Останні статті і огляди
Новини
SSD. Выбор накопителя, результаты тестов
-
almazmusic
Король клавиатуры
Востаннє редагувалось 05.03.2015 11:09 користувачем Vovchic_jrc, всього редагувалось 62 разів.
-
Shmaks
Member
Їде мені Samsung 970 Evo Plus 500 gb, замовив на ОЛХ, новий запакований. Здавалося все шо мав розпитав продавця перед замовленням, але от тільки звернув увагу (вік живи - вік учись), що цей SSD "Made in China". Почав гуглити, і з різних сайтів багато суперечливої інформації, десь видають це за мінус, типу "трушні" ссд Самсунги "Made in Korea", "Made in Taiwan", а в "Made in China" гарантійний термін не 5 років, а 1 рік, вони гарячіші і т.п.; десь пишуть що без різниці, в Китаї теж офіційно збирають ці ssd. Може це просто "теорія змови", і ніякої різниці немає? Допоможіть розсудити, так як ще є можливість відмовитись на пошті, якщо що...
- спойлер
-
Donate
Member
Чому на олх? Що у офф магазинів їх немає?Shmaks: ↑ 03.01.2024 16:01 Їде мені Samsung 970 Evo Plus 500 gb, замовив на ОЛХ, новий запакований.
-
Shmaks
Member
Donate
Дешевше, економія 400-500 грн., залежно від магазину
Дешевше, економія 400-500 грн., залежно від магазину
-
Donate
Member
Я глянув прайси офіційного представництва ти не повіриш але розетка продає його з мінімальною націнкою
https://hard.rozetka.com.ua/samsung_mz_ ... p72920031/
За 1,5к це казки або б/в
-
Shmaks
Member
Donate
Круто, ще вранці була ціна, яка закреслена
Круто, ще вранці була ціна, яка закреслена
1,8к
-
Donate
Member
Ну може хтось купив і продає. Підставою для гарантії це офіційний товар та фіскальний чек. Якщо там буде від якогось дуже великого магазину цього повинно бути достатньо...Shmaks: ↑ 03.01.2024 16:34 1,8к
Від тієї же розетки більшість вендорів приймає напряму. Тобто навідь звертатися в магазин не потрібно.
-
Shmaks
Member
Donate
а шось щодо "made in china" можете сказати?
а шось щодо "made in china" можете сказати?
-
Donate
Member
Яка різниця якщо воно офіційне? Самсунг дає 5 років гарантії, у випадку якщо він гавкне вам повернуть кошти (точніше магазин отримає відшкодування за брак і обовязок вирішити ситуацію Тому обовязково треба знати де ви це купляли ).
-
Grava
Member
Donate: ↑ 03.01.2024 16:46Яка різниця якщо воно офіційне? Самсунг дає 5 років гарантії
- спойлер
-
Donate
Member
Дуже цікаво як вони вирішують ці питання, тому що проблем з наявністю самсунгів будь чого я щось особливо не бачу по б2б їх повно і всі дають повну гарантію За звичай сіряк це 3-6 місяців і допобачення Особливо такий товар як SSD які в цілому мають нульову ремонтопригодність...Grava: ↑ 03.01.2024 16:57Donate: ↑ 03.01.2024 16:46Яка різниця якщо воно офіційне? Самсунг дає 5 років гарантії
- спойлер
- Снимок экрана 2024-01-03 165653.png
-
lewerlin
Member
Товар в країну ввозить офф. дистриб'ютор і вже від нього він потрапляє до дилерів(магазинів).Donate: ↑ 03.01.2024 17:07Дуже цікаво як вони вирішують ці питання, тому що проблем з наявністю самсунгів будь чого я щось особливо не бачу по б2б їх повно і всі дають повну гарантію За звичай сіряк це 3-6 місяців і допобачення
Відписка на сайті Самса означає лише, що офф. дистриб'ютор в Україні, офіційно товар не ввозить на даний час. Все. Нічого не заважає, іншим, цілком "білим" дистриб'юторам, тільки що без офф. "благословення" Самса(тим же інтеграторам наприклад), тягати до нас ССД. Політика гарантії, всередині країни, теж диктується дистриб'ютором. Якщо офф, то в його "м'якому місці" - рука виробника( і то не завжди). Але і не офф цілком можуть мати гарну гарантійну політику.
Не здивуюсь, якщо сама Розетка й займається дистриб'юцією.
-
ck_ua
Member
Яка різниця? Його ж не вручну паяють. А компоненти там однакові.Shmaks: ↑ 03.01.2024 16:43а шось щодо "made in china" можете сказати?
-
everme
Member
Хочу себе ADATA LEGEND 960 MAX 2 TB взять вторым накопителем, или может вместо pm9a1 систему поставить на него, у кого какие отзывы по этому диску?
-
Evgen88
Member
Вопрос, можно брать с таким smart, по цене сошлись ?
https://www.olx.ua/d/uk/obyavlenie/ssd- ... er_profile
-
Sploit
Member
Evgen88
Смарт нормальний. Ви ще спробуйте цей SSD добить ).
