Модель MZ-76E250 Контролер S4LR030 Працював, стояла система. В якійсь момент не увімкнувся.
В біосі може відображатись, але зависає на лого біоса - "вічна" загрузка допоки не від'єднаєш. В системі не відображається ні в диспетчері, ні в управлінні дисками, ні в самсунг маджишн. Єдина реакція, коли від'єдную сата то видає два звукових сигнали, короткочасно з'являється в диспетчері і правильно підписаний.
Пробував на двох різних платах - те ж саме.
В біосі AHCI та "гаряче" підключення.
Є багато інфи на інших вендорів, на самсунг не знайшов нічого.
Дані не важливі. Аби був робочий диск.
Останні статті і огляди
Новини
Чи можливо воскресити самсунг 860evo 250gb?
-
Lexxxa
Junior
-
Mr_Volan
Member
я думаю що йому вже не допоможе нічого, а відновлення в сервісі - нерентабельне. дешевше придбати новийLexxxa: ↑ 21.01.2024 11:57Дані не важливі. Аби був робочий диск.
якщо дійсна гарантія - несіть
-
jekinis
Member
Контакти ластиком спробуйте ще почистити, як варіант.
-
gehka3
Катярко
Lexxxa
на них 5 лет от даты изготовления гарантия, проверь, меняют их нормально
-
Lexxxa
Junior
Якраз закінчилась. І вже розбирався.gehka3: ↑ 21.01.2024 14:46 Lexxxa
Відправлено через 3 хвилини 16 секунд:
Це напевно, проблема усіх великих брендів - або працює, або ні. Ремонт нерентабельний.Mr_Volan: ↑ 21.01.2024 13:03я думаю що йому вже не допоможе нічого, а відновлення в сервісі - нерентабельне. дешевше придбати новийLexxxa: ↑ 21.01.2024 11:57Дані не важливі. Аби був робочий диск.
якщо дійсна гарантія - несіть
Відправлено через 44 секунди:
Якби ж тоjekinis: ↑ 21.01.2024 14:41 Контакти ластиком спробуйте ще почистити, як варіант.
![:-P :-P](./images/smilies/tongue.gif)
-
Vovk_Z
Member
Буває дрібні керамічні конденсатори коротять. Можна прозвонити омметром кожен на наявність низкого опору.