Останні статті і огляди
Новини
Усі головні анонси The Game Awards 2023
-
MetalistForever
Member
Пропоную обговорити Усі головні анонси The Game Awards 2023
Жду Exodus от Archetype Entertainment ( пока не понятно ,что это такое .. в общем жду подробностей )
Так же от создателей ORI / No Rest for the Wicked -Moon Studios
И интересно, что сделают с китайским God of War/ Souls Like , а именно Black Myth: Wukong
Чуть чуть жду Final Fantasy VII Rebirth. , но там надо ждать , когда все части выйдут Римейка FF7 .
А так очень бедной на анонсы получилась THE Game Awards
P.S.
Ну и конечно, рад за Alan Wake 2 , игра топ по атмосфере и безумию
Жду Exodus от Archetype Entertainment ( пока не понятно ,что это такое .. в общем жду подробностей )
Так же от создателей ORI / No Rest for the Wicked -Moon Studios
И интересно, что сделают с китайским God of War/ Souls Like , а именно Black Myth: Wukong
Чуть чуть жду Final Fantasy VII Rebirth. , но там надо ждать , когда все части выйдут Римейка FF7 .
А так очень бедной на анонсы получилась THE Game Awards
P.S.
Ну и конечно, рад за Alan Wake 2 , игра топ по атмосфере и безумию
- Вкладення
-
-
daesz
Member
God of War, як завжди, вражаючий. Жду на ПК порт рагнарьоку і взагалі всім, навіть не поціновувачам жанру, ознайомитись з першою частиною, 10/10
В Marvel Blade прослідковується артстайл Аркейна (нагадує чуть-чуть інту зе спайдерверс візуально), цікаво було б глянути, що вийшло, хоча великих надій на гру не маю, оскільки у Аркейна не дуже виходить зі сторонніми айпі.
Космік сайфая забагато не буває, а тому Exodus в список очікування відправляється однозначно
Як і хелблейд 2, правда з інших міркувань (а саме відмінна гра Меліни Юргенс).
Ноу Рест фо зе Вікед виглядає відмінно, дуже подобається артстайл, та й обидва Орі пройшов із захватом. Слідкуємо, ждемс.
Все інше якось посередньо. Мб ще Банішерс варто дописати в список "слідкуємо"
В Marvel Blade прослідковується артстайл Аркейна (нагадує чуть-чуть інту зе спайдерверс візуально), цікаво було б глянути, що вийшло, хоча великих надій на гру не маю, оскільки у Аркейна не дуже виходить зі сторонніми айпі.
Космік сайфая забагато не буває, а тому Exodus в список очікування відправляється однозначно
Як і хелблейд 2, правда з інших міркувань (а саме відмінна гра Меліни Юргенс).
Ноу Рест фо зе Вікед виглядає відмінно, дуже подобається артстайл, та й обидва Орі пройшов із захватом. Слідкуємо, ждемс.
Все інше якось посередньо. Мб ще Банішерс варто дописати в список "слідкуємо"
Востаннє редагувалось 08.12.2023 16:05 користувачем daesz, всього редагувалось 1 раз.
-
kalakawa
Member
Чекаю доповнення до stardew valley та grim dawn
-
Геральт
Member
Так таки всім? А чим воно принципово від того ж darksiders відрізняється. Слешер як слешер. Коридори, арени, відосики.daesz: ↑ 08.12.2023 15:57 God of War, як завжди, вражаючий. Жду на ПК порт рагнарьоку і взагалі всім, навіть не поціновувачам жанру, ознайомитись з першою частиною, 10/10
На плойці дропнув, а на ПК грати вже не зміг.
З того списку хіба що Сенуа чекаю.
-
_nic
Member
щось якийсь мотлох або press X to next , або чергове мобо
-
daesz
Member
Як мінімум відмінним войсовером та кращою історієюГеральт: ↑ 08.12.2023 16:05Так таки всім? А чим воно принципово від того ж darksiders відрізняється. Слешер як слешер. Коридори, арени, відосики.daesz: ↑ 08.12.2023 15:57 God of War, як завжди, вражаючий. Жду на ПК порт рагнарьоку і взагалі всім, навіть не поціновувачам жанру, ознайомитись з першою частиною, 10/10
На плойці дропнув, а на ПК грати вже не зміг.
З того списку хіба що Сенуа чекаю.
-
Nutbar
Member
Ага. Дуже цікаво було бігати лабіринтами по пустій карті, бити однотипних ворогів та кидати сокиру, щоб пройти чергову примітивну головоломку. 12/10, не інакше Харизма Кратоса (Крістофера Джаджа) якось вивозить на собі цю гру, але геймплейно це нудота ще та.daesz: ↑ 08.12.2023 15:57 God of War, як завжди, вражаючий. Жду на ПК порт рагнарьоку і взагалі всім, навіть не поціновувачам жанру, ознайомитись з першою частиною, 10/10
-
Lionthorn
Junior
Якось дуже так собі вийшла ювілейна 10 TGA. Лише два проєкти, якщо з нових, зацікавили - No Rest for the Wicked та Exodus (яка хоч і виглядає калькою з Mass Effect). Хоча ні, три - ще Blade від Arkane Lyon, тому що Arkane. Ще можна відзначити KEMURI, завдяки використанню треку від ONUKA.
