DuckRider: ↑
18.12.2023 14:51 Фізичну сім у будь-який момент витянув і кинув в інший телефон, контакти залишаться. Є сім це костиль, щоб не робити фізичну.
я запитав: чим не влаштовує єсім+сім? тим, що контакти збережені на сімці не залишаться? ок, для тебе це важливий момент. особисто я останні років 10, а то і більше, не стикався з ситуаціями, щоб мені це було потрібно.
18.12.2023 14:512. Мій сценарій: зберігаю там фото, відео, музику, в блекаут я вкинув в телефон флешку з фільмами і дивився що хотів і коли хотів. Більш того, при міграції з телефона на телефон я просто перекидую флешку, мені не потрібен доступ до інтернету, все відразу з'являється в телефоні в тому числі і контакти. Окрім аппів.
тут в принципі аналогічно п.1. у мене і в блекаути працював інтернет весь час (оптика), я не втрачав можливість подивитись або послухати, що мені заманеться. до війни це питання також не поставало і ніякого дискомфорту від того, що я локально на телефоні не зберігаю купу всього я не відчував
жодного разу. хмарні сховища не підводили, можна налаштувати доступ до домашнього локального файлосховища звідусіль, де є інтернет, варіантів отримати доступ до улюблених файлів вистачає. основний момент — це наявність інтернет з'єднання. так, в Україні зараз війна, не все завжди гладко, можливо комусь стане в нагоді тримати більше файлів локально, можу зрозуміти. але від мене особисто це все дуже далеко навіть в час війни, вважаю непотрібним.
18.12.2023 14:51В мене купа дротових навушників, я можу в будь-який момент відключити 3.5 від геймпаду, з пк і т.д. і підключити їх до телефону, не думаючи чи є заряд в навушниках чи немає. Хочеш слухати відео/музику з телефона з повнорозмірних - слухаєш, хочеш з вакуумних - слухаєш. Можна купити навушники з будь-якою якістю звуку, не треба шукати якийсь перехідник, котрий виламує тайпс.
туди ж. нема питань, є користувачі
(скільки?), що використовують кілька дротових пар навушників з телефонами, їм стане в нагоді.
18.12.2023 14:51Телефон можна обхопити однією рукою, це об'єктивно. Якщо той сами піксель про ви зліва на право можете тримати в одній руці, то ок.
індивідуально, так. особисто мені пікселем 8 pro зручно було користуватись однією рукою, вужче не треба. в цьому плані iphone 15 pro max не такий комфортний, але ширший дисплей має свої плюси.
18.12.2023 14:51 Умовно 200-300 фільмів, а дивитись нема чого. І це мова не про 1,5 тб, флешки можна використовувати і по іншому, наприклад для того, щоб знімати 4к відео, від чого блогери у оглядах на ту ж про ай пісялись кип'ятком. Що простіше: перекинути флешку, або піти перекинути файли? Певно перше, при тому що доступ до флеш там без голки - руками висунув, пусту вставив .
про використання для роботи мова не йшла, я писав про обсяги, які юзерам хочеться носити з собою. от мені на телефоні в такому розрізі вистачить гігів 20, ну нехай 30, це максимум. комусь 1.5 тб + додаткові флешки. зроз.
це все залежить від сценаріїв використання і перегляду/прослуховування мультимедії. в моєму випадку це буде якось типу: "о, закину пару фільмів або сезон серіалу на телефон, бо обставини так складаються (це у мене супер рідко) буде нагода саме з телефону їх подивитись" -> закинув -> подивився -> видалив. чи "буду їхати десь по трасі між містами, закину музики на телефон, щоб в машині послухати"-> закинув, що хочеться послухати зараз -> видалив -> на наступну поїздку закину щось ще. тримати на флешці з собою каталог музики у мене потреби немає, я не так слухаю. особливо там, де немає інтернету.
позиціонувати можна як завгодно, але за вийнятком карт пам'яті, використовувати можна і піксель і соньку однаково, хочеш онлайн, а хочеш офлайн. ні про які "обрубки" мова не йде, як на мене. ну так, терабайтний піксель не дешевий, звичайно. для фанатів файлосховища в кишені не самий оптимальний варіант в розрізі ціна/гігабайти.
та для когось і зараз нормально, де проблеми з інтернетом, або мобільний трафік дуже дорогий, а потреба в ньому велика, і так далі. я просто не думаю, що таких юзерів багато. колись давно я міг би це зрозуміти і навіть сам робив щось подібне, але нині особисто мені це вже багато років не потрібно і не цікаво. насів, хмарних сховищ, різноманітних сервісів і повсюдного інтернет доступу вистачає під усі запити. раптом щось зміниться — подивимось, але наразі все так.
TLDR: своїм прикладом
DuckRider довів, що підходи соні до телефонобудування все ще кимось затребувані. основні моменти чому це так в його випадку було означено.
в той же час мені їхній флагман виглядає не цікавим і не зрозумілим від слова геть.