Смарт нормальний. Ви ще спробуйте цей SSD добить ).
-
7mindfields
Member
Я за 1500 такий довго продавав з кращим смартом (~6000 годин напрацювання і 22тб запису), не коштує він 2000 ну і не факт що тобі приїде саме цей ссд, якщо немає зовнішньої кишені і ноуту для перевірки у відділенні одразуEvgen88: ↑ 04.01.2024 11:26 Вопрос, можно брать с таким smart, по цене сошлись ?
-
Evgen88
Member
Ясно спасибо!
Чём добил ? Он работает, только со странностями со время покупки.
Я купил новый ссд в магазине с гарантией он еще на ней, поставил пару раз Виндовс 7 и 10 (когда проверял сейчас в декабре 23 года) а вообще, у меня продержался система с июня по декабрь 23 года, за время наблюдал просадки по скорости в работе и по тестам, рандомное все, меня это достало, перекопал все что угодно, а вышло то что я в первый день сам грешил, что купил и попалось с браком, заметил сразу странную работу, или не то что надо моей системе, скорей всего брак, (там уже попадал на комплектующие с браком в этом магазине) может кому-то это и устроило, но мне нет, не устраивает!
Дальше я вышел на параметры и скорость после полного secure erase ссд, и когда ставил Виндовс через командную строку diskpart - clean и все сейчас с 28 декабря у меня стоит Виндовс все летает запуск за 35 сек отк за 4 сек, просадки не наблюдаю, так он может работать 5 мес, потом снова просадка будет наверно.
И я не один такой, смотрите читайте скрин!
Отправлено спустя 8 минут 10 секунд:
Цена 1500 грн сошлись!7mindfields: ↑ 04.01.2024 12:10Я за 1500 такий довго продавав з кращим смартом (~6000 годин напрацювання і 22тб запису), не коштує він 2000 ну і не факт що тобі приїде саме цей ссд, якщо немає зовнішньої кишені і ноуту для перевірки у відділенні одразуEvgen88: ↑ 04.01.2024 11:26 Вопрос, можно брать с таким smart, по цене сошлись ?
Понял, благодарю за дельный совет, ценю!
Скорей всего лучше не стоит, только параметры подкупили. Отправлено спустя 48 минут 15 секунд:
Проверка это все верно, а по серийнику можно же тоже, если не тот отказался и все, или и это переклеят умельцы !(но так оф топ)
Тогда на mx500 новом и останусь.
Но я вышел на параметры сейчас с 28 декабря у меня стоит Виндовс все летает запуск за 35 сек отк за 4 сек, просадки не наблюдаю не по тестам не при работе, так он может работать 5 мес, потом снова просадка будет, это же электроника, после такого и не знаю покупать новое снова или нет, по сколько и старое заработало и работает!
Возни много, трата время на это все, а хочется что бы с первого раза накала и на год или два покоя, нормально, все ровно работало, надеюсь с mx500 такое будет!
- Вкладення
-
-
Melofon
Member
Evgen88
Если просадки серьёзная а не на уровне погрешности то такого быть не должно, у меня ни на одном из пяти ссд такого не наблюдал, на Самсунг, Микрон, Гудрам всё работает нормально и судя по бенчмаркам разница и через пол года на уровне погрешности.
Если просадки серьёзная а не на уровне погрешности то такого быть не должно, у меня ни на одном из пяти ссд такого не наблюдал, на Самсунг, Микрон, Гудрам всё работает нормально и судя по бенчмаркам разница и через пол года на уровне погрешности.
-
Evgen88
Member
40 Мб/сек это серьёзная или на уровне погрешности в начале теста до 38-50 % держалась макс? (еще и процессор когда просадка есть, нагружает и фанит кулер, а если все ок все тихо работает)Melofon: ↑ 04.01.2024 14:13 Evgen88
А после чистки, все читается ровненько, примерно 360-450Мб/сек и макс до уже 545 доходит в тестах, и соответственно работает нормально!
Востаннє редагувалось 04.01.2024 14:24 користувачем Evgen88, всього редагувалось 1 раз.
-
Melofon
Member
Evgen88
У меня никогда такого небыло, это уже похоже на брак, все ссд сата работают на заявленных скоростях 530-500МБ/с, нвме у меня 4.0 работающий в 3.0 и упирается всегда в эту шину без всяких просадок, причем не важно диск с виндой или просто с файлами или играми, но для винды у меня отдельно стоит маленький на 240 ГБ Гудрам на MLC.
У меня никогда такого небыло, это уже похоже на брак, все ссд сата работают на заявленных скоростях 530-500МБ/с, нвме у меня 4.0 работающий в 3.0 и упирается всегда в эту шину без всяких просадок, причем не важно диск с виндой или просто с файлами или играми, но для винды у меня отдельно стоит маленький на 240 ГБ Гудрам на MLC.