Ігрові підсумки 2023

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Повідомлення
daesz
Member

Повідомлення

Я, зрештою, не осуджую - в кожного свої фетиші.
Scoffer
Member

Повідомлення

daesz: 30.12.2023 02:49але при тому навіть носії англійської цього там не чують
Брехня. Носії англійської проставили транскрипцію як звук voiceless glottal fricative, а не voiceless velar fricative як ти тут віщаєш. Лінки на кембріджський словник вище.
Кембрідський університет шарить в англійській всіляко краще за тебе.

Відправлено через 7 хвилин 3 секунди:
Можу ще оксфордський підкинути якщо кембріджського недостатньо :laugh:
Donate
Member

Повідомлення

daesz: 30.12.2023 02:54 Ні, ми просто у вуха не довбемось. Я, зрештою, не осуджую - в кожного свої фетиші.
Ну тепер коли ти заходиш в азіатські ігри те не horny (хорні), а горні.
Ще більш цікаво hourly, гоулрлі або ґуурлі взагалі, а human може бути взагалі "ґуман" або гьюман :laugh:

Гуцульский англійській буде :laugh:
Scoffer
Member

Повідомлення

Якщо спілкуватиметесь з щирим американцем і будете хекати, то в вас розпізнають не американця з першої ж літери. Ну типу як українські грузини. А якщо гекатимете, то цілком собі скосите під калірованого реднека з ферми в Техасі. Якихось 50 років тому там конкретно так гекали прямо по телеку, можете подивитись старі відоси. Це якщо якусь іншу фігню не почнете городити, типу ф замість міжзубних.
І, як на мене, переходити [ɦ]->[h] в процесі опанування мови сильно простіше ніж [x]->[h]. Очевидно комісія з мови приблизно тої ж думки, раз затвердили саме такі правила.
SERGBILL
Member

Повідомлення

Kirakishou: 28.12.2023 14:35 Постійно граю тільки в Genshin Impact та Honkai
донька присадила на геншин, трохи з нею разом побігали, але швидко інтерес пропав, не бачу сенсу грати у те, що ніколи не закінчиться.
anyname
Member

Повідомлення

Scoffer: 29.12.2023 21:46 daesz
Це знову ж таки виключно твої проблеми. Вся молодь вивчить Гоґвартс і буде саме так і казати, а ти так і залишишся старпером з кацапізмами в мовленні :rotate:
Кацапізми? Скоріше стародавні монголізми.русский язык монголи за часів сво Золотої Орди винайшли.бо не монголи повинні вчити іноземні мови , а іноземці повинні вивчати головну мову євразійського регіону.
nochnik89
Member

Повідомлення

Varvar: 28.12.2023 20:53Red Alert 2 Yuri's Revenge
скачай mental omega :beer: истинные фаны ред алерта оценят ;)

Отправлено спустя 2 минуты 1 секунду:
Varvar: 28.12.2023 20:53І це найкраще що я грав в цьому році.
пару лет назад я играл на 3070 в герои 3 :rotate:
Kirakishou
Member

Повідомлення

waryag: 29.12.2023 12:52За перехід на особистості вибачаюсь.
Я не ображаюсь, все нормально. У кожного свої смаки та свої способи сублімації.
SERGBILL: 30.12.2023 08:14донька присадила на геншин, трохи з нею разом побігали, але швидко інтерес пропав, не бачу сенсу грати у те, що ніколи не закінчиться.
Мене тримає, бо я граю від початку гри і за цей час для мене персонажі гри стали як рідні. У цьому фішка гри, щоб викликати у вас симпатію до персонажів і таким чином підтримувати інтерес до гри. В плані сюжету більша половина гри вже вийшла.
Спробуйте ще Honkai Star Rail від цих же розробників, вона краща за Genshin Impact в плані сюжету. Особливо перша планета і бій з босом там дуже круто зроблені.
mraleks
HWBOT OC Team

Повідомлення

Donate: 30.12.2023 03:13 Ще більш цікаво hourly, гоулрлі або ґуурлі взагалі, а human може бути взагалі "ґуман" або гьюман :laugh:

Де ти там взагалі побачив хоч якийсь натяк на "h" в транскрипції?
everme
Member

Повідомлення

doc-oc: 29.12.2023 12:42
Hellsing777: 29.12.2023 00:51 Хто вирішив хоррор назвати горором, це іншомовне слово, маячня якась
Від "Гоґвортс" теж очі на лоба лізуть :laugh:

Отправлено спустя 14 минут 20 секунд:
everme
В таком случае твой коммент вообще нужно заскринить и в профиле закрепить, чтоб все понимали с каким нечто дело имеют :laugh:
Ты посмотри какой он не такой как все :lol:
Подгорела пятая пятая точка знатно. Конечно, все вокруг ошибаются, зато он прав и лучшие игры года обсирает :beer:
согласен, я прав
daesz
Member

