leif: ↑
18.12.2023 07:15
1. чим не влаштовує sim+esim?
2. навіщо? опиши свій сценарій.
3. звичайно, ще залишились люди, що купують смартфон за 1к+ і юзають його з дротовими навушниками, але це сильно на любителя. бачив в оглядах сонькі, що для тих, хто редагує відео на смартфоні відсутність лагу дротових наушників має значення. ну ок, нехай буде для цих специфічних категорій юзерів.
4. суб'єктивно.
5. отут взагалі не зроз. скільки, по твоєму, юзеру потрібно пам'яті для мультимедії? для якої? карти мікросд нині ніби максимум на 1тб, тобто на соньці можна отримати 1.5тб сумарно. для чого? що потрібно носити з собою?
6. який обрубок? ти про що взагалі? не хочеш слухати з інтернету або знаходишся у місцях, де інтернету немає -- завантаж собі у внутрішню пам'ять і грай з неї.
7. Що саме у пікселі безальтернативно зав'язано на онлайн, що не зав'язано у соньці?
8. знову ж таки, в якому сценарії використання це зручно? тільки реалістичному сценарії, а не "класно зробити з телефону файлопомийку, нехай собі лежить 9000 mp3 та всі сезони стартреку, а раптом захочеться щось подивитись-послухати."
1. 2 сім - це дві сім, не треба з єсім плутати. Фізичну сім у будь-який момент витянув і кинув в інший телефон, контакти залишаться. Є сім це костиль, щоб не робити фізичну.
2. Мій сценарій: зберігаю там фото, відео, музику, в блекаут я вкинув в телефон флешку з фільмами і дивився що хотів і коли хотів. Більш того, при міграції з телефона на телефон я просто перекидую флешку, мені не потрібен доступ до інтернету, все відразу з'являється в телефоні в тому числі і контакти. Окрім аппів.
3. В мене купа дротових навушників, я можу в будь-який момент відключити 3.5 від геймпаду, з пк і т.д. і підключити їх до телефону, не думаючи чи є заряд в навушниках чи немає. Хочеш слухати відео/музику з телефона з повнорозмірних - слухаєш, хочеш з вакуумних - слухаєш. Можна купити навушники з будь-якою якістю звуку, не треба шукати якийсь перехідник, котрий виламує тайпс.
4. Телефон можна обхопити однією рукою, це об'єктивно. Якщо той сами піксель про ви зліва на право можете тримати в одній руці, то ок.
5. А скільки мультимедії у вас на нас? Умовно 200-300 фільмів, а дивитись нема чого. І це мова не про 1,5 тб, флешки можна використовувати і по іншому, наприклад для того, щоб знімати 4к відео, від чого блогери у оглядах на ту ж про ай пісялись кип'ятком. Що простіше: перекинути флешку, або піти перекинути файли? Певно перше, при тому що доступ до флеш там без голки - руками висунув, пусту вставив .
6. Нащо завантажувати, якщо можна перекинути флешку у якій все вже є? І я мовчу про ціну флеш відносно до вбудованої пам'яті і про те, що якщо з телефоном щось трапилось, усі файли будуть втрачені і потрібно підіймати бекап.
7. Ну давай на предзавантажені апки подивимось: ютуб музика, ютуб, що натякає на те де ти повинен дивитись і слухати щось, навіть еквалайзера нормального вбудованого немає. Це не про завантажене мультимедіа, це про повну інтеграцію в онлайн сервіси. Звісно, можна свого доставити, але позиціанування тут явно в іншу сторону.
8. Чому я не можу використовувати телефон як файлопомийку? Чому у нульових це було нормально, а зараз - ні? Я почав накопичувати в телефоні музику ще як флешки були максимум 1гб, потім я лише мігрував на більші обсяги і коли мені було потрібно, я переносив інформацію у новий девайс буквально за секунди. В мене на флеш є фото і відео ще з 2012го, я знаю, що вони лежать в телефоні, я знаю, що можу щось показати чи подивитись сам з телефона в будь-який момент. Я знаю, що можу витягти з планшета флеш з фільмами і дивитись їх на телефоні, коли мені потрібно. Коли я зламав попередню соньку, я нічого не втратив і міграція на нову була дуже м'яка.
Совокупність уніфікаційного 3.5, наявність з'ємних накопичувачів і доступу до флеш без голки - це все таки про зручність використання як мультімедіа девайсом, ти завжди знаєш, що ти можеш щось переглянути в будь-який момент з будь-чого без костилів