Анонсовано амбітну науково-фантастичну RPG Exodus у дусі Mass Effect

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Повідомлення
NUN4AG
Member

Повідомлення

Earanak
спойлер
Earanak: 09.12.2023 22:55Помню еще жаловались на загрузки на релизе, у меня на M.2 SSD игра моментально все грузит, вообще не напрягает
Мабуть усіх напрягає не те, як швидко йде завантаження на HDD чи SATA SSD, а саме неадекватна кількість завантажены кожні 10 кроків у грі про космос, що повністю ломає відчуття неймовірного масштабу та свободи пересування.
Earanak: 09.12.2023 22:55Вообще конечно не всем играм быть шедеврами, но пока не могу сказать что Старфилд прям плохая игра. Может у кого были завышенные ожидания. Я вполне готов был увидеть условный Скайрим про Космос. Так и вышло
Взагалі-то, Skyrim - остання ТОПова гра від Бесідки. Завищенні очікування? Завищеними вони були б, якби від них очікували рівня виконання R* чи Naughty Dog у масштабах Галактики.
А ось високі очікування від гри яку розробляли 7-10+ років автори TES та Fallout були цілком обгрунтованими, тим паче коли Тодд з таким щирим поглядом розповідав про цілий всесвіт можливостей, про те як зріла в нього в голові ідея та як довго він чекав на можливість її реалізувати...
Те, що вони через 2-3 місяця після релізу такого довгосторю співають про кількість гравців які запускали/пограли в гру (не купили або пройшли), те що Starfield потрапив лише в 1 номінацію на РПГ року (куди потрапили також інді Sea of Stars та зроблена за 3 роки Lies of P, для авторів якої цей проєкт став першим такого рівня), та й те мабуть з жалю до них - тотальний провал Беседки та Майкрософту.
Я +/- однаково очікував Starfield та BG3, але якщо в Ларіанах я був на 99.9% впевнений після DOS 1-2, то у Starfield мені скоріше хотілося вірити, адже це довгострой та нова ігрова серія від самої Беседки.
Одні стали триумфаторами року (найкраща гра 2023, найкраща партійна РПГ якщо не в історії, то останніх 15-20 років, одна з найкращих РПГ вцілому), а інші посміховиськами, хоча ресурсів у Беседки було явно більше.
Гра на 7 балів (якщо не хейтити її) - це усе одно тотальний провал.
Earanak
Member

Повідомлення

NUN4AG
спойлер
Мне лично плевать что про игру говорят разработчики перед ее выходом. И в целом кто игру делает. Важнее какие отзывы об игре и на тему чего конкретно люди негодуют в этих отзывах. Вообще я не смотрю все эти выставки с трейлерами и не читаю пресс-релизы. Ну только если это не что-то громкое что загаживает все инфополе кругом как какая нить GTA6. Старфилд для меня вышел как и 99% других игр, бац и вышел и для меня не был в разработке сколько то там лет. Играю, если норм - играю дальше, если нет - дропаю. У меня с этим все просто.

В Старфилд играю пока третий день и мне в целом нравится. Не вижу пока никаких причин расстраиваться в игре или переставать в нее играть :dontknow: Ну а если кто фантазирует на тему бюджетов, рассказов сколько лет игру делают, масштаба студий - это меня не касается. Единственное исключение когда я в раннем доступе поиграл и мне игра понравилась, тогда жду. Например Witchfire, Satisfactory, Darkest Dungeon. Бывают конечно осечки, когда в раннем доступе игра и сдыхает в муках как Batallion 1944. Ну а сидеть наяривать на трейлеры, болтовню от разрабов, а потом покупать на релизе за 60$ условный No Mans Sky - это не мой путь :gigi: Про No Mans Sky - я вот почитав отзывы сразу понял что лучше не брать на релизе, прождал ~5 лет, посмотрел что они все это время игру допиливали, взял да и поиграл и мне тоже норм зашло :gigi: В случае с Старфилдом ждал только русификатора + DLAA+FG.

Вон недавно совсем вышла в ранний доступ The Day Before, тоже насмотрелись трейлеров, наслушались разработчиков, и что вышло :lol:
А вышло что игра залетела в ТОП2 продаж Стима при этом имела в моменте 12% позитивных отзывов ))
Отправлено спустя 33 минуты 7 секунд:
Несколько раз редактировал сообщение, что бы не казаться "нетакусиком", в итоге вышло еще хуже.
И вообще неясно нафиг я это писал. Ладно так и оставлю :lol:
daesz
Member

Повідомлення

Earanak,
The Day Before - то взагалі провал, я очікував від гри the days gone з геймплеєм the division 1, а вийшло одоробло, в прямому розумінні слова. Технічно убога, геймплейно убога, графічно - убога, історія - а вона там є?

