erazel: ↑
09.01.2024 23:18Ну але ж по суті він правий, фінальним "творцем" є студія. Вони там зводять звук так щоб він добре відтворювався у користувачів
Музикант щось придумав, та зіграв, нін слабо собі уявляє, як це буде звучати на диску, потім це якось мастерится, працюють звукачі, якось прорисовують, допілюють, можеть музікантів тільки на фінал покликати, поставити, посеред може зайти якісь уяввний Рік Рубин і сказати "все це муйня", на потріден інший саунд, я придумам и видати RHCP "Blood, sugar, sex, magic" з саундом, якого ще ніхто не слихав, включаючи RHCP. Мова ж шла про то "як задумав автор", тобто музикант. Те що там фантиазував соби музикант ми ніколи не узнаємо, я сам грав та музикантів знаю.
Тепер "як задумам звуковик", у списку звукобалалайок на яких зводять у Abbey Road Studio Three - ATC SCM25, Bowers & Wilkins 800 Series Diamond loudspeakers.У когось тут є ATC SCM25 за 200 000+ грн штука (там різні моделі)? Really. Може Bowers & Wilkins 801 D4 за $50000, підсилічачі Classe, бачив, юзали ... Усилители мощности Усилитель мощности Classe CAM 300 ... 180873 грн. ЧУдово, от влупашимо півляма у звук без обробки примішення та будем слухати як в студії. Доречі, вимірів на це аудіо немає, ATC всіх налюбили, в Єббі Роад працюють лохи