Останні статті і огляди
Новини
Microsoft запустила передплатний сервіс Copilot Pro за 20 доларів на місяць
-
Rederst
Member
Пропоную обговорити Microsoft запустила передплатний сервіс Copilot Pro за 20 доларів на місяць
Час покаже чи воно дійсно вартує тих грошей.
Час покаже чи воно дійсно вартує тих грошей.
-
sagifire
Member
Щоб банально виключити звук голосовою командою треба мати хорошу дикцію на інгліші та ще й підтвердити дію кліком мишки, получається шило на мило. В такому вигляді як зараз, воно точно не вартує 20$, тим більше якщо не користуєшся тими Word, Excel, Powerpoint, Outlook і т.п. Коли його доведуть до повноцінного AI асистента загального призначення то тоді можна буде подумати чи платити за це гроші, але може у конкурентів буде вже щось цікавіше на той час.
Бачу що чітко проглядається тенденція до інтеграції AI чату як інтерфейсу для взаємодії з програмним забезпеченням, скоро такого добра буде багато і всюди.
Бачу що чітко проглядається тенденція до інтеграції AI чату як інтерфейсу для взаємодії з програмним забезпеченням, скоро такого добра буде багато і всюди.
-
Геральт
Member
Треба інсталяшки старих версій зберегти, бо потім ходи-шукай нормальний софт.sagifire: ↑ 16.01.2024 12:42 скоро такого добра буде багато і всюди.
-
Gelonyrum
Member
Тільки не в віндовс, вони там панель керування випилювали років скільки, 9 чи більше?) А вона ще досі там) Думаю як інтерфейс взаємодії з ОС в них получиться треш, як завжди)sagifire: ↑ 16.01.2024 12:42 Бачу що чітко проглядається тенденція до інтеграції AI чату як інтерфейсу для взаємодії з програмним забезпеченням, скоро такого добра буде багато і всюди.
-
FarCry
Member
Відкрив компьютер:
Створи аккаунт Microsoft!
Оформи підписку Microsoft 365!
Оформи підписку Onedrive!
Оформи підписку Copilot Pro!
Відкрив мобілку:
Оформи підписку Google Drive!
Оформи підписку Google One!
Оформи підписку Youtube Premium!
Та пішли ви в дупу тварини вонючі!
Відкрив мобілку:
-
1nsane
Member
Открыл линукс:FarCry: ↑ 16.01.2024 14:14 Відкрив компьютер:
Відкрив мобілку:
Псст, хочешь снести grub?
Как насчет apt full-upgrade?
А давай переведем все IDE на snap?
-
zaqik
Member
Выключить - одно, а вот включить Я к тому, что сделать mute можно как минимум в трёх разных местах (и я не про интерфейс, типа, кнопки в разных местах, а о том, что звук по-разному выключается) в одной только винде, не говоря про саму программу если это плеер, например. И вот пока я про это думал, то решил, что если оно будет уметь делать твики винды без необходимости лазить в реестр и групповые политики (например: выключи полностью хайбернейт соплиот, сделай так чтоб у меня на диске ЦЭ пропал этот треклятый хуберфил сус), то пусть живёт, но эт прям будет какая-то фантастика, это нужно сознание сатьи и билла оцифровать, да и то вряд ли поможет.виключити звук голосовою командою
-
Snikard
Member
купил bmw - подпишись на подогревFarCry: ↑ 16.01.2024 14:14 Відкрив компьютер:
Відкрив мобілку:
купил mercedes - подпишись для разблокировки мощности...
куда-то не туда мир идет...
-
er[socrates]
Member
Для развитых стран $20 в месяц может и немного за сырой продукт на старте его развития. А вот для наших рынков кмк это многовато. За $5-10 в месяц я бы и попробовал премиум, может.
-
+Felix+
Member
Неминучий вектор капіталізму...Snikard: ↑ 16.01.2024 15:26 купил bmw - подпишись на подогрев
купил mercedes - подпишись для разблокировки мощности...
куда-то не туда мир идет...
