Гру не для тебе роблять, а для паймонівKirakishou: ↑ 04.01.2024 15:40 Ви тут про прибутки міхойо, а я тим часом в ХСР вже другий день без підписки. Вчора думав плюнути і взяти підписку з БП, але потім передумав. Якщо Ахерон буде анонсована в найближчий час, то скіпаю Блек Свон. В будь-якому разі, будуть рерани. Гірше точно не буде. Тому що вже скамить по-повній. Мені чомусь видається, що гра навпаки почне давати вигравати 50/50, щоб зацікавити мене знову витрачати на неї гроші.
Останні статті і огляди
Новини
Hoyoverse
-
Donate
Member
-
lewerlin
Member
Підписка ~250$/місяць і отримуєш нормальну статистику. Яку використовують, наприклад, великі аудитори, чи фін. компанії. До речі, я раніше згадував в темі, мені колишній колега-адмін(не буду називати компанію) якраз переказував зміст, пов'язаний з Хойо, в одному з аудитів. Дані +- співпадали з тим, що мені вже потім трапились в рамках "фін. лібкезу".Donate: ↑ 04.01.2024 15:38Де ось таку інфу знайти в того же mihoyo
https://static-brand.ncsoft.com/ncsoft/ ... PT_ENG.pdf
ncsoft публікує прямо на своєму сайті
https://kr.ncsoft.com/en/ir/irArchive/e ... Release.do
заходиш і читаєш
Саме безкоштовного доступу я не знайшов ніде(фінансисти вони такі, в них все має приносити гроші).
-
daesz
Member
Нагадало мені як я кидав куритиKirakishou: ↑ 04.01.2024 15:40 Ви тут про прибутки міхойо, а я тим часом в ХСР вже другий день без підписки. Вчора думав плюнути і взяти підписку з БП, але потім передумав. Якщо Ахерон буде анонсована в найближчий час, то скіпаю Блек Свон. В будь-якому разі, будуть рерани. Гірше точно не буде. Тому що вже скамить по-повній. Мені чомусь видається, що гра навпаки почне давати вигравати 50/50, щоб зацікавити мене знову витрачати на неї гроші.
Забрав вчора Броню з гаранта/300, тепер от дилема вкачати і її, і Лінкс, та ще й на Руан треба дофармлювати матеріали
-
geka3250
Member
Ну а що, спробуйте. Розкажете нам для статистики)Kirakishou: ↑ 04.01.2024 15:40Мені чомусь видається, що гра навпаки почне давати вигравати 50/50, щоб зацікавити мене знову витрачати на неї гроші.
А ще перед крутками казати: у разі програшу 50% більше ніяких донатів!
-
daesz
Member
Я перед кожною десяткою волаю "<ім'я персонажа>, летс факін гооооу"geka3250: ↑ 04.01.2024 16:04Ну а що, спробуйте. Розкажете нам для статистики)Kirakishou: ↑ 04.01.2024 15:40Мені чомусь видається, що гра навпаки почне давати вигравати 50/50, щоб зацікавити мене знову витрачати на неї гроші.
А ще перед крутками казати: у разі програшу 50% більше ніяких донатів!
Відправлено через 2 хвилини 43 секунди:
Вона буде доступна для гри на ПК через стім кєквейт
https://store.steampowered.com/app/2594 ... Liberator/
Артстайл справді дуже симпатичний, але от хад на 6 скріні (той, що на пляжі) виглядає дейтед ез фак, просто флешбеки з якоїсь онімуші чи ще чого..
-
geka3250
Member
О так, а ще включити стрім або запис, бо стрімерам накручуютьdaesz: ↑ 04.01.2024 16:09Я перед кожною десяткою волаю "<ім'я персонажа>, летс факін гооооу"
-
lewerlin
Member
Не бачу дилеми. Поки гра в режимі "ждуна", автобатл все нафармить 10раз.daesz: ↑ 04.01.2024 15:55Забрав вчора Броню з гаранта/300, тепер от дилема вкачати і її, і Лінкс, та ще й на Руан треба дофармлювати матеріали
Буде типове маніпулювання статистикою "помилка вцілілого" .geka3250: ↑ 04.01.2024 16:04Розкажете нам для статистики)
Тут достатньо звичайної фін. дисципліни. "Я на гру можу витратити N і все". Або N*час, проведений в грі. І забити болт на везе не везе. В гачі, на відміну від лотереї, є гранична ціна.geka3250: ↑ 04.01.2024 16:04А ще перед крутками казати: у разі програшу 50% більше ніяких донатів!
