чутки: Respawn розробляє гру про мандалорця
-
kairo
Member
Пропоную обговорити Чутки: Respawn розробляє гру про мандалорця
Зараз граю Jedi: Fallen Order, шикарний соулслайк у SW сеттінгу. По відгукам, Survivor ще кращий. Тому чекаю. Єдине, їм треба щось із статтерами UE робити.
Зараз граю Jedi: Fallen Order, шикарний соулслайк у SW сеттінгу. По відгукам, Survivor ще кращий. Тому чекаю. Єдине, їм треба щось із статтерами UE робити.
-
pelia
Member
Star Wars: Bounty Hunter, це ти?
-
EkselentE
Member
Вселенная интересная, а вот это "...відновлення персонажа пов'язане з успішними послідовностями вбивств" как-то подтупляет. Это что суть сведется к - нажми Х Y..., типа дарксоулс. Если да, то проходняк
-
stoned
Member
Шкода що не Bad Company 3.
-
7_s_7
Member
Звёздные войны нравятся, хотя и не все что сделали. Посмотрим на эту смесь, пока что это только слухи.
-
NUN4AG
Member
Концепція Мандалорця (виконання контрактів під час мандрівок космічними просторами) ідеально підходить під ігрову адаптацію.
-
fleagull
Member
Було б круто, якби вони розробили Star Wars Republic Commando 2
Перша частина дуже подобалась у свій час.
Перша частина дуже подобалась у свій час.
-
Enjthesilence
Member
ну, якась кривенька копія секіро с 4ма босами на всю гру, де на мечах взагалі лише здається 2 супротивника, таке собі.kairo: ↑ 17.02.2024 16:16 Пропоную обговорити Чутки: Respawn розробляє гру про мандалорця
Відправлено через 1 хвилину 56 секунд:
Так, вже майже вийшла така гра "Star Wars 1313", граєш за мандалорця Боба Фетта, виконуєш контракти в "приземленому" сетінгу ЗВ, але стався дісней і гру відмінили.NUN4AG: ↑ 17.02.2024 20:08 Концепція Мандалорця (виконання контрактів під час мандрівок космічними просторами) ідеально підходить під ігрову адаптацію.
А ще мав бути прей, також за космічного баунті хаунтера, по трейлеру теж щось цікаве, але і тут не вийшло
-
daesz
Member
Швидше кенсельнута гра від вісералpelia: ↑ 17.02.2024 16:20 Star Wars: Bounty Hunter, це ти?
Відправлено через 18 хвилин 17 секунд:
Я надіявся що щось типу цього зроблять юбіки, коли дізнався що їхня гра буде від тої ж команди, що робила дівіжн. З якимось мультиплеєром, рейдами і тд. А виявилось що там сюжетний сингл (аутлос).NUN4AG: ↑ 17.02.2024 20:08 Концепція Мандалорця (виконання контрактів під час мандрівок космічними просторами) ідеально підходить під ігрову адаптацію.
-
kairo
Member
Секіро, це все ж таки гра для хардкорної аудиторії. Fallen Order, хоч і має багато елементів від суолсів, набагато доступніша.Enjthesilence: ↑ 17.02.2024 22:39ну, якась кривенька копія секіро с 4ма босами на всю гру, де на мечах взагалі лише здається 2 супротивника, таке собі.kairo: ↑ 17.02.2024 16:16 Пропоную обговорити Чутки: Respawn розробляє гру про мандалорця
-
Enjthesilence
Member
Я це розумію, але гра про джедая з 2 босами на світових мечах, це дивно. А натхнення від секіро дуже проглядається, я не кажу що це погано, бо секіро - гарний приклад для пошуку ідей. В другу частину пограв трішки, бо зі статерами в мене біда, не можу нормально грати, бісить))kairo: ↑ 17.02.2024 23:28Секіро, це все ж таки гра для хардкорної аудиторії. Fallen Order, хоч і має багато елементів від суолсів, набагато доступніша.Enjthesilence: ↑ 17.02.2024 22:39
ну, якась кривенька копія секіро с 4ма босами на всю гру, де на мечах взагалі лише здається 2 супротивника, таке собі.
-
daesz
Member
Друга сестра тричі, дев'ята сестра раз, малікос раз, великий кажан раз, з не сюдетних босів - жаба зі стартової планети, орангутангоподібний з локи біля впавшого зоряного винищувача, ще один такий же бос на зефо в льодовику, планеса з дабл босом / ареною, і рандомні мінібоси баунті хантери.Enjthesilence: ↑ 17.02.2024 23:30Я це розумію, але гра про джедая з 2 босами на світових мечах, це дивно. А натхнення від секіро дуже проглядається, я не кажу що це погано, бо секіро - гарний приклад для пошуку ідей. В другу частину пограв трішки, бо зі статерами в мене біда, не можу нормально грати, бісить))kairo: ↑ 17.02.2024 23:28
Секіро, це все ж таки гра для хардкорної аудиторії. Fallen Order, хоч і має багато елементів від суолсів, набагато доступніша.
