Останні статті і огляди
Новини
Підтверджено графік виходу відеокарт GeForce RTX 40 Super
-
AntonyKandaurov
Member
GreenMile
Вже мало. 12гб картку не беруть бо нічого навіть не запуститься, треба мінімум 20 а краще 32гб враму. Тоді можна і щось пограти.
Вже мало. 12гб картку не беруть бо нічого навіть не запуститься, треба мінімум 20 а краще 32гб враму. Тоді можна і щось пограти.
-
login55
Member
то вже навіть тут писали, що на відеокартах встановлюють M.2 роз'єми, так що ВРАМ можна буде розширити за рахунок SSD, але лише до 1 Тб
-
Serg IX
Member
Дочекаюсь супер пупер ОС Тi
-
GreenMile
Member
О, дякую, почекаю тоді 5090 чи 6090, коли там жадний куртка нарешті поставить хоча б 32 врами, а то виявляється неможливо на 4080 в 2к грати, все статерить і ріже текстури.AntonyKandaurov: ↑ 18.12.2023 09:22 GreenMile
-
Juv4uk
HWBOT OC Team
Сам недочекаюся коли вже вийде хх70ті супер luxury vip top gold edition з вітамоном СFunnyBear: ↑ 17.12.2023 12:04 Пропоную обговорити Підтверджено графік виходу відеокарт GeForce RTX 40 Super
Прийшов час коли жарти про те, що в нвідіа будуть версії:
- хх70
- хх70ті
- хх70супер
- хх70супер ті
- хх70ті супер
перестали бути жартами. Тепер чекаємо Ультра, про, 5g
-
vdemeshko
Member
Религия запрещает сдвинуть пару ползунков настройки с «максимум» на высокие настройки что бы влезло в 12Гб ? или вообще включить пресет high вместо maximum ? Вот не понимаю когда делают отсылки к максимальным значениям настроек но речь не про топовые видеокарты в таких режимах (я уже молчу про производительность не топовых видях с такими настройках без dlss ) хотя наверно 60-70 фпс выдадут вполне в новых проектах.. это так же как кризис первый когда вышел - не было много лет железа которое могло тянуть игру с высоким настройкамиMelofon: ↑ 17.12.2023 15:39 Vpupkin
Именно, это совсем не значит что например 4070 с 12ГБ не потянет игру даже если она и может буферить больше видеопамяти.
-
Геральт
Member
vdemeshko
Текстури, то те, що найбільше в очі кидається і що практично не вантажить чіп "нетопових карт". Але потрібна VRAM, так.
Текстури, то те, що найбільше в очі кидається і що практично не вантажить чіп "нетопових карт". Але потрібна VRAM, так.
-
pelia
Member
Я ось не розумію, рік назад тут хоронили "затички" з 8гб, а тепер виявляється що все ок, дивні люди
-
daesz
Member
Спочатку кажуть, що всі проходять нові ігри на релізі, потім кажуть що через мільйон патчів і 3 роки later все пофіксять і врами більше "ні нада"pelia: ↑ 18.12.2023 12:02 Я ось не розумію, рік назад тут хоронили "затички" з 8гб, а тепер виявляється що все ок, дивні люди
Насправді деякі дослідили всі переваги використання
- спойлер
-
vdemeshko
Member
Я уверен что если посадить за два одинаковых компа с одинаковым железом то визуально не сможешь различить в игровом процессе настройки high и максимум без детального изучения скриншотов по сути в статике… это все апупительные истории у костра - я пошел за лампой ну ладно когда говорят о low/mid настройках но максимальные от высоких зачастую практически не различимы визуально без детального изучения скриншотов(а иногда и со скриншотами разницу не найти ). Соотвественно забавно слышать про то что 12Гб недостаточно ? Недостаточно для чего конкретно ? Для игры с максимальными настройками? Кризис 1 многие годы после выпуска не тянули топовые видяхи с максимальными настройками вот забавнее послушать про невыносимую боль бытия геймеров , вынужденных передвинуть пару ползунков настройки графики с максимальных значений на 1 (одну!!!) ступеньку нижеГеральт: ↑ 18.12.2023 11:59 vdemeshko
Востаннє редагувалось 18.12.2023 12:35 користувачем vdemeshko, всього редагувалось 2 разів.
-
Геральт
Member
vdemeshko
Саме тому і випускають HD паки (інколи офіційно). Бо ж різниці нема.
