Фотки системников сюда

Модификации любого компьютерного оборудования
Відповісти
Автор
Повідомлення
Spawny
Member

Повідомлення

Интересно посмотреть, как у людей кейс выглядит

Требования к разещаемым фото:
1. Картинки в количестве более одной - под спойлер!
2. Картинки размером более 1000р в любом количестве - под спойлер (прикреплённых файлов тоже касается)!
3. Цитирование картинок - запрещено!
Уважайте себя и других, простыни многометровые прячьте. Посты с нарушением данного требования - удаляются без разбирательств, авторам будут раздаваться плюшки
4. Разрешено обсуждение а также конструктивная и обоснованная критика.
5. ЗАПРЕЩЕНЫ реплики без конкретики и/или в виде смайлов/прочее

Оффтоп - строго наказуем. Выбор железа - в профильных ветках
Востаннє редагувалось 17.09.2013 21:44 користувачем gehka3, всього редагувалось 3 разів.
r1d3r
Member

Повідомлення

Paladin_D: 04.11.2023 03:15
r1d3r: 03.11.2023 21:24
А "сендвіч" з вентиляторів і радіатора на СРО дає реальний профіт по температурах, чи то просто, для краси зроблено?
Буквально несколько градусов в простое и нагрузке, так же дают шум)))
Я колись так експерементував з повітряним кулером і прийшов до висновку що повинен бути тільки пулл вентиль (який пропихує повітря, попереду радіатора), а все інше - не ефективно від слова зовсім. Ось зараз РСО і шось мені підказувало що тут так само, але вирішив перепитати. Блін треба свою тачку кинути сюди, але ж треба щоб красиво, чисто, без пилюки))
Paladin_D
Member

Повідомлення

r1d3r: 05.11.2023 21:34
Paladin_D: 04.11.2023 03:15

Буквально несколько градусов в простое и нагрузке, так же дают шум)))
Я колись так експерементував з повітряним кулером і прийшов до висновку що повинен бути тільки пулл вентиль (який пропихує повітря, попереду радіатора), а все інше - не ефективно від слова зовсім. Ось зараз РСО і шось мені підказувало що тут так само, але вирішив перепитати. Блін треба свою тачку кинути сюди, але ж треба щоб красиво, чисто, без пилюки))
Я в принципе не доволен этой водянкой, хочу заметить на нзхт
r1d3r
Member

Повідомлення

Paladin_D: 06.11.2023 04:03
r1d3r: 05.11.2023 21:34
Я в принципе не доволен этой водянкой, хочу заметить на нзхт
Ну про водянки то мабуть в іншу тему, але в мене фрактал і я задоволений як слон))
Muxeu
Junior

Повідомлення

Моя нова SFF збірка з корпусом Fractal Design Ridge:

Компоненти:
спойлер
AMD Ryzen 7 7700
Noctua NH-L12S 55.44 CFM CPU Cooler
Asus ROG STRIX B650E-I GAMING WIFI Mini ITX AM5 Motherboard
G.Skill Flare X5 32 GB (2 x 16 GB) DDR5-6000 CL32 Memory
Samsung 970 Evo Plus 2 TB M.2-2280 PCIe 3.0 X4 NVME Solid State Drive
Asus ProArt OC GeForce RTX 4070 Ti 12 GB Video Card
Fractal Design Ridge PCIe 4.0 Mini ITX Tower Case
Cooler Master V750 SFX GOLD
Фото:
спойлер
20231111_112713.jpg
20231111_112741.jpg
20231111_112829.jpg
Tesseract
Member

Повідомлення

Muxeu
Мені здається, що з таким компонуванням, з відяхи спокійно можна зняти пластикову кришку з вентилями, лишивши лише рідний радіатор.
Muxeu
Junior

Повідомлення

Tesseract: 11.11.2023 12:49 Muxeu
Мені здається, що з таким компонуванням, з відяхи спокійно можна зняти пластикову кришку з вентилями, лишивши лише рідний радіатор.
Так, деякі так і роблять, але поки є гарантія не хочу таке робити. Я ще зробив андервольт і навіть враховуючі що корпус стоїть у вузькому не продуваному місці температура GPU ледь доходить до 60 градусів. Повна тиша зі сторони GPU (корпусні десь на 40%), чого не скажешь про CPU та PSU, там нажаль не так все райдужно.
LiquidStorm
Member

Повідомлення

Muxeu: 11.11.2023 11:56 Моя нова SFF збірка з корпусом Fractal Design Ridge:

Компоненти:
спойлер
AMD Ryzen 7 7700
Noctua NH-L12S 55.44 CFM CPU Cooler
Asus ROG STRIX B650E-I GAMING WIFI Mini ITX AM5 Motherboard
G.Skill Flare X5 32 GB (2 x 16 GB) DDR5-6000 CL32 Memory
Samsung 970 Evo Plus 2 TB M.2-2280 PCIe 3.0 X4 NVME Solid State Drive
Asus ProArt OC GeForce RTX 4070 Ti 12 GB Video Card
Fractal Design Ridge PCIe 4.0 Mini ITX Tower Case
Cooler Master V750 SFX GOLD
Шось у списку не видно Samsung SATA SSD, а на фотках він - є :rolleyes:
petrovv111
Junior

Повідомлення

Всем привет. Сборка в категории: "впихнуть невпихуемое" :)
спойлер
IMG_20231127_124949.jpg
IMG_20231127_124915.jpg
IMG_20231127_130839.jpg
Предыстория: изначально стояла задача собрать системник в малогабаритном корпусе т.к. коробки по пол метра надоели!