Дивився "огляд" від Лето Атрейдеса від Оскара Айзека і це навіть з торента качати не охота, краще вже дівіжн 2 переставити :lol:
Earanak
Member

Повідомлення

Сорян за оффтоп. Я все )) Не хочу больше оффтопить.

daesz
спойлер
Игра все таки в раннем доступе, может разрабов прижали выпустить ее побыстрее, именно в таком виде.
Конечно я осуждаю такие решения, и все же, можно подождать да и посмотреть что как будет через годик, например.
С другой стороны, как то не припоминаю случаи когда за год в раннем доступе игра становилась бы сильно лучше :think:
Ну еще конечно, то что это все таки онлайн игра, тут может быть проблема в том что - онлайн сдохнет к тому моменту как она похорошеет.
Востаннє редагувалось 10.12.2023 12:21 користувачем Earanak, всього редагувалось 3 разів.
Sigma-V
Member

Повідомлення

Космос, наука, артефакты, двигающие прогресс, иные цивилизации... Очень завлекательно и перспективно, прямо ХОЧУ попробовать! Особенно, если сценарист - Дрю Карпишин. А MASS EFFECT - по-любому классика космооперы. Легендарная игра. И я очень надеюсь, что у разработчиков EXODUS все получится. :up:
NUN4AG
Member

Повідомлення

Earanak
спойлер
Вон недавно совсем вышла в ранний доступ The Day Before, тоже насмотрелись трейлеров, наслушались разработчиков, и что вышло :lol:
А вышло что игра залетела в ТОП2 продаж Стима при этом имела в моменте 12% позитивных отзывов ))
Я слідкував за проєктом з часу його анонсу, додав у віш-ліст (але в мене там десь 500 ігор, тому це просто інструмент для тримання проєктів в полі зору, бо за мільйоном інді та NSFW у таверні Габена сам чорт копита зламає), але з першого трейлеру підозрював, що це скам, бо гра виглядала занадто амбітно для якутських ноунеймів, а самі якути занадто багато "запозичували" у The Division/Days Gone та інших проєктів подібної тематики у плані дизайну та геймплейних механік. Найбільше угарав тоді з амбіцій щодо фізики авто та бездоріжжя (немов це якийсь MudRunner, а не ММО про зомбі).
Якщо не помиляюсь, то ця гра була лідером по кількості додавання до вішліста у Стімі (сподіваюсь, що більшість як і я просто слідкували, а не чекали від гри дива).
А де дивитися щодо 2 місця у ТОПі продажів? Я вже давно зрозумів, що більшість геймерів - споживачі екскрементів (не можуть же адекватні люди кожного року купувати COD/FIFA, плюватися у відгуках і повторювати це по колу?), але з піковим 38К онлайну (можливо це лише через проблеми серверів) навіть у 2 місце після виходу усіх хітів ще місяць-два назад важко повірити.
Earanak
Member

Повідомлення

NUN4AG: 10.12.2023 12:31А де дивитися щодо 2 місця у ТОПі продажів?
08.12.2023 15:45 по Киеву :
https://i.imgur.com/jlUERXu.png
https://i.imgur.com/GnhzKqJ.png
NUN4AG: 10.12.2023 12:31люди кожного року купувати COD/FIFA, плюватися у відгуках і повторювати це по колу?)
спойлер
На счет FIFA не в курсе, но то что с серией CoD происходит с 2019 года и по сей момент - меня более чем устраивает. Да, конечно есть теплые воспоминания про CoD:UO 1.51, CoD4 ProMode, когда я играл в сборной Украины по ESL, когда пракались в Pre-Инвайт мирке, бахали на ClanBase... Но все таки нынешняя Колда прям таки лучшее что жанр шутеров может предложить для моих предпочтений. За такие ремейки, ганплей, воскрешение старых карт, в частности - Варзону, я готов брать все их баттлпассы, покупать по 100 баксов Vault версии каждый год. В это я играю, от этого я получаю кайф. Я отзывы к играм не оставляю, но вот если и оставлять положительный отзыв про какую то игру, то это 100% были бы MW2019, MW2, MW3, без сомнений. Если они продолжат в таком же духе, не знаю к чему это приведет, к ремейкам-ремейков-ремастеров-перезапусков, но пока что все это меня более чем устраивает.
daesz
Member

Повідомлення

Earanak: 10.12.2023 12:19
спойлер
daesz
С другой стороны, как то не припоминаю случаи когда за год в раннем доступе игра становилась бы сильно лучше :think:
Балдурс гейт 3 :)
Ще даркест данжн 2, хоча він не сильно кращий став :gigi:
Melofon
Member

