Останні статті і огляди
Новини
Київстар — все, що пов'язано з цим оператором / інтернет-провайдером
-
Varvar
Member
shnok
Чому ви думаєте що я іпсошник?) Якщо я вам доведу, що не іпсошник, як ви кажете, то вибачитесь при всіх?)
Трошки обідно, да
Дуже яскравий приклад, коли знаєш реальне положення речей і читаєш що пишуть в массмедіа, і народ цьому вірить) А ті дані, що не вписуються в їх картину світу - це все іпсо:) І так у всіх сферах)
Чому ви думаєте що я іпсошник?) Якщо я вам доведу, що не іпсошник, як ви кажете, то вибачитесь при всіх?)
Трошки обідно, да
Дуже яскравий приклад, коли знаєш реальне положення речей і читаєш що пишуть в массмедіа, і народ цьому вірить) А ті дані, що не вписуються в їх картину світу - це все іпсо:) І так у всіх сферах)
-
AlexKuzovkov
Member
Забий. ЗОЖніков і паникерів завжди багато.Varvar: ↑ 14.12.2023 12:04 shnok
Трошки обідно, да
-
DuckRider
Member
Забудь, зараз би кожному телемарафонному високоінтелектуалу у мережі щось доказувати.Varvar: ↑ 14.12.2023 12:04 shnok
Трошки обідно, да
Востаннє редагувалось 14.12.2023 12:43 користувачем DuckRider, всього редагувалось 1 раз.
-
Varvar
Member
DuckRider
Та я розумію, ну так безапеляційно звинувачувати) Коли хочеш трохи правди людям донести)
Короче, якщо двума словами, КС зараз збирається з нуля, вся інфраструктура, по суті як новий мобільний оператор. Це стосовно мобільної частини, за стаціонарний зв'язок не скажу, але там справи можуть бути трохи краще.
Та я розумію, ну так безапеляційно звинувачувати) Коли хочеш трохи правди людям донести)
Короче, якщо двума словами, КС зараз збирається з нуля, вся інфраструктура, по суті як новий мобільний оператор. Це стосовно мобільної частини, за стаціонарний зв'язок не скажу, але там справи можуть бути трохи краще.
-
TSMatvey
Member
В зв'язку із падінням київстару якось згадалось. що раніше КС володіли росіяни, і водафоном теж росіяни, і обл енерго - теж росіяни. А лаф-селл ніби турки, але ніби там теж частку мали росіяни. Виходить, що ми навіть свого оператора національного не маємо ?
-
Kib
Member
Є шанс що щось стане краще від цього, якість зв'язку наприклад?Varvar: ↑ 14.12.2023 12:43 КС зараз збирається з нуля, вся інфраструктура, по суті як новий мобільний оператор.
-
Varvar
Member
Дивлячись що ви розумієте під якістю зв'язку)Kib: ↑ 14.12.2023 12:56Є шанс що щось стане краще від цього, якість зв'язку наприклад?
-
daesz
Member
Наскільки я знаю, то тільки частиною КС володіли (логіка підказує, що тою частиною, яку вони "купили" ака білайн + після того можливо ще якісь акції поскуповували, щоб вийти на +- половину вартості).TSMatvey: ↑ 14.12.2023 12:51 В зв'язку із падінням київстару якось згадалось. що раніше КС володіли росіяни, і водафоном теж росіяни, і обл енерго - теж росіяни. А лаф-селл ніби турки, але ніби там теж частку мали росіяни. Виходить, що ми навіть свого оператора національного не маємо ?
Водафон був в минулому МТС, а це російський мобільний оператор, тому тут і дивного нічого немає (хоча до МТС вони називались UMC, хто ним володів, правда - без поняття, я в той час ще в початкових класах вчився і мене це не дуже турбувало ).
-
Kirakishou
Member
У мене і до цієї поломки Київстар працював паскудно. Що вдома, що на роботі. Кожного місяця плачу по 100 гривень, інтернет повністю згорають мегабайти, а зв'язок користуюсь тільки коли ловлю покриття. Добре, що і вдома, і на роботі є вайфай, то інтернет-месенджери виручають. Київстар тримаю тільки із-за того, що до номеру багато чого прив’язано. Приїжджали чуваки з Київстару до нас на роботу, ми їм погодилися надати доступ до нашої оптики, до нашої підстанції, щоб вони поставили свою пересувну антену, але віз і нині там.