"Витратити я можу стільки то, персонаж коштує стільки то(180 круток), решта від мене не залежить і я не парюсь". І нерви в порядку.
-
daesz
Member
Дилема в тому, що стаміна лімітована і незнаю в кого першого інвестити. Я б Тіньюн поміняв на Броню в команді Джинлю, але мені катастрофічно потрібно другого састейна, Гепард/Байлу тупо не витягують - бо немають кленсаlewerlin: ↑ 04.01.2024 16:17Не бачу дилеми. Поки гра в режимі "ждуна", автобатл все нафармить 10раз.daesz: ↑ 04.01.2024 15:55Забрав вчора Броню з гаранта/300, тепер от дилема вкачати і її, і Лінкс, та ще й на Руан треба дофармлювати матеріали
-
lewerlin
Member
Він є у Броні і Март.daesz: ↑ 04.01.2024 16:23бо немають кленса
-
daesz
Member
Марч, нажаль, не дуже добре састейнить проти АоЕ, а на стороні на якій мені бракує састейна - це якраз АоЕ (жук і зе асцендед https://srl.keqingmains.com/enemies/the ... e_ascended ось ця леді ), в Броні кленс також сингл таргет - тому не сильно допоможе
Вчора попробував ще раз 11/12 поверх МоС - 11 з першої спроби 9 циклів 3*, 12 перша сторона (Кафка/Семпо/Руан/ХХ) - 3 цикла, друга сторона - Джинлю/Тіньюн/Пела і пробував і Байлу, і Гепарда - тупо хтось в команді вмирає від дотів ще на 1му "житті" жука..
-
lewerlin
Member
Лінксі?daesz: ↑ 04.01.2024 16:33і пробував і Байлу, і Гепарда - тупо хтось в команді вмирає від дотів ще на 1му "житті" жука..
Ну і є ідея дати Кріомамі Руан+Асту. Жук може взагалі не походити.
-
daesz
Member
Ну от ми й повернулись до дилеми, бо багато нових персонажів і всіх треба хочеться вкачати пошвидшеlewerlin: ↑ 04.01.2024 16:39Лінксі?daesz: ↑ 04.01.2024 16:33і пробував і Байлу, і Гепарда - тупо хтось в команді вмирає від дотів ще на 1му "житті" жука..
Моя Лінкс, правда, тільки Е0, але в 2.0 мають дати Е1 на неї безплатно (в пюр фікшн моді), ще мене не дуже "тішить", що вона "бустить" аггро персонажа на якого юзає скілл, але можна зробити її супер "тенкі" і вішати на себе його (як варіант)
-
daesz
Member
Лол.
-
Kirakishou
Member
Так а я вам що кажу? Просто якби я був розробником, я б саме так і робив. Я не вірю в те, що всю цю купу інфи, яку збирають міхойо, вони не використовують. Я впевнений, що мені так не везе в жодній грі міхойо саме тому, що я, як тільки почав грати в геншин, пройшов опитування, де вказав свій справжній вік, ким працюю і скільки зазвичай витрачаю на ігри.
-
daesz
Member
Нексону це вже коштувало 9М + репутацію, хоча не впевнений чи вона в них була. Вони +- того самого калібра лайно, що й тенсент.
А от чи практикує щось схоже хойо дуже цікаво
-
Donate
Member
Все що підтримує репутацію нексона хоч якось це неймовірний успіх Blue Archive який вони не похоронили після практично півроку профілактик на релізіdaesz: ↑ 06.01.2024 02:01 Нексону це вже коштувало 9М + репутацію, хоча не впевнений чи вона в них була. Вони +- того самого калібра лайно, що й тенсент.
-
daesz
Member
Доречі, який жанр сетинг у перших ГФЛ був? Там же 2 світова, чи я щось плутаю?Donate: ↑ 06.01.2024 02:10Все що підтримує репутацію нексона хоч якось це неймовірний успіх Blue Archive який вони не похоронили після практично півроку профілактик на релізіdaesz: ↑ 06.01.2024 02:01 Нексону це вже коштувало 9М + репутацію, хоча не впевнений чи вона в них була. Вони +- того самого калібра лайно, що й тенсент.