-
Samilo
Member
Rederst
Зараз взагалі не варте. Навіть те, що є база CHAT gpt -4
Скільки розмов було, а щось зовсім слабенький
Зараз взагалі не варте. Навіть те, що є база CHAT gpt -4
Скільки розмов було, а щось зовсім слабенький
-
mrigi
Member
Пробував copilot в github, не сподобалось. Якесь воно нікчемне.
У вінді копілот теж постійно видає помилкові відповіді.
То за що 20 баксів.
То за що 20 баксів.
-
DusikOff
Member
1nsane: ↑ 16.01.2024 14:38
Открыл линукс:
Угу, Лінукс - це Убунту, а всі копіювальні машини це Ксерокс... Напевно через енікейщиків, які далі LiveUSB Ubuntu не дійшли, але пишуть в інтернетах своє "враження" від цілої операційної системи, ця чудова ОС і має таку репутацію...
П.с так, це дуже душний комент, бо я відповів на жарт?, але камон, фактчекінг треба робити
Отправлено спустя 10 минут 41 секунду:
Якщо чесно таке враження, що простих смертних не варто було пускати до ЧатГПТ... (Я не про класовість людей за інтелектом, а про підхід у використанні) Деградація "інтелекту" з кожним місяцем помітна все більше ... Я не знаю що відбувається, але якщо на початку це були гойдалки, через те що модель навчалась, то зараз дуже схоже що навички усереднюються з кожним днем, і це впливає як на швидкість і якість сприйняття, так і на точність відповідей.mrigi: ↑ 16.01.2024 18:58 Пробував copilot в github, не сподобалось. Якесь воно нікчемне.
То за що 20 баксів.
Використовую чат для швидкого прототипування різних ідей та гіпотез під час написання коду, раніше було більш "професійно", хоч і з помилками, а зараз відчуваю себе ментором, який джунові щось пояснює
-
ArakiSatoshi
Junior
За Сидни заплатил бы, но не за это.
-
Alligator
Member
Оформи підписку Ubuntu Pro!1nsane: ↑ 16.01.2024 14:38Открыл линукс:FarCry: ↑ 16.01.2024 14:14 Відкрив компьютер:
Відкрив мобілку:
Підписка CloudLinux закінчується через 3 дні!
-
Alligator
Member
А я бачу ви Арчовод чи з тих хто на Генту все збирає сам? Убунту на відміну від Ксерокса ще не стала епонімом. Але в чому проблема називати називати копіювальний апарат ксероксом? Чи ви "пластмасовий спортивний снаряд у формі диска діаметром 20-30 сантиметрів із загнутими краями" не називаєте фрізбі?DusikOff: ↑ 17.01.2024 01:13
Угу, Лінукс - це Убунту, а всі копіювальні машини це Ксерокс... Напевно через енікейщиків, які далі LiveUSB Ubuntu не дійшли, але пишуть в інтернетах своє "враження" від цілої операційної системи, ця чудова ОС і має таку репутацію...
П.с так, це дуже душний комент, бо я відповів на жарт?, але камон, фактчекінг треба робити
І хоч мой й дійсно йде саме про убунту, написали та настояли на цьому саме ви. Враховуючи, що Ubuntu основана на Debian, а там ще з`явились Linux Mint й т.д. то використання цих команд буде дійсним для більше половини всіх ПК на лінуксі.
Можна піти діла та "додушнити", наприклад, до Proxmox Enterprise
А у вас бачення "простого смертного" який отримав змогу до штучного інтелекту та забороняє іншим, щоб на їх фоні виділятися професіоналом?DusikOff: ↑ 17.01.2024 01:13Якщо чесно таке враження, що простих смертних не варто було пускати до ЧатГПТ... (Я не про класовість людей за інтелектом, а про підхід у використанні) Деградація "інтелекту" з кожним місяцем помітна все більше ... Я не знаю що відбувається, але якщо на початку це були гойдалки, через те що модель навчалась, то зараз дуже схоже що навички усереднюються з кожним днем, і це впливає як на швидкість і якість сприйняття, так і на точність відповідей.