Це якось більше ніж 2 чи навіть 4.
-
Enjthesilence
Member
кажан і жаба також мечами володіють, до чого тут це? реюз босів рахуєте як окремі, короче не продовжуйdaesz: ↑ 18.02.2024 00:10Друга сестра тричі, дев'ята сестра раз, малікос раз, великий кажан раз, з не сюдетних босів - жаба зі стартової планети, орангутангоподібний з локи біля впавшого зоряного винищувача, ще один такий же бос на зефо в льодовику, планеса з дабл босом / ареною, і рандомні мінібоси баунті хантери.Enjthesilence: ↑ 17.02.2024 23:30
Я це розумію, але гра про джедая з 2 босами на світових мечах, це дивно. А натхнення від секіро дуже проглядається, я не кажу що це погано, бо секіро - гарний приклад для пошуку ідей. В другу частину пограв трішки, бо зі статерами в мене біда, не можу нормально грати, бісить))
-
daesz
Member
Провтикав, що ми про тих, що володіють мечами.Enjthesilence: ↑ 18.02.2024 00:14кажан і жаба також мечами володіють, до чого тут це? реюз босів рахуєте як окремі, короче не продовжуйdaesz: ↑ 18.02.2024 00:10
Друга сестра тричі, дев'ята сестра раз, малікос раз, великий кажан раз, з не сюдетних босів - жаба зі стартової планети, орангутангоподібний з локи біля впавшого зоряного винищувача, ще один такий же бос на зефо в льодовику, планеса з дабл босом / ареною, і рандомні мінібоси баунті хантери.
Але тоді зустрічне питання : ви сетинг і коли гра в таймлайні знаходиться - бачили?
Олсо, до чого тут реюз, якщо в неї мувсет у всіх 3 боях різний
-
Enjthesilence
Member
Я до чого, тут явно кривенька копія бойовки секіро, тут сперечатися безглуздо. Фішка в репостах і збитті шкали для крит удару в рази краще працює проти гуманоїдів при фехтуванні, ніж проти всяких тарганчиків, павучків і тд (це ще й єдині противники яких можна хоча б на 2 шматки рубанути мечем) Про таймлайн, я тебе прошу, давай не будемо про лор ЗВ, особливо після дісней, бо це дрисня, якою крутять як хочуть і ворогів для слешеру про джедая на мечах можна було додати побільше, да тих самих інквізиторівdaesz: ↑ 18.02.2024 00:16Провтикав, що ми про тих, що володіють мечами.Enjthesilence: ↑ 18.02.2024 00:14
кажан і жаба також мечами володіють, до чого тут це? реюз босів рахуєте як окремі, короче не продовжуй
Але тоді зустрічне питання : ви сетинг і коли гра в таймлайні знаходиться - бачили?
реюз мова за другорядних, блін ладно, ну тобі зайшла гра і добре, я лише описав свій експіріанс так би мовити і чого мені не вистачило.
Востаннє редагувалось 18.02.2024 00:31 користувачем Enjthesilence, всього редагувалось 1 раз.
-
daesz
Member
Я в третє проходження закінчив на 90% одними репостами. І всякі жаби таки репостятьсяEnjthesilence: ↑ 18.02.2024 00:26 Про таймлайн, я тебе прошу, давай не будемо про лор ЗВ, особливо після дісней, бо це дрисня, якою крутять як хочуть і ворогів для слешеру про джедая на мечах можна було добавити побільше, да тих самих інквізиторів
От плаху репостити не знайшов як, я не кажу це не можливо, але я зміг зрозуміти коли це робити.
Яке відношення має дісней до таймлайну оригінальної шестилогії?Enjthesilence: ↑ 18.02.2024 00:26 [Про таймлайн, я тебе прошу, давай не будемо про лор ЗВ, особливо після дісней, бо це дрисня, якою крутять як хочуть і ворогів для слешеру про джедая на мечах можна було добавити побільше
Інквізитори - це якраз та "дрисня" яку за діснея вже завезлиEnjthesilence: ↑ 18.02.2024 00:26 да тих самих інквізиторів
-
Enjthesilence
Member
тому що ця гра виходить по канону діснею і що вони там вигадають ще в цьому таймлайні - це чисто питання часу, ось тобі як мінімум ще один сильний "джедай" ноунейм і інквізитори же з'явилися, а будуть ще і ще і тд. а ну і про канон, я нормально відношусь коли зміні круті, ну типу мені подобається наприклад старкіллер, да він такий оверпавер тіп, але його історія крута, взагалі сюжет тих ігор сильніший за типову мері сю з фолен ордеру.daesz: ↑ 18.02.2024 00:30Я в третє проходження закінчив на 90% одними репостами. І всякі жаби таки репостятьсяEnjthesilence: ↑ 18.02.2024 00:26 Про таймлайн, я тебе прошу, давай не будемо про лор ЗВ, особливо після дісней, бо це дрисня, якою крутять як хочуть і ворогів для слешеру про джедая на мечах можна було добавити побільше, да тих самих інквізиторів
От плаху репостити не знайшов як, я не кажу це не можливо, але я зміг зрозуміти коли це робити.
