Выбор смартфона / коммуникатора

Смартфоны, планшеты, другие мобильные устройства и телекоммуникации
Відповісти
Автор
Повідомлення
leif
Member

Повідомлення

DuckRider
Будеш соньку на заміну брати?
DuckRider
Member

Повідомлення

leif: 27.01.2024 19:58 DuckRider
Будеш соньку на заміну брати?
Ми оба розуміємо, що гроші ніхто не поверне, скоріш за все будуть міняти екран на щось з китаю і потім це буде моя головна біль
snapdragon999
Member

Повідомлення

leif: 27.01.2024 19:56 Подивився огляд с24 ультра. Прикольно, звичайно, все ніби добре: soc, дисплей, батарейка, навіть дизайн мені подобається, самсунгівська оболонка ніби не сильно бісяча відносно стоку. але камера...айфон і піксель значно краще, з того, що я бачив. Досить специфічно Самсунг розуміє "гарний знімок". Якби зробили камеру як на пікселі, було б майже ідеально, взяв би собі.
Ты его не юзал чтоб говорить что лучше шо хуже :laugh: Там помимо камер хороших и железа топового, ИИ есть в камере и он будет постоянно совершенствоваться, первые прошивки у самсунга всегда сыроваты. К тому же поправили шим. По сравнению с этим убогим айфоном там куча фишек всяких :laugh:
leif
Member

Повідомлення

snapdragon999: 27.01.2024 20:36Ты его не юзал чтоб говорить что лучше шо хуже
так а смисл? якщо піксель з айфоном ще може тягатись, а буває, що і краще щось знімає (таке цікаво самому порівняти), то самсунг зливає практично в кожному випадку і кожному порівнянні, як на мене.

ШІ в камері? ми все це бачили на пікселі, нічого нового.
snapdragon999
Member

Повідомлення

leif: 27.01.2024 20:39
snapdragon999: 27.01.2024 20:36Ты его не юзал чтоб говорить что лучше шо хуже
так а смисл? якщо піксель з айфоном ще може тягатись, а буває, що і краще щось знімає (таке цікаво самому порівняти), то самсунг зливає практично в кожному випадку і кожному порівнянні, як на мене.

ШІ в камері? ми все це бачили на пікселі, нічого нового.
Зато железо нормальное, не тензор какой то дешманский и модем топовый, связь не отваливается. По камере через полгодика можно судить, ну конечно в плане видео он не догонит айфон тут никто не спорит. Я смотрел обзоры того айфона чтоб настроить в камере надо выйти в меню настройки потом вернуться, бредятина какая то, а че нельзя в приложении и такого плана кумарят особенности.
Востаннє редагувалось 27.01.2024 20:45 користувачем snapdragon999, всього редагувалось 1 раз.
leif
Member

Повідомлення

snapdragon999: 27.01.2024 20:42ну конечно в плане видео он не догонит айфон тут никто не спорит.
і по фото теж. як на мене, у них там в цілому специфічне розуміння правильного кольору, контрасту, експозиції. може комусь саме так більше подобається -- юзайте на здоров'я.
snapdragon999
Member

Повідомлення

;)
leif: 27.01.2024 20:44
snapdragon999: 27.01.2024 20:42ну конечно в плане видео он не догонит айфон тут никто не спорит.
і по фото теж. як на мене, у них там в цілому специфічне розуміння правильного кольору, контрасту, експозиції. може комусь саме так більше подобається -- юзайте на здоров'я.
корейцы любят все аляпистое :laugh:
leif
Member

Повідомлення

snapdragon999: 27.01.2024 20:42Я смотрел обзоры того айфона чтоб настроить в камере надо выйти в меню настройки потом вернуться, бредятина какая то, а че нельзя в приложении и такого плана кумарят особенности.
та жесть ващє. не купуй.
snapdragon999
Member

Повідомлення

leif: 27.01.2024 20:45
snapdragon999: 27.01.2024 20:42Я смотрел обзоры того айфона чтоб настроить в камере надо выйти в меню настройки потом вернуться, бредятина какая то, а че нельзя в приложении и такого плана кумарят особенности.
та жесть ващє. не купуй.
самсунг по части фото и видео покроет требования 99% юзеров,если тебе так важно это мизерное преимущество в плане камеры айфона,то юзай этот ios, который тебе не нравится ты ж сам сказал.
leif
Member

Повідомлення

snapdragon999: 27.01.2024 20:45корейцы любят все аляпистое
для мене це суттєвий недолік. доведеться чекати поки гугл допилить пікселі. ну або епл покращить ios радикально) це, звісно, навряд.