Використовую чат для швидкого прототипування різних ідей та гіпотез під час написання коду, раніше було більш "професійно", хоч і з помилками, а зараз відчуваю себе ментором, який джунові щось пояснює
На даному етапі штучний інтелект (доступний для загального кола людей) дуже чудово справляється з роботою яка не потребує знать в області, тобто він "находить" та складає в купу результати свого пошуку та аналізу. А ви спробуйте розрахувати обмотку двигуна, зробити комерційний портал, розрахувати проект? Знаєте що вийде? Вийде шикарно написаний текст з картинками та посиланням для всіх хто не розуміє задану область та "білібірда" для фахівця у даному напрямку. Немає магічної кнопки "бабло", та ШІ для загального кола людей може розробити сайт візитку чи зробити прогу на три команди, з чим справляються діти в останніх классах школи, але дійсно великі відкриття робляться на інших, туди де "доступ простим смертним" не надається.
з форточкою допоможу
- спойлер
-
AntonyKandaurov
Member
FarCry
Нокію кнопочну не далеко сховали?
Нокію кнопочну не далеко сховали?
-
DusikOff
Member
До чого там що на чому засновано, людина написала Linux, і видала список команд Debian-based дистрибутивів, і я тільки про це.Alligator: ↑ 18.01.2024 11:03А я бачу ви Арчовод чи з тих хто на Генту все збирає сам? Убунту на відміну від Ксерокса ще не стала епонімом. Але в чому проблема називати називати копіювальний апарат ксероксом? Чи ви "пластмасовий спортивний снаряд у формі диска діаметром 20-30 сантиметрів із загнутими краями" не називаєте фрізбі?DusikOff: ↑ 17.01.2024 01:13
І хоч мой й дійсно йде саме про убунту, написали та настояли на цьому саме ви. Враховуючи, що Ubuntu основана на Debian, а там ще з`явились Linux Mint й т.д. то використання цих команд буде дійсним для більше половини всіх ПК на лінуксі.
Можна піти діла та "додушнити", наприклад, до Proxmox Enterprise
А у вас бачення "простого смертного" який отримав змогу до штучного інтелекту та забороняє іншим, щоб на їх фоні виділятися професіоналом?DusikOff: ↑ 17.01.2024 01:13Якщо чесно таке враження, що простих смертних не варто було пускати до ЧатГПТ... (Я не про класовість людей за інтелектом, а про підхід у використанні) Деградація "інтелекту" з кожним місяцем помітна все більше ... Я не знаю що відбувається, але якщо на початку це були гойдалки, через те що модель навчалась, то зараз дуже схоже що навички усереднюються з кожним днем, і це впливає як на швидкість і якість сприйняття, так і на точність відповідей.
На даному етапі штучний інтелект (доступний для загального кола людей) дуже чудово справляється з роботою яка не потребує знать в області, тобто він "находить" та складає в купу результати свого пошуку та аналізу. А ви спробуйте розрахувати обмотку двигуна, зробити комерційний портал, розрахувати проект? Знаєте що вийде? Вийде шикарно написаний текст з картинками та посиланням для всіх хто не розуміє задану область та "білібірда" для фахівця у даному напрямку. Немає магічної кнопки "бабло", та ШІ для загального кола людей може розробити сайт візитку чи зробити прогу на три команди, з чим справляються діти в останніх классах школи, але дійсно великі відкриття робляться на інших, туди де "доступ простим смертним" не надається.
з форточкою допоможу
- спойлер
Щодо ШІ - знову якийсь до#об, бо писав про свої задачі і своє враження. Щодо "простих смертних" - я дійсно вважаю що якість впала саме через те, що впала і якість promptів через більшу доступність технології. Чому ви вирішили що мені не подобається що хтось може зробити свій сайт, чи ще щось, якщо я сам такий же користувач, як і будь-хто інший?
Написав же спеціально роз'яснення в дужках, але ні, 100% саме вас мав на увазі, щоб зачепити
-
saren
Member
AntonyKandaurov
ты не поверишь.
это один из.
ты не поверишь.
- спойлер
это один из.
-
Alligator
Member