Ну я вимкнув і трохи підтюнив загальний Latency системи, майже все що робив вище розписано.Prescott: ↑ 26.01.2024 12:46А надо ли её выкл?Евгений King: ↑ 26.01.2024 12:37У мене так само було поки парковку ядер не вимкнув,
Отправлено спустя 6 минут 40 секунд:Убрал разгон, ничего не поменялось, увидел в Монитор ресурсов что ядра время от времени переходят в режим остановлено)Евгений King: ↑ 26.01.2024 12:31Це парковка ядер, покладіть на це болт, це нормально, у іграх і софті ядра не паркуються, то ж все має бути ОК
Або ж сильно андервольтнули і проц трохи коробить, але більше на парковку схоже
- спойлер
- Снимок экрана 2024-01-26 124629.png
Все що помітив це те, що пропав невеличкий лаг коли запускаю хроміум браузери, раніше такий як статтер пролітав в момент запуску
Перестали багатись драйвери Nvidia в хроміум браузерах
Трошки стабільніший фреймрейт та фреймтайм в іграх, але можливо і плацебо, я прямо не досліджував, бо мені лінь, можу литше сказати що якщо раніше я лочив фпс в APEX на 164-166, бо вище були просадки, то зараз лочу на 197-198 і 99% часу все стабільно і фреймтайм рівно 5мс, жодних стрибків, раніше інколи підсмикувало навіть з локом фпс
До купи ще кастрував драйвер Nvidia через NVCleanstall, вирізав з драйвера все зайве по типу телементрії Ancel і т.п.