Самі феном підігнули
![;) ;)](./images/smilies/wink.gif)
Береш фєн.......Frost-Nick: ↑ 27.12.2023 10:41 А якщо мені потрібен кут в іншу сторону?
Третя новина про цей конектор за два тижні.
чекай, не за горами і четверта) для тебе)Frost-Nick: ↑ 27.12.2023 10:41 А якщо мені потрібен кут в іншу сторону?
зроблять через років 5Frost-Nick: ↑ 27.12.2023 10:41 А якщо мені потрібен кут в іншу сторону?
так вже є варіантиBukakanga: ↑ 27.12.2023 12:15 сколько лет им понадобится для того, чтобы разместить коннекторы на самой карте адекватным образом?
далеко не першим, такі шнурки з додатковим "коробом" біля роз'єму для вигину на 90 градусів майже зразу з'явилися, із "нормальних" брендів першими здається були СМ, але і до них купа всіляких китайських контор їх мутилиdaesz: ↑ 27.12.2023 13:27 Всі от ржуть, але сісонікам поки першим стало мізків імплементувати це на рівні конектора на 12вхп шнурці, щоб не морочити собі голову з кутовими перехідниками![]()
«Наша жизненная цель — не создавать графические процессоры CUDA» — отмечает, что компания изменила свою миссию, но так и не изменила название
Я взагалі не розумію яку при наявності таких коннектов на 100А постійного навантаження можна було придумати таке. А ще є силові розетки із плоскими штирями і т.п.Andrey2005: ↑ 27.12.2023 14:26 Якби ці конектори робили інженери а не маркетолохи, то могли б зробити єдиний універсальний конектор і при цьому набагато надійніше, на 100 років вперед під всі майбутні пічки.
Як варіант XT90, або взагалі на болтах і тоді повертай як хо
- спойлер