Останні статті і огляди
Новини
За чотири дні продано шість мільйонів копій гри Palworld
-
MetalistForever
Member
Пропоную обговорити За чотири дні продано шість мільйонів копій гри Palworld
Какой то клон Покемонов ... что то .ерьмо, что это !
Какой то клон Покемонов ... что то .ерьмо, что это !
-
Spiryt
Member
ну это уже традиция, что раз в пару лет выстреливает какой-то выживач из раннего доступа. Сейчас сливки соберут и будут лениво доделывать, как какой-то Valheim
-
seagle
Member
У PUBG здається було за 2 млн одночасно онлайн
-
slv
Member
Мухи
-
LordTornado
Member
Миллионы мух не могут ошибаться! )))
-
ervin
Member
А я купив собі і друзям, мені поки що не дуже зайшло. Друзям сподобалось, значить буде чим вечорами зайнятися, що б кукуха далеко не їхала.
-
Devijack
Member
ervin
Давай дружити
Давай дружити
-
EkselentE
Member
Ну вот и реалии. Кому-то не зашло, а массам в кайфervin: ↑ 23.01.2024 13:41 А я купив собі і друзям, мені поки що не дуже зайшло. Друзям сподобалось, значить буде чим вечорами зайнятися, що б кукуха далеко не їхала.
Молодцы разрабы, поймали "волну", а дальше будет видно как карта ляжет.
-
Devijack
Member
Хоча, ні. Подивився про що гра та передумав)))
-
Telcontar
Member
От так легко зламали дружбуDevijack: ↑ 23.01.2024 15:24 Хоча, ні. Подивився про що гра та передумав)))
-
7mindfields
Member
«Зараз у Palworld грає вдвічі більше гравців, ніж у Counter-Strike 2!» А через 25 років хоч третина від того онлайну там буде?
-
7_s_7
Member
Слишком далеко заглядываете7mindfields: ↑ 23.01.2024 16:41 «Зараз у Palworld грає вдвічі більше гравців, ніж у Counter-Strike 2!» А через 25 років хоч третина від того онлайну там буде?
-
NUN4AG
Member
В тей час, як імениті компанії зачиняються через фінансові невдачі, поки легендарні серії десятиліттями пиляться "на полицях" в очікуаванні продовження, а класні розробники рівня Arkane/Rocksteady через тренди розробляють сервісне кооп-лайно, якісь ноунейми продають за 4 дні 6 млн. копій EA виживача з відвертим плагіатом. Все, що треба знати про нинішнє покоління геймерів...
А які геймери - такі розробники та видавництва...
А які геймери - такі розробники та видавництва...
-
_FYA_EXel
Member
Вах, 6 лямов игры, о которой я даже не слышал эх маркетолохи.
-
bigmonstr666
Member
ой скільки було таких ігор за останній роки, amoung us, fall guys. через 3 місяці і п'ятої частини онлайну не буде)