Выбор пал на корпус Razer Tomahawk Mini-ITX с размерами 32,2 х 20,6 х 36,7 см. Далее сложность состояла в том, чтобы подобрать подходящую видеокарту, но при этом с качественным охладом. Изучив результаты тестов, одной из лучших оказалась AORUS GeForce RTX™ 3080 MASTER, на 3,5 слота pci.
Когда я ее достал из коробки, первая мысль которая пришла в голову - надо менять корпус! :-/
Но спустя несколько часов попыток ее впихнуть, таки нашел определенный угол под которым она свободно входила. По итогу по высоте и длине отступ от стенок корпуса получился всего несколько миллиметров.
спойлер
IMG_20231127_125148.jpg
Еще стояла непростая задача с реализацией воздушного потока в корпусе, т.к. 120 вентилятор на вдув уже невозможно было установить. Поэтому приобрел два 60 вентилятора и закрепил на мощных магнитах сверху видеокарты. Оба вентилятора создают воздушный поток ничем не хуже одного 120.
спойлер
IMG_20231127_125237.jpg
Также нашлось место для дисплея мониторига системы. Дисплей крепится на магнитах и закрывает вид на кабели видеокарты и вентиляторы.
спойлер
Зображення
По температурам, получилось вполне приемлемо. в 2042 на ультра видео до 60гр, проц до 70гр.

И фото как вся система выглядит на столе
спойлер
Зображення
0kie
Member

Повідомлення

petrovv111: 27.11.2023 14:15Razer Tomahawk Mini-ITX с размерами 32,2 х 20,6 х 36,7 см
Jonsbo D31 Mesh Screen имеет размеры 205 x 363 x 452 мм, что почти то же самое, но вышло бы и дешевле, и проще, и удобнее. Доступ к разъёмам USB, а также кнопке питания - они на передней панели, а не сверху.
Ваш вариант симпатичный, но уж больно сложный в реализации.
daesz
Member

Повідомлення

petrovv111,
симпатично, але з вигляду - та ж проблема, що в джонсбо д31, а саме - дуже маленький зазор між пилефільтом і столом. В мене ще й карта не настільки прожорлива, та й маю 2х 140 знизу.
petrovv111
Junior

Повідомлення

0kie: 27.11.2023 14:32
petrovv111: 27.11.2023 14:15Razer Tomahawk Mini-ITX с размерами 32,2 х 20,6 х 36,7 см
Jonsbo D31 Mesh Screen имеет размеры 205 x 363 x 452 мм, что почти то же самое, но вышло бы и дешевле, и проще, и удобнее. Доступ к разъёмам USB, а также кнопке питания - они на передней панели, а не сверху.
Ваш вариант симпатичный, но уж больно сложный в реализации.
9 см разницы это не тоже самое. Кнопка питания сверху для меня удобнее.
_Slavko_
Member

Повідомлення

petrovv111, ого клава механіка асус з єкраном, дорого багато :beer:
рекомендую для системника спорудити підставку, щоб трохи підняти над столом, а то дико виглядає, монітор високо, системник низько.
max312
Junior

Повідомлення

Доброго дня, вибачаюсь за пилюку в кадрі
спойлер
IMG_3817.jpg
IMG_3819.jpg
IMG_3821.jpg
_Slavko_
Member

Повідомлення

max312
наскільки відомо мені, це один з найгірших варіантів встановлення системи рідинного охолодження закритого типу, трубки мають бути знизу.
max312
Junior

Повідомлення

_Slavko_
Найгірший варіант то якшо радіатор на підлозі корпуса під відеокартою, але я розумію про що ви. Шланги в цьому корпусі на низ нормально не влазять, там для них сантиметрова щіль між радіатором і нижнім кавером корпуса. Я їх перетиснути міг би випадково. Помпа поки що не булькає, і не знаходиться в вищій точці, але якшо шо то просто повітря вигоню і води додам
Stray
Member

Повідомлення

_Slavko_: 11.12.2023 18:07 max312
наскільки відомо мені, це один з найгірших варіантів встановлення системи рідинного охолодження закритого типу, трубки мають бути знизу.
я б послухав аргументацію про "найгірший варіант встановлення" :)
Grava
Member

Повідомлення

Stray: 12.12.2023 04:36аргументацію
Повітря у системі. Якщо воно там є, то обов'язково буду саме зверху, де шланги.
IrosLAV
Member

Повідомлення

Grava: 12.12.2023 06:00
Stray: 12.12.2023 04:36аргументацію
Повітря у системі. Якщо воно там є, то обов'язково буду саме зверху, де шланги.
Так краще хай буде в радіаторі, ніж на водоблоці?
Turbolet75
Junior

Повідомлення

Привет всем!
Корпус MSI MAG, достаточно просторный для MSI TOMAHAWK MAX B450.
Вода MSI, только я умудрился спалить подсветку, дал 12в вместо 5в :weep: Из-за расположения помпы пришлось поставить радиатор на переднюю панель, вверху она шумела.
Корпус хорошо продувается, температуры на проце максимум 50, на видике 65 по хотспоту.
спойлер
https://ibb.co/f0X1S2b
спойлер
https://ibb.co/2PK6YHH
LVladislavchik
Member

Повідомлення

IrosLAV
Якщо повітря буде в водоблоці, то воно буде суттєво заважати теплозйому. Та й на водоблоці є помпа, хай краще буде в радіаторі, ніж попаде в помпу і помпа просто зіб'є піну і нічого качати не буде, чи ще гірше коли помпа на суху попрацює і заклинить чи суттєво зноситься.
Відповісти