Востаннє редагувалось 08.12.2023 16:55 користувачем Lionthorn, всього редагувалось 1 раз.
-
daesz
Member
Я про геймплей нічого не писав взагалі. Слешери - то найгірший жанр, ну або майже найгірший після всіх цих симуляторів/спорту/рейсингів.Nutbar: ↑ 08.12.2023 16:42Ага. Дуже цікаво було бігати лабіринтами по пустій карті, бити однотипних ворогів та кидати сокиру, щоб пройти чергову примітивну головоломку. 12/10, не інакше Харизма Кратоса (Крістофера Джаджа) якось вивозить на собі цю гру, але геймплейно це нудота ще та.daesz: ↑ 08.12.2023 15:57 God of War, як завжди, вражаючий. Жду на ПК порт рагнарьоку і взагалі всім, навіть не поціновувачам жанру, ознайомитись з першою частиною, 10/10
-
Nutbar
Member
daesz
Так а чим же він вас так вразив тоді? Історії і діаголів там кіт наплакав насправді, більшу частину мовчки йдеш в коридорах і розмахуєш сокирою. Взагалі нікому не можу порадити цю гру, навіть в кущах ховатись цікавіше. Хіба що на ютубі нарізку глянути якусь.
Так а чим же він вас так вразив тоді? Історії і діаголів там кіт наплакав насправді, більшу частину мовчки йдеш в коридорах і розмахуєш сокирою. Взагалі нікому не можу порадити цю гру, навіть в кущах ховатись цікавіше. Хіба що на ютубі нарізку глянути якусь.
-
Prescott
Member
Сеттинг, дизайн, локации, персонажи.Nutbar: ↑ 08.12.2023 16:59Так а чим же він вас так вразив тоді?
PS
Я про 1ю, во 2ю не играл.
-
utbrock
Member
Prince of Persia: The Lost Crown Ubisoft вангую разочарование года ... юбики не перестают удивлять
-
daesz
Member
Це якраз та гра, де якщо йдеш тільки сюжеткою - діалог з Атрейдесом не закінчується ніколиNutbar: ↑ 08.12.2023 16:59 daesz
Так а чим же він вас так вразив тоді? Історії і діаголів там кіт наплакав насправді, більшу частину мовчки йдеш в коридорах
-
Enjthesilence
Member
2023 видався досить непоганим роком в ігровій індустрії, багато чудових проектів і дійсно цікавий тга. Радий за АВ2 та БГ3, це сильно
-
Vpupkin
Member
Senua's Saga
-
kolio
Member
world of goo 2 буде найочікуванішою грою для мене. Ото були часи коли розважались цією грою. А ще була гра проектувати мости за подібним методом і вони також ламались. Чудовий жанр без нервозу.
-
NUN4AG
Member
Особистий ТОП-6 анонсів/ігор з TGA:
1. Marvel's Blade (незважаючі на Дезлуп та особливо Редфейл дуже чекаю цю гру, адже я 100 років чекав на гру про Блейда і якщо не Rocksteady свого часу чи Insomniac, то я б довірив цей проєкт саме Аркейнам).
2-3. Last Sentinel та Exodus (заінтригували, але треба більше інформації та геймплей, щоб визначитись що це таке та чи варто це чекати).
4. OD (PT свого часу могла перерости в щось більше. Сподіваюсь, що у Кодзімича залишилися ідеї ще з того часу і він їх реалізує).
5. Jurassic Park: Survivall (якщо орієнтуватися будуть на Alien Isolation).
6. No Rest for the Wicked (візуал не такий вражаючий як в Ori, але буду слідкувати за проєктом).
1. Marvel's Blade (незважаючі на Дезлуп та особливо Редфейл дуже чекаю цю гру, адже я 100 років чекав на гру про Блейда і якщо не Rocksteady свого часу чи Insomniac, то я б довірив цей проєкт саме Аркейнам).
2-3. Last Sentinel та Exodus (заінтригували, але треба більше інформації та геймплей, щоб визначитись що це таке та чи варто це чекати).
4. OD (PT свого часу могла перерости в щось більше. Сподіваюсь, що у Кодзімича залишилися ідеї ще з того часу і він їх реалізує).
5. Jurassic Park: Survivall (якщо орієнтуватися будуть на Alien Isolation).
6. No Rest for the Wicked (візуал не такий вражаючий як в Ori, але буду слідкувати за проєктом).
-
Fen1xz
Member
World of goo 2 - единственное что жду из списка. Хотя они конечно сильно затянули с выпуском продолжения. Сколько там лет прошло с первой части ? 10 ? 15 ?