Останні статті і огляди
Новини
Опубліковано перший трейлер Grand Theft Auto VI
-
dret09
Member
Пропоную обговорити Опубліковано перший трейлер Grand Theft Auto VI
Почалося...
З трейлеру взагалі нічого не зрозуміло
Почалося...
-
Павло
Member
Так сильні і незалежна на місці! Чек! Гра вийде спочатку тільки на пс5 та Хбокс! Чек! Пк бояри будуть терпеливо чекати своєї черги! Чек! Усі блогери видали відео із реакцією 10 із 10! Чек!
p.s. пк бояри як завжди... Головне трохи почекати а вже потім їм із лопати накинуть!
p.s. пк бояри як завжди... Головне трохи почекати а вже потім їм із лопати накинуть!
-
Kib
Member
З першого трейлеру майже завжди нічого не зрозуміло.dret09: ↑ 05.12.2023 08:07З трейлеру взагалі нічого не зрозуміло
-
Ghody
Member
Зная рокстаров такая картинка будет только в ремастере для пс6, а то и пс7 спустя 10 летdret09: ↑ 05.12.2023 08:07 Пропоную обговорити Опубліковано перший трейлер Grand Theft Auto VI
Почалося...
-
Fen1xz
Member
Опять +год на пк. До 2026 ждать. Специально такой зазор по времени делают что бы люди железом к релизу запаслись.
-
EvhenS
Member
Перший раз коли не впевнений що до релізу доживеш.
-
Betyasha
Member
В цей раз я вже не поведусь, як колись, коли вийшла ГТА5 і я на хайпі купив її, пограв близько 10 годин і весь цей час розумів, що ну не моє.
Для мене ця серія так і залишається симулятором побиття повій.
-
avuremybe
Member
Мускули у персонажів шевеляться.dret09: ↑ 05.12.2023 08:07З трейлеру взагалі нічого не зрозуміло
Волосся веде себе круче ніж з hairworks.
Рослинність також.
Все що занурене у воду все виглядає досить реалістично.
З цього зрозуміло, шо трейлер не має відношення до реального геймплею
-
Belich
Member
Не знаю, не було якогось "вау" ефекту, який був від кожного першого трейлеру минулих серій. Чи то доросліше став чи справді нічого такого не показали... Ну типу графічно гарно, насичено, але сприймається наче це якийсь комплексний пропрацьований мод для гта 5 (мод на графіку + мод на щільність NPC).
-
avuremybe
Member
"Щільність" нпц в 5 викручується в налаштуваннях
-
WhiteNigger
Member
Мельтешит, пердит, сверкает, толстые ниджерсы в лосинах тверкают. Фортнайтеры уже бегут за предзаказом
-
Belich
Member
Викручується, але все рівно там не буде така кількість NPC, як в трейлері gta 6 в моменті на пляжі, ось я про щоavuremybe: ↑ 05.12.2023 08:38"Щільність" нпц в 5 викручується в налаштуваннях
-
GipeR
Member
так бить шлюшек битой это же кайф)))Betyasha: ↑ 05.12.2023 08:29 В цей раз я вже не поведусь, як колись, коли вийшла ГТА5 і я на хайпі купив її, пограв близько 10 годин і весь цей час розумів, що ну не моє.
-
Hum
Member
Мелко. Отбить у военных военную базу и держать оборону защищая кордоны удерживая пять звёзд как боксерские пояса.GipeR: ↑ 05.12.2023 08:55так бить шлюшек битой это же кайф)))Betyasha: ↑ 05.12.2023 08:29 В цей раз я вже не поведусь, як колись, коли вийшла ГТА5 і я на хайпі купив її, пограв близько 10 годин і весь цей час розумів, що ну не моє.
-
unlnu
Member
часу достатньо буде перепройти ждалкера 2 з усіма розв'язками до релізу на пк.
-
waryag
Member
Що саме незрощуміло? ГТА6, дорого-богато, 2(?) протагоніста...
-
er[socrates]
Member
Трейлер, как всегда, на высоте.
Если она должна работать на флагманской в 2025м PS5 (вроде Сони не планируют обновление консоли к тому времени), то на ПК должно хватать и какой-то rtx2060 минимальной. Я спокоен.
Лишь бы не внедряли эти трассировки лучей/путей/чего там еще... Красивую картинку можно делать и без оных.
Если она должна работать на флагманской в 2025м PS5 (вроде Сони не планируют обновление консоли к тому времени), то на ПК должно хватать и какой-то rtx2060 минимальной. Я спокоен.
Лишь бы не внедряли эти трассировки лучей/путей/чего там еще... Красивую картинку можно делать и без оных.
-
Павло
Member
Не будьте наївними! Як ви собі уявляєте відсутність трасування у 2026 році? Коли вже буде у продажі нове покоління ртх та рх карт!er[socrates]: ↑ 05.12.2023 09:27 Трейлер, как всегда, на высоте.
-
Telcontar
Member
er[socrates]
Як там Alan Wake 2 на RTX 2060 у порівнянні з PS5?
Як там Alan Wake 2 на RTX 2060 у порівнянні з PS5?