Останні статті і огляди
Новини
Інтегрована графіка AMD Ryzen 7 7700
-
Broller
Junior
Вітаю маю таке питання,чи має сенс вимикати вбудоване відеоядро для економії енергії?Я вперше маю процесор з інгерованим ГПУ і тому не зовсім розумію навіщо воно і чи потрібно щоб воно постійно було увімкнутим,я вимикав його через диспетчер пристороїв і через це материнка постійно світила діодом post vga що трішки бісить,ну і також чи не спричинить це якість конфлікти обладнання у іграх?Дякую наперед
-
isusik63
Member
Нету смысла отключения встройки ГПУ...
-
Broller
Junior
Тобто вона не буде конфліктувати у іграх з дискретною картою?Я вимкнув її через біос і тепер на платі не горить навіть post vga діодisusik63: ↑ 03.02.2024 19:26 Нету смысла отключения встройки ГПУ...
-
isusik63
Member
Конфликта не будет , на температуру проца тоже не повлияет . Меньше заморачивайтесьBroller: ↑ 03.02.2024 20:35Тобто вона не буде конфліктувати у іграх з дискретною картою?Я вимкнув її через біос і тепер на платі не горить навіть post vga діодisusik63: ↑ 03.02.2024 19:26 Нету смысла отключения встройки ГПУ...
-
Broller
Junior
Дякую за консультаціюisusik63: ↑ 03.02.2024 21:19Конфликта не будет , на температуру проца тоже не повлияет . Меньше заморачивайтесьBroller: ↑ 03.02.2024 20:35
Тобто вона не буде конфліктувати у іграх з дискретною картою?Я вимкнув її через біос і тепер на платі не горить навіть post vga діод
-
meticulousboi134
Junior
Немає смисла її вимикати, якщо є дискретна відеокарта то встройка просто буде в простої і не буде жрати ні ватту, вона в режимі байпас поки не втикнути в материнську плату відео-кабель, або поки не від'єднати дискретну карту.Broller: ↑ 03.02.2024 14:51 Вітаю маю таке питання,чи має сенс вимикати вбудоване відеоядро для економії енергії?Я вперше маю процесор з інгерованим ГПУ і тому не зовсім розумію навіщо воно і чи потрібно щоб воно постійно було увімкнутим,я вимикав його через диспетчер пристороїв і через це материнка постійно світила діодом post vga що трішки бісить,ну і також чи не спричинить це якість конфлікти обладнання у іграх?Дякую наперед