-
vdemeshko
Member
Для древних игр Скайрим , Фоллаут ? Или нужны текстурные паки для тех игр что выше привели на скриншотах с проблемами нехватки видеопамяти ? вполне логично что их выпускают спустя годы(а не на релизе) для игр , разработка которых велась под ограничения железа того времени когда 4Гб у видяхи были топ обьем VRAMГеральт: ↑ 18.12.2023 12:34 vdemeshko
-
Геральт
Member
vdemeshko
Старфілд, КПК, не такі в же й дрені
Старфілд, КПК, не такі в же й дрені
-
Melofon
Member
Вы хоть поняли что я написал? Я к тому что даже если игра может забуферить больше 12ГБ памяти это вовсе не значит что игре столько обязательно надо для плавной работы, будет работать и на 12ГБ видяхах без всяких снижений качества графики, то только если фпс кому-то мало то можно использовать снижение настроек или включение длсс и/или FG чтобы было больше ста кадров на высокогерцовых мониторах, Кому там что религия запрещает меня не особо волнует.vdemeshko: ↑ 18.12.2023 11:42Религия запрещает сдвинуть пару ползунков настройки с «максимум» на высокие настройки что бы влезло в 12Гб ? или вообще включить пресет high вместо maximum ? Вот не понимаю когда делают отсылки к максимальным значениям настроек но речь не про топовые видеокарты в таких режимах (я уже молчу про производительность не топовых видях с такими настройках без dlss ) хотя наверно 60-70 фпс выдадут вполне в новых проектах.. это так же как кризис первый когда вышел - не было много лет железа которое могло тянуть игру с высоким настройкамиMelofon: ↑ 17.12.2023 15:39 Vpupkin
Именно, это совсем не значит что например 4070 с 12ГБ не потянет игру даже если она и может буферить больше видеопамяти.
-
GreenMile
Member
Копіум - це носитися з тією врамою по всьому форуму як дурний з фантіками, а потім зайти на офіційні вимоги до заліза і знайти там в РЕКОМЕНДОВАНИХ карти на 6-8 гбdaesz: ↑ 18.12.2023 12:14Спочатку кажуть, що всі проходять нові ігри на релізі, потім кажуть що через мільйон патчів і 3 роки later все пофіксять і врами більше "ні нада"pelia: ↑ 18.12.2023 12:02 Я ось не розумію, рік назад тут хоронили "затички" з 8гб, а тепер виявляється що все ок, дивні люди
Насправді деякі дослідили всі переваги використання
- спойлер
-
AntonyKandaurov
Member
Та той же ластофас писав що йому треба дуже треба 9600мб для ультра налаштувань але по факту їв 7000-7600мб.
-
GreenMile
Member
Тільки старфілд в 4к ультра споживає 5-7Гб Врами, невдобно вийшло Що там у вас за текстури такі, які не влізають в 12? Коли немає аргументів - починається оця маячня з "хай-рез паками", які потрібні тільки для срачів на форумі, при чому на деякі ігри їх ще в природі не існує, але на форумі їх вже встигли протестувати - вони викликають статери головного мозку і фрізи у паланні задниць.
-
Геральт
Member
AntonyKandaurov
По факту тлоу їв >12GB в QHD
Абсолютно вдобно, якщо слідкувати за ниткою розмови. А розмова була про те, що HD паки текстур випускають(ніби то) лише для старих ігр.
Ігри які пройшов, і які жеруть>12:
- ТЛОУ
- Spider man
- hogwards
- deathloop
- RE4
- Jedi
- ratchet
- cod black ops
Мова про QHD. І про "дефолтні текстури". Без всяких паків
По факту тлоу їв >12GB в QHD
- спойлер
- спойлер
Абсолютно вдобно, якщо слідкувати за ниткою розмови. А розмова була про те, що HD паки текстур випускають(ніби то) лише для старих ігр.
Ігри які пройшов, і які жеруть>12:
- ТЛОУ
- Spider man
- hogwards
- deathloop
- RE4
- Jedi
- ratchet
- cod black ops
Востаннє редагувалось 18.12.2023 15:27 користувачем Геральт, всього редагувалось 1 раз.
-
GreenMile
Member
Угу, ось Хогвартс, все ульрта ультріше не буває з променями, 2к на 4080, наочно бачимо як йому потрібно більше 12 ГбГеральт: ↑ 18.12.2023 15:09 GreenMile
Абсолютно вдобно, якщо слідкувати за ниткою розмови. А розмова була про те, що HD паки текстур потрібні лише старим іграм.
Ігри які пройшов, і які вимагають >12:
- hogwards
Всі інші, крім криворукого порту тлоу, який гнали на ПК до виходу серіалу не потребують більше 12Гб в 2к. Ну хіба ще інше консольне гівно - ратчет, я в таке не граю, тому сказати не можу.
- спойлер
-
Геральт
Member
GreenMile
А може й сам зелений драйвер ріже, НВ не раз мухлювала.
- спойлер
А може й сам зелений драйвер ріже, НВ не раз мухлювала.