Ви можете вважати як хочете, але мемтест86 то те, що приймається в СЦ як доказ дефектної пам'яті, на відміну від всяких ТМ5. Ніяких ночей не потрібно, 64 Гб один прохід займає десь 1,5-2 години, 32Гб в половину менше і я не просто так написав, що мінімум 4-5 проходів підряд треба крутити. Тут скоріше питання, що ви там перевірите за один прохід ТМ5 при тому, що частина пам'яті у вас зайнята системними процесами.Евгений King: ↑ 11.01.2024 19:15Якось і смішно і сумно...GreenMile: ↑ 11.01.2024 18:57 TM5 то ні про що, то лише первинний швидкий тест - завалится, чи ні. Стабільність пам'яті перевіряється мемтест86 хоча б з 4-5 проходів повних (в СЦ на ніч колись залишали крутитись якщо біли підозри об'єктивні), якщо проходить без помилок, тоді y-cruncher-ом поліруєте і тільки після цього можна сказати, що память в цілому стабільна.
мемтест86 шляпа трошки, по перше 32Гб тестувати там це точно на ніч, по друге той же профіль 1usmus_v3 більш показовий за мемтест86, ганяв я вже це Г, за ніч жодної помилки, запустив TM5 і на 20й хвилині посипалось щастя.
y-cruncher теж трохи не те пальто, фактично той самий Cinebench R23, я звісно спробую, проте у мене є сумніви )
Я описав свій сценарій, мені не треба 24/7/365 стабільність, аби така була потреба, система стояла би в стокових значеннях і була б взагалі класу Workstation. Мене цікавить виключно стабільність в іграх )
Ви спочатку питаєте як тестувати пам'ять, а потім намагаєтесь довести, що С23 це те саме, що і кранчер Ну ок, робіть як знаєте, люди в гілці про розгін пам'ять мабуть від нічого робити перевіряють саме кранчером.