-
TSMatvey
Member
Я користуюсь моб зв'язком КС із 2006 року, +/- норм, проблем особливих не було, все як у всіх -десь не робить кс, десь водафон. Лайф раніше багато де не ловив. Домашнім інетм від кс користуюсь мабуть із 2016року -проблем не було, десь колись падав на годинку -пару раз на рік, але мені не критично.
Єдине, що мене напрягає - 1) тупий додаток, 2) забрали особистий кабінет із сайту 3) неможна тут і зараз поміняти тариф, тільки з нступного місяця 4) без оплати недавали зайти в банк і оплатити інет 5) останній місцять додаток тупив настільки сильно, що я перестав ним користуватись
Єдине, що мене напрягає - 1) тупий додаток, 2) забрали особистий кабінет із сайту 3) неможна тут і зараз поміняти тариф, тільки з нступного місяця 4) без оплати недавали зайти в банк і оплатити інет 5) останній місцять додаток тупив настільки сильно, що я перестав ним користуватись
-
2chemp
Member
Потому что для сотрудников КС запрещено сообщать что либо в прессу без согласования:)Varvar: ↑ 14.12.2023 12:04 shnok
Трошки обідно, да
-
daesz
Member
В мене домашній інтернет з лютого 2004, моб зв'язок десь з 2013, мб навіть з 2014.
От за винятком цього що трапилось ніколи не було проблем саме з недоступністю.
Додатком не користуюсь, але напрягає те, що домашній інтернет і "все разом" мають майже одинакову вартість. Виходить що це або зручно (для мене як користувача) в чому сумнівають, або цінова політика у них дуже донна.
От за винятком цього що трапилось ніколи не було проблем саме з недоступністю.
Додатком не користуюсь, але напрягає те, що домашній інтернет і "все разом" мають майже одинакову вартість. Виходить що це або зручно (для мене як користувача) в чому сумнівають, або цінова політика у них дуже донна.
Тут 100%, навіть немає чого й додати.4) без оплати недавали зайти в банк і оплатити інет
-
movi
Member
Єдиний вірний комент.
-
er[socrates]
Member
Сигнал появился.
-
nochnik89
Member
-
LiquidStorm
Member
Ну що, голосовий майже всюда реально працює, а годину тому в декого в ІвФ піднявся і інтернет по ЛТЕ
Специ в КС - молодці, успіхів їм у подальшому відновленні, та премію солідну від керівництва.
Специ в КС - молодці, успіхів їм у подальшому відновленні, та премію солідну від керівництва.
-
shnok
Member
Varvar
когда смс будут? сегодня, завтра? или с смс сложнее? так как с работы выгонят))
когда смс будут? сегодня, завтра? или с смс сложнее? так как с работы выгонят))
-
Мерзавчик
Member
+1, мені також найважливіше - це СМС, як недивно... майже усюди верифікації, підтвердження - за допомогою смс.
-
Varvar
Member
shnok
Кого з роботи виженуть? За що? Ви про що? Так, з sms/ussd складніше. Треба ще чекати. Можливо ця ніч. В когось локально може запрацювати раніше. Трохи не моя ЗВ.
Кого з роботи виженуть? За що? Ви про що? Так, з sms/ussd складніше. Треба ще чекати. Можливо ця ніч. В когось локально може запрацювати раніше. Трохи не моя ЗВ.
-
Kyro
Member
Мужик ну уж такое не рассказывай. С нуля собрать это смонтировать 100-500 шкафов, провода протянуть, проинтегрировать с нуля, потом оттестировать, потом еще тестовое использование.Varvar: ↑ 14.12.2023 12:43 DuckRider
Типа у вас еще и все бэкапы в одном месте лежали. Вот прямо все в куче BSC/RNC/MSS/MGW/HLR в папке BACKUPALL!!!.
И локально ничего.
Да транспорт и базовые поднимать поштучно это опа, но это ни разу не новый оператор.