Останні статті і огляди
Новини
Продано п'ять мільйонів копій Cyberpunk 2077: Phantom Liberty
-
Gelonyrum
Member
Пропоную обговорити Продано п'ять мільйонів копій Cyberpunk 2077: Phantom Liberty
Заслужено, одне з найкращих доповнень в іграх, кайфував нереально)
Заслужено, одне з найкращих доповнень в іграх, кайфував нереально)
-
Sailor Popeye
Member
Заслужено. Взагалі дуже класні обнови останні зробили. DLC по кількості контенту вийшло шикарним
-
AntonyKandaurov
Member
Дуже вдале длц, ще й під нього доречно переробили систему прокачки. Дуже задоволений, не дивлячись на те що гру пройшов в 4 раз.
-
Kilo
Member
А ведь этой тенденции лет 5-10..Большинство игр АА выходят сырые и допиливают на ходу.На старте игры покупать это чертова лотерея.doc-oc: ↑ 05.01.2024 14:55 Предлагаю обсудить Продано п'ять мільйонів копій Cyberpunk 2077: Phantom Liberty
Мощно вырулили из крутого пике, но лучше было вообще так не обсираться
-
Gelonyrum
Member
Там ще під випуск ДЛС топове аніме завезли, яке люто бустануло продажі також (Cyberpunk: Edgerunners якщо комусь цікаво)AntonyKandaurov: ↑ 05.01.2024 15:38 Дуже вдале длц, ще й під нього доречно переробили систему прокачки.
-
Spiryt
Member
Да-да, конечно. Ведь раньше все игры выходили доделанные, без багов и с хороше оптимизациейKilo: ↑ 05.01.2024 15:42А ведь этой тенденции лет 5-10..Большинство игр АА выходят сырые и допиливают на ходу.На старте игры покупать это чертова лотерея.doc-oc: ↑ 05.01.2024 14:55 Предлагаю обсудить Продано п'ять мільйонів копій Cyberpunk 2077: Phantom Liberty
Можно вспомнить KotOR2 и Вампиров, где игры доделывали фанаты.
-
Kilo
Member
Я не о том что раньше трава была зеленее,а о том что ситуация становиться все хуже в игроделе.Spiryt: ↑ 05.01.2024 15:55Да-да, конечно. Ведь раньше все игры выходили доделанные, без багов и с хороше оптимизациейKilo: ↑ 05.01.2024 15:42
А ведь этой тенденции лет 5-10..Большинство игр АА выходят сырые и допиливают на ходу.На старте игры покупать это чертова лотерея.
-
everme
Member
Нормальное, на разок, как и сама игра, но зато с удовольствиемdoc-oc: ↑ 05.01.2024 14:55 Предлагаю обсудить Продано п'ять мільйонів копій Cyberpunk 2077: Phantom Liberty
-
1234waltz
Member
Можно ще святий ТЕС Багерфол пригадати.Spiryt: ↑ 05.01.2024 15:55 Да-да, конечно. Ведь раньше все игры выходили доделанные, без багов и с хороше оптимизацией
-
Marrog
Member
-
everme
Member
Ну это жестко. Я один раз прошел, интереса играть снова 0. Начал заново ради длс, прошел длс и забилMarrog: ↑ 05.01.2024 16:32Так, на разочокНормальное, на разок, как и сама игра, но зато с удовольствием
-
Marrog
Member
Кожному своє Дехто в танки або доту по 1К годин набирає - цього мені не зрозуміти, але мають право, головне щоб задоволення приносилоНу это жестко. Я один раз прошел, интереса играть снова 0. Начал заново ради длс, прошел длс и забил
-
Kilo
Member
Или в Батлу!Marrog: ↑ 05.01.2024 16:40Кожному своє Дехто в танки або доту по 1К годин набирає - цього мені не зрозуміти, але мають право, головне щоб задоволення приносилоНу это жестко. Я один раз прошел, интереса играть снова 0. Начал заново ради длс, прошел длс и забил
- спойлер
-
GreenMile
Member
Почав грати після виходу ДЛС (як ПК зібрав новий), це ще не грав повністю у нововведення останнього патчу (перегони). Таке рідко буває, але гра сильно мотивувала пройти різні варіанти кінцівок. Особливо від ДЛЦ згорів, коли зрозумів що "хороша" кінцівка взагалі не розкриває історію Соловії, тож довелося проходити і "погану"everme: ↑ 05.01.2024 16:35Ну это жестко. Я один раз прошел, интереса играть снова 0. Начал заново ради длс, прошел длс и забил
- спойлер
- спойлер
- спойлер
-
bumerok
Member
GreenMile
задротикус детектед !
задротикус детектед !
-
bez5dva
Member
що
-
daesz
Member
Marrog: ↑ 05.01.2024 16:32Так, на разочокНормальное, на разок, как и сама игра, но зато с удовольствием
Діелсі, доречі, ще не грав
Відправлено через 2 хвилини 17 секунд:
Хотів би я вернути +- половину цього часу назадGreenMile: ↑ 05.01.2024 17:01 А з приводу годин, в мене в Доті 3251 годин, це я забив грати 25 січня 2020 року
- спойлер
- Screenshot 2024-01-05 170141.png
Не грав з 2015 чи 16, минулого перевстановив глянути як воно і що воно (чи то під час інтернешинала, чи то після), але видалив десь після 2-3 годин
-
GreenMile
Member
Якщо проходити за Ріда
- спойлер
- тобто зрадити Соловію, то на підземній базі Мілітеху трапляються видіння із минулого Соловії, як вона стала агентом, що робила до того, як її завербував Рід, плюс фінальний діалог в її "уявній" кімнаті за мить до того як вона вимикає робота. Якщо відправити її ракетою на станцію - 80% її історії просто втрачається.
Я б все повернув, стільки нервових клітин згоріло...daesz: ↑ 05.01.2024 17:16 Хотів би я вернути +- половину цього часу назад
-
Барбарис
Member
Настільки вдале, що вона взагалі не потрібна: повно стволів з високим дпс і можна патрони клепати з інвентаря. Все - імба. Качав кучу всякої фігні і не використовував, хіба броня згодилась(з нею в лою можна було майже на все, крім фінального боса). А після патчу 2.0 вони ще додали баги і вильоти.AntonyKandaurov: ↑ 05.01.2024 15:38 Дуже вдале длц, ще й під нього доречно переробили систему прокачки. Дуже задоволений, не дивлячись на те що гру пройшов в 4 раз.