Повідомлення

Donate: 30.12.2023 03:13
daesz: 30.12.2023 02:54 Ні, ми просто у вуха не довбемось. Я, зрештою, не осуджую - в кожного свої фетиші.
Ну тепер коли ти заходиш в азіатські ігри те не horny (хорні), а горні.
Ще більш цікаво hourly, гоулрлі або ґуурлі взагалі, а human може бути взагалі "ґуман" або гьюман :laugh:

Поржав з цьої теми вчора, незнаю навіщо годував цього жирнючого троля весь вечір, сьогодні кинув в ЧС, дякувати, передбачений чункціоналом сайту :lol:
_FYA_EXel
Member

Повідомлення

Гав горні ар ю гір :laugh: (как будто гномий язык).
daesz
Member

Повідомлення

А ще на форумі є людина створіння, що от реально йде в мій профіль, відкриває всі мої повідомлення і ліпить мінус кожного дня. Це ж наскільки треба мати сумне життя, щоб таким займатись, таких клінічно упоротих можна тільки на форумах пост-совкових країн зустріти :lol:
Хоча за увагу дякую, приємно мати відданих фанатів, навіть якщо вони трохи й поїхали кукухою :gigi: :up:
_FYA_EXel
Member

Повідомлення

daesz: 30.12.2023 15:28 А ще на форумі є людина створіння, що от реально йде в мій профіль, відкриває всі мої повідомлення і ліпить мінус кожного дня. Це ж наскільки треба мати сумне життя, щоб таким займатись, таких клінічно упоротих можна тільки на форумах пост-совкових країн зустріти :lol:
Хоча за увагу дякую, приємно мати відданих фанатів, навіть якщо вони трохи й поїхали кукухою :gigi: :up:
Это уже вопрос к функционалу сайта, я говорил админу - что бы юзеры из ЧС не могли давать реакции или писать в ЛС, но воз и ныне там :gigi:
Хотя как по мне эта кармодрочерская система вообще ни к чему.
daesz
Member

Повідомлення

_FYA_EXel: 30.12.2023 15:39
daesz: 30.12.2023 15:28 А ще на форумі є людина створіння, що от реально йде в мій профіль, відкриває всі мої повідомлення і ліпить мінус кожного дня. Це ж наскільки треба мати сумне життя, щоб таким займатись, таких клінічно упоротих можна тільки на форумах пост-совкових країн зустріти :lol:
Это уже вопрос к функционалу сайта, я говорил админам - что бы юзеры из ЧС не могли давать реакции или писать в ЛС, но воз и ныне там :gigi:
Хотя как по мне эта кармодрочерская система вообще ни к чему.
Та мене ті мінуси не хвилюють, не те щоб у нас соціальна система в країні імплементована на рівні місцевих форумів, тому "чим би дитина не бавилась..", але ж бути настільки "вграним" в голову це звичайно :gigi: :up:
taras_cs
Member

Повідомлення

daesz: 29.12.2023 21:09Може тоді ще й кинете мені точне місце (в форматі часу) в фільмі, де я зможу почути Г в слові гоґвартс?
Тобто, ви почули Г в слові "Harry"?
Чи в кацапському перекладі "Харри, Хенри и Харольд приехали в Хогвартс"? :)
daesz
Member

Повідомлення

taras_cs: 30.12.2023 16:36
daesz: 29.12.2023 21:09Може тоді ще й кинете мені точне місце (в форматі часу) в фільмі, де я зможу почути Г в слові гоґвартс?
Тобто, ви почули Г в слові "Harry"?
Чи в кацапському перекладі "Харри, Хенри и Харольд приехали в Хогвартс"? :)
Ні, не почув.
Пишете якісь горори тут :insane:
Varvar
Member

Повідомлення

Таке враження, що тут більшість фаріон покусала.
Phos4
Member

Повідомлення

Scoffer
В вимові людей які спілкуються на англійській мові, можливо ваші словники яких ви мені наскидали розкажуть вам щось інакше, та в повсякденному житті брити саме ті хто найбільше люблять ковтати різноманітні букви у вимові, а от індуси якраз люблять вимовляти кожну літеру і їхня вимова набагато зрозуміліша для людини яка має низький рівень англійської.
taras_cs
Member

Повідомлення

Varvar: 30.12.2023 18:13 Таке враження, що тут більшість фаріон покусала.
Не вгадали. Я - математик. І для мене логічно, що Hogwarts та Harry мають перекладатися за однією системою, а не як в кацапів (там "Г", а там - "Х")
А які ваші аргументи?
Відповісти