Якесь БДОdaesz: ↑ 06.01.2024 19:56
Десь на днях зарелізилась на Кореї. В початкових стадіях розробки це була ЛА3, але потім змінився видавник (чи щось таке) і вони вирішили відійти від ЛА франшизи і релізнути як окрему гру. Мб комусь буде цікаво![]()

Якесь БДОdaesz: ↑ 06.01.2024 19:56
Десь на днях зарелізилась на Кореї. В початкових стадіях розробки це була ЛА3, але потім змінився видавник (чи щось таке) і вони вирішили відійти від ЛА франшизи і релізнути як окрему гру. Мб комусь буде цікаво![]()
Я б може спробував, але розпробував тут шардоконду, ну і на керік зібралось. Тому другі ігри поки всеdaesz: ↑ 01.10.2024 01:18Цікаво, хто небудь вже грав в трон ен ліберті? Лінь регати новий акк стіма щоб спробувати, а той на якому пробував лост арк - неможу пригадати лог/пас
В мене вже є акк на нссофт глобал (колись хотів попробувати ла2 там, ще років певно 15 тому), але в самому лаунчері Т8Л немаєTo play T&L in Ukraine, you can now freely play on the korean version, without VPN or Security number from korea, you can just freely create account and play as you wish
And the game is available in english already
Я чесно кажучи не думав її пробувати, але останні декілька днів робочі години такі, що дуже мало чогось роблю і дуже багато часу напів-афк читаю щось чи взагалі ютуб дивлюсь, та й з ігор нічого взагалі не грав уже напевно з місяць, відколи пройшов джедай сурвайвора - тому випішив хоть одним оком глянути на неї, мб й заскіпав би навіть, але в рекомендованих кинуло відео від лейзі пеона, а я немудрий взяв та й глянувMixx: ↑ 04.10.2024 02:24 daesz
Когда то хотел пощупать проджект тл, но разработка затянулась на пару тройку лишних лет и интерес умер сам по себе, если будут интересные видео или скрины - попрошу оставить тут, но, честно говоря, надежд особо нет, сейчас нцсофт та еще помойка...
Франшизи - це гарантована аудиторія фанатів, яка набіжить на новий тайтл.daesz: ↑ 06.01.2024 19:56В початкових стадіях розробки це була ЛА3, але потім змінився видавник (чи щось таке) і вони вирішили відійти від ЛА франшизи і релізнути як окрему гру.
Мені цікаво раз рік-два пограти на якомусь свіжому приватному сервері вова, але тут геймплей нагадую БДО - дуже нудний, ще й лор намагаються вплітати, який не цікавий :sVladimirV: ↑ 04.10.2024 20:41 Да следил за игрой еще с начала тестов в Корее. То, что они заблокировали с украинского стим возможность играть сразу же насторожило и оттолкнуло.
Ну создал стим ак, страну выбрал Турцию. Так еще и под впн играть надо, чтобы ип был региональный для издателя, украинский ип им не нравится. Нет уж, спасибо.
Жирный им минусА вообще это игра для онлайн задротов, восновном играющих группами.