з іншого боку я вже звик до AW ultra 2 і от вони мені прям дуже добре зайшли. тепер зі зміною смарта доведеться ще годинник міняти, шукати щось цікаве під ведроід... все складно.
snapdragon999
Member

Повідомлення

leif: 27.01.2024 20:50
snapdragon999: 27.01.2024 20:45корейцы любят все аляпистое
для мене це суттєвий недолік. доведеться чекати поки гугл допилить пікселі. ну або епл покращить ios радикально) це, звісно, навряд.

з іншого боку я вже звик до AW ultra 2 і от вони мені прям дуже добре зайшли. тепер зі зміною смарта доведеться ще годинник міняти, шукати щось цікаве під ведроід... все складно.
ты профи блохер, зачем тебе та камера настолько продвинутая? я думаю нормальная там камера в самсунге, никто толком не обозревал его ещё. Единственное что я увидел в тех обзорах что стаб на видео в айфоне лучше, а остальное так чисто придирки.
Востаннє редагувалось 27.01.2024 20:56 користувачем snapdragon999, всього редагувалось 1 раз.
leif
Member

Повідомлення

snapdragon999: 27.01.2024 20:48то юзай этот ios, который тебе не нравится ты ж сам сказал.
я в першу чергу писав, що андроід краще, якщо порівнювати їх між собою. так, перші тижні на айось було непросто, недоліки яблучної осі підбішували, але зараз, 3 місяці потому, більш-менш звик і вже нормально.
snapdragon999
Member

Повідомлення

leif: 27.01.2024 20:56
snapdragon999: 27.01.2024 20:48то юзай этот ios, который тебе не нравится ты ж сам сказал.
я в першу чергу писав, що андроід краще, якщо порівнювати їх між собою. так, перші тижні на айось було непросто, недоліки яблучної осі підбішували, але зараз, 3 місяці потому, більш-менш звик і вже нормально.
зачем себя обманывать, если мне нравится лексус, я не сяду на хюндай,хотя пртвыкнуть то можно ко всему.
leif
Member

Повідомлення

snapdragon999: 27.01.2024 20:53ты профи блохер, зачем тебе та камера настолько продвинутая?
ні, не блогер, але в фотографії трохи розбираюсь, з підліткового віку нею захоплююсь, навіть працював трохи фотографом, мав різні камери, оптику. короче кажучи, я, мабуть, можу побачити побільше ніж пересічний юзер, коли мова йде про фото навіть на телефон.

Відправлено через 20 секунд:
snapdragon999: 27.01.2024 20:58зачем себя обманывать, если мне нравится лексус, я не сяду на хюндай,хотя пртвыкнуть то можно ко всему.
абсолютно крива аналогія.
snapdragon999
Member

Повідомлення

leif: 27.01.2024 20:59 можу побачити побільше ніж пересічний юзер, коли мова йде про фото навіть на телефон.
.
на 500% кропе :laugh: кому это надо?
leif
Member

Повідомлення

snapdragon999
Ні, без кропу.
snapdragon999
Member

Повідомлення

leif: 27.01.2024 20:59
абсолютно крива аналогія.
для меня андроид как лексус в топовой комплектухе,а иос как хюндай барабан эдишн,в чем кривость аналогии?
leif
Member

Повідомлення

Комусь треба, комусь не треба і різниці немає.

Я ж про себе пишу, а не поради роздаю, що краще іншим людям купувати.
snapdragon999
Member

Повідомлення

leif: 27.01.2024 21:14 Комусь треба, комусь не треба і різниці немає.

Я ж про себе пишу, а не поради роздаю, що краще іншим людям купувати.
так ты уже купил ,шо там уже писать,самій лучший телефон :laugh:
leif
Member

Повідомлення

snapdragon999
Подивився огляд с24 — поділився враженнями. А там вже ти флудити почав, а я підтримав :)
Відповісти