-
Donate
Member
не знаюdaesz: ↑ 06.01.2024 02:20Доречі, який жанр сетинг у перших ГФЛ був? Там же 2 світова, чи я щось плутаю?Donate: ↑ 06.01.2024 02:10
Все що підтримує репутацію нексона хоч якось це неймовірний успіх Blue Archive який вони не похоронили після практично півроку профілактик на релізі
-
Kirakishou
Member
Впевнений, що практикує. Ви ж бачте, що є акаунти надзвичайно везучі, а є, якім все тільки по гаранту. Не просто ж так вони збирають купу інформації про те, ким ви граєте, які банери крутите, на які банери витрачаєте гроші. Плюс регулярні опитування про ваш вік, вашу роботу, скільки ви витрачаєте на ігри. Вони знають, що з якогось школяра не зможуть отримати такі ж гроші, як з працюючої дорослої людини. Тому школяру можна підкрутити, щоб він потім бігав по інтернету і розповідав, що отримав бажаного персонажа з п’яти круток. А для дорослої людини можна підкрутити, щоб вона програла 50/50 і купила один великий пак і один середній, щоб докрутити до гаранта. Якби не було підкруток, то не було б таких аккаунтів, як у вас і в ще однієї чи двох людей в цій темі.daesz: ↑ 06.01.2024 02:01А от чи практикує щось схоже хойо дуже цікаво
Крім везучих акаунтів, яким постійно підкручують, бувають ще везучі сесії, коли ви логінитесь і вам дають підкрутку на час вашої ігрової сесії.
Відправлено через 40 хвилин 22 секунди:
Ось дивіться, я зареєструвався в реверс 1999, коли ви її тут згадували. Пограв тоді годину чи дві і закинув. На цій неділі зайшов, забрав якісь крутки с пошти, зробив штук три крутки і знову декілька днів не заходив. Сьогодні зайшов, знову забрав з пошти крутки, кинув три крутки в банер Джессіки і отримав звідти Центуріон. Судячи з вікі, вона також S-класу, не гірше Джессіки. Загалом в цей банер я кинув не більше 10 круток. Гра хоче мене зацікавити, тому дала легу на 10 круктах. Я тепер і не впевнений, чи варто заморочуватися з реролом, якщо вже маю Центуріон і це при тому, що ще не проходив толком сюжет і не крутив банер новачка. З нього також мінімум персонаж S-класу має бути.
- спойлер
- спойлер
-
lewerlin
Member
Це не так, я вже пояснював.Kirakishou: ↑ 06.01.2024 08:07Впевнений, що практикує. Ви ж бачте, що є акаунти надзвичайно везучі, а є, якім все тільки по гаранту. Не просто ж так вони збирають купу інформації про те, ким ви граєте, які банери крутите, на які банери витрачаєте гроші. Плюс регулярні опитування про ваш вік, вашу роботу, скільки ви витрачаєте на ігри. Вони знають, що з якогось школяра не зможуть отримати такі ж гроші, як з працюючої дорослої людини. Тому школяру можна підкрутити, щоб він потім бігав по інтернету і розповідав, що отримав бажаного персонажа з п’яти круток. А для дорослої людини можна підкрутити, щоб вона програла 50/50 і купила один великий пак і один середній, щоб докрутити до гаранта. Якби не було підкруток, то не було б таких аккаунтів, як у вас і в ще однієї чи двох людей в цій темі.
Крім везучих акаунтів, яким постійно підкручують, бувають ще везучі сесії, коли ви логінитесь і вам дають підкрутку на час вашої ігрової сесії.
І мій приклад і приклад знайомих, цьому суперечать.
1. Різна вдача особисто в мене в ХСР і Генші(в Генші тупо ваш випадок) на одному акаунті.
2. Те саме у знайомих.
3. Різна вдача в людей з однієї цільової групи. Опитування всі проходили чесно.
4. Різна вдача на твінках у людей, які чітко визнчали, що це саме їх твінк. І якщо для різних акків ще можна щось заперечити, то для одного акку на різних серверах - ні.
5. Рероли акаунтів. Ця хрінь не мала би працювати, якби Хойо дійсно займались персоніфікованими накрутками(вас тупо по хардвер айді видно, а тих хто грається з його підміною - одиниці).
Стосовно трат - подивіться крутки "Китів". Там теж раз на раз. Багато "Китів" - ще ті лакери, хоча за вашою теорією, їх мали би скамити.
А суть на поверхні - Хойо подібні практики не потрібні. Як тільки "Реддіт" аргументовано і з доказами, на значній вибірці користувачів, це доведе - Хойо втратить принципово більше, ніж може отримати цими приколами. При їх масштабах такі ризики тупо не виправдані.
Самі по собі гроші у великому бізнесі не мають цінності, це просто оборотний кеш. Цінність мають активи.