Повідомлення

Earanak

Спасибо за отзыв, по любому сыграю, мне лично даже зашла масс эффект андромеда, хотя многие её хейтят, значит и эта по идее должна зайти.
Kashtan
Member

Повідомлення

А що по трейлеру дає знати про "епічність яка перевершить Mass Effect"?
Ooops
Member

Повідомлення

Гульня ад колішніх працаўнікоў BioWare, пры тым далёка не апошніх і са складу шчэ той самай знакамітай студыі, што падаравала сьвету і трылёгію Mass Effect і Dragon Age: Origins.
Гульня ствараецца ва ўласным сусьвеце, створаным пры ўдзеле Карпішына - галоўнага сцэнарыста арыгінальнага Mass Effect.
Гульня ў сэтынгу навуковай фантастыцы.
Па жанру RPG. Мяркую, абраць полавую ды расавую прыналежнасьць будзе цалкам мажліва, хоць і ў адваротным выпадку не вялікя бяда

- абы героі былі якасна прапісаныя, як і сцэнар агулам.

Без аніякіх эфэктыўных мэнаджэраў ад электронікаў над галавой распрацоўшчыкаў.

Мне асабіста, гэтага больш, чымсьці дастаткова каб гульню чакаць з нецярплівасьцю.

А вось камэнтатары овераў апошнім часам трохі пужаюць, шчыра кажучы.
daesz
Member

Повідомлення

Ooops,
від старого байовера не залишилось нічого, в тому числі й Капришина, який покинув компанію в 2018.
Помимо МЕ та ДА - він трудився над оригінальним КОТОРом, СВТОРом, а також новеллами розширеної вселенної зоряний воєн :-/
Ooops
Member

Повідомлення

daesz
Я пра тое ж самае пісаў: ад чальцоў шчэ ТОЙ САМАЙ студыі, якая стварыла культавыя гульні.
Вядома, станам на зараз, ад былога BioWare засталася выключна шыльда і калі Exodus я буду чакаць, тое Mass Effect па выхаду Андрамеды, для мяне памёр назаўжды і што там электронікі зьбіраюцца прадаваць у будучыні пад гэтым брэндам, мне ўжо цалкам абыякава.
daesz
Member

Повідомлення

Ooops,
:up:
білоруська важка, багато чого можна зрозуміти на рівні схожості всіх кириличних мов, але не все :D
Безвесть
Member

Повідомлення

я пустив сльозу
uncle_doc
Member

Повідомлення

экскурсовод-дед из трейлера напомнил медика из team fortress 2
7_s_7
Member

Повідомлення

Трейлер обещает на сюжет. Посмотрим что получим и как скоро
Enjthesilence
Member

Повідомлення

daesz: 10.12.2023 11:50 Earanak,
The Day Before - то взагалі провал, я очікував від гри the days gone з геймплеєм the division 1, а вийшло одоробло, в прямому розумінні слова. Технічно убога, геймплейно убога, графічно - убога, історія - а вона там є?

Дивився "огляд" від Лето Атрейдеса від Оскара Айзека і це навіть з торента качати не охота, краще вже дівіжн 2 переставити :lol:
зараз би чогось очікувати від руснявої скам студії, жесть
ця параша навіть у підмітки першій дівіжн не годиться, вже по трейлерах було зрозуміло
daesz
Member

Повідомлення

Enjthesilence: 10.12.2023 22:30
daesz: 10.12.2023 11:50 Earanak,

зараз би чогось очікувати від руснявої скам студії, жесть
ця параша навіть у підмітки першій дівіжн не годиться, вже по трейлерах було зрозуміло
Хотів написати "радий, що проект загнувся - не будуть давати руснявим девам", але в результаті не написав :)
Чесно кажучи, відколи дізнався, що там русняві деви - перестав взагалі за нею слідкувати, в той же час приблизно були новини що проект переноситься на не визначений термін. А на днях кинуло те відео що вище в рекомендовані, я й глянув, та й то тільки тому, що там стрімлер на Оскара Айзека схожий я спочатку подумав що то він ще й стрімить паралельно з акторською кар'єрою :lol:
Але знаючи скільки фанатів таркова і його гейплею є - це лайно вони також будуть грати, коли його трохи підтягнуть на технічному рівні :-/
VovaII
Member

Повідомлення

Тобто кадрів із самої гри ще нема на чому робити? — Тобто, що там в кінці кінців, і коли, вийде, — ще навіть розробники не знають. 2-3 роки?
Відповісти