Яке відношення має дісней до таймлайну оригінальної шестилогії?Enjthesilence: ↑ 18.02.2024 00:26 [Про таймлайн, я тебе прошу, давай не будемо про лор ЗВ, особливо після дісней, бо це дрисня, якою крутять як хочуть і ворогів для слешеру про джедая на мечах можна було добавити побільше
Інквізитори - це якраз та "дрисня" яку за діснея вже завезлиEnjthesilence: ↑ 18.02.2024 00:26 да тих самих інквізиторів
-
daesz
Member
Що значить канон діснею? Гру пишуть сценаристи ЕА, єдине до чого причетні тут дісней - це погоджують писанину і провіряють чи немає суперечностей з їхнім тайм лайном. Все що написано конкретно в цій грі не має принадлежності до будь чого написано діснеєм ДО ВИПУСКУ цієї гри. При тмоу вона безпосередньо має відношення до 3 епізоду фільму (order 66).Enjthesilence: ↑ 18.02.2024 00:33тому що ця гра виходить по канону діснею і що вони там вигадають ще в цьому таймлайні - це чисто питання часу, ось тобі як мінімум ще один сильний "джедай" ноунейм і інквізитори же з'явилисяdaesz: ↑ 18.02.2024 00:30
Я в третє проходження закінчив на 90% одними репостами. І всякі жаби таки репостяться
Яке відношення має дісней до таймлайну оригінальної шестилогії?
Інквізитори - це якраз та "дрисня" яку за діснея вже завезли
Коли вийшов висер в лиці force unleashed - нікого не бентежило що там пацавам стардестроєри на планету стянував, а тут у ГГ єдина сила - це відчувати "історію предметів", то це "канєшно"
ще один сильний "джедай" ноунейм
Настільки сильний що від вейдера можна було тільки під хвіст отримати копняка
Але це ж не ноунейм з БУДЬ-ЯКОЇ гри фромсофтвеа який завжди рятує світ
-
Enjthesilence
Member
Начебто я все зрозуміло написав, дивно. Ну добре, сподобалась тобі гра та сюжет, я за тебе радий) Респавн спокійно могли додати більше інквізиторів та інших гуманоідів для дуелей на мечах і я абсолютно впевнений, що не зробили вони цього не через "канон". Так зрозуміліше?daesz: ↑ 18.02.2024 00:38Що значить канон діснею? Гру пишуть сценаристи ЕА, єдине до чого причетні тут дісней - це погоджують писанину і провіряють чи немає суперечностей з їхнім тайм лайном. Все що написано конкретно в цій грі не має принадлежності до будь чого написано діснеєм ДО ВИПУСКУ цієї гри. При тмоу вона безпосередньо має відношення до 3 епізоду фільму (order 66).Enjthesilence: ↑ 18.02.2024 00:33
тому що ця гра виходить по канону діснею і що вони там вигадають ще в цьому таймлайні - це чисто питання часу, ось тобі як мінімум ще один сильний "джедай" ноунейм і інквізитори же з'явилися
Коли вийшов висер в лиці force unleashed - нікого не бентежило що там пацавам стардестроєри на планету стянував, а тут у ГГ єдина сила - це відчувати "історію предметів", то це "канєшно"ще один сильний "джедай" ноунейм
-
daesz
Member
Тут діло не в тому, що сподобалась чи ні (і так сподобалась). Але гра першочергово не позиціонувалась як конкурент для соулслайків в плані челенджу (там і на найвищій складності - не те щоб дуже важко у порівнянні з тими ж соулсами). І вона мала успіх там, де фромсофтвеа ще досі немав (сторітелінг і ні, описи предметів - це не сторітелінг).Enjthesilence: ↑ 18.02.2024 00:43Начебто я все зрозуміло написав, дивно. Ну добре, сподобалась тобі гра та сюжет, я за тебе радий) Респавн спокійно могли додати більше інквізиторів та інших гуманоідів для дуелей на мечах і я абсолютно впевнений, що не зробили вони цього не через "канон". Так зрозуміліше?daesz: ↑ 18.02.2024 00:38
Що значить канон діснею? Гру пишуть сценаристи ЕА, єдине до чого причетні тут дісней - це погоджують писанину і провіряють чи немає суперечностей з їхнім тайм лайном. Все що написано конкретно в цій грі не має принадлежності до будь чого написано діснеєм ДО ВИПУСКУ цієї гри. При тмоу вона безпосередньо має відношення до 3 епізоду фільму (order 66).
Коли вийшов висер в лиці force unleashed - нікого не бентежило що там пацавам стардестроєри на планету стянував, а тут у ГГ єдина сила - це відчувати "історію предметів", то це "канєшно"