Україномовний контент

Разговоры обо всем
Автор
Повідомлення
Ostin
Member

Повідомлення

На сайті https://kuli.com.ua скачав українізатор з вірусом. Цей же файл потім скачений з толоки запустився гарно. Не знаю, чи то антивірус помилився, але тепер на кулі дивлюсь з пересторогою. На толоці проблем ще не було :up:
TSMatvey
Member

Повідомлення

маю київстар тб - і там national geographic/viasat та і впринципі більшість серіалів/фільмів -все російською, я аж прифігів. Щей якість як на мене 500-720р у кращому випадку. субтитрів немає. Невже так дорого перекладати цих 10 топових каналів українською? Озвучувати ці топові канали українською - і народ з радістю буде дивитись. Бо з російськоюдивитись не хочу, а англійської доріжки із субтами немає. Короче - як ніби в 2010 закинуло, після хорошої якості нетфлікса і ютубчика 4к
-- Цікаво як там у Мегого/Світ ТВі/ Ланет ?
Ostin
Member

Повідомлення

Де можна взяти українські доріжки для матриці? Маю скачану колись трилогію матриці OpenMatte, причому перша частина якийсь гібридний реліз ще з болотного трекера. Очевидно, що воно не містить української доріжки. Хочу передивитись матрицю в рідному перекладі, але на толоці тільки роздачі фільмів без доріжок, причому, немає повного кадра. А я не дивлюсь з чорними смугами матрицю, вже відвик.
Хтось знає, де взяти нормальну українську доріжку, яку можу спробувати накласти на наявний OpenMatte на всі частини? Або де скачати OpenMatte українською, якщо так буде швидше.
варіант скачати повний реліз з полосами з озвучкою гарної якості, потім якось відрізати доріжку, потім змонтувати зі своїм - доволі поганий варіант, кажу відразу
Andrey2005
Member

Повідомлення

Ostin: 29.10.2023 21:19 варіант скачати повний реліз з полосами з озвучкою гарної якості, потім якось відрізати доріжку, потім змонтувати зі своїм - доволі поганий варіант, кажу відразу
Якщо доріжки не треба синхронізувати (тобто вони однакової тривалості) то в MKVToolNix додати чи прибрати доріжку можна в пару кліків і без перекодування.
daesz: 24.06.2023 02:24 Вирішив переглянути всі 8 фільмів про гаррі поттера, закінчив 1 (в українському дубляжі, той, що "дубляж [театральна версія]"), і от цікавить, чи хто небудь знає що саме за студія займалась дубляжем (сподобався підбір голосів, та й переклад, начебто, доволі точний).
Можливо там "ТакТребаПродакшн" на замовлення від SweetTV
arkadiilem0n
Member

Повідомлення

Rezka ag та hdrezka me усьо :weep:
Плеєр без впн/проксі не працює, хоча елементи та сторінки сайту інші грузить нормально :think:
Знаю, що тут люди шарящі сидять, зазвичай, а тим хто шарить менше мого, можу підказати розширення для Хрому hoxx vpn proxy - з безкоштовною версією 30 хвилин на сеанс дають, швидкість наче не сильно ріже :) Не реклама, якшо шо :gigi:
Piter Cantrope
Member

Повідомлення

До речі, можу комусь цікаво як швидко забрати рус з результатів видачі google в хромі якщо шукати в рядку адреси сайту (думаю так більшість шукає). Вибираєм налаштування -> search engine -> manage search engine and site search. Створюємо новий спосіб пошуку, називаємо як хочемо, ставимо будь-який шорткат і в рядку пошуку вписуємо:
https://www.google.com.ua/search?q=%s&lr=-lang_ru
І робимо цей пошуковик дефолтним.
спойлер
Screenshot 2023-12-02 152155.png
І ще я б рекомендував поставити розширення і додати там домени в фільтр.
https://chromewebstore.google.com/detai ... obifbiinbk
спойлер
Screenshot 2023-12-02 152524.png
Було:
спойлер
Screenshot 2023-12-02 154808.png
Стало:
спойлер
Screenshot 2023-12-02 154818.png
Я бачив всякі статті-гайди, де кажуть вибирати мову акаунту і змінювати купу налаштуваль, але цей спосіб діє набагато краще.
slv
Member

Повідомлення

arkadiilem0n: 02.12.2023 05:05 Rezka ag та hdrezka me усьо :weep:
Плеєр без впн/проксі не працює, хоча елементи та сторінки сайту інші грузить нормально :think:
Знаю, що тут люди шарящі сидять, зазвичай, а тим хто шарить менше мого, можу підказати розширення для Хрому hoxx vpn proxy - з безкоштовною версією 30 хвилин на сеанс дають, швидкість наче не сильно ріже :) Не реклама, якшо шо :gigi:
Усе працює без впн :shuffle:( київстар)

Отправлено спустя 4 минуты 44 секунды:
цікаво як швидко забрати рус з результатів видачі google
Проблема не в рус видаче, а майже повністью відсутнем україномовном контенті . Наприклад, мене цикавіть астрофізіка та квантова механика, но весь контент -росийськомовний :((
Smok
Member

Повідомлення

Piter Cantrope: 02.12.2023 15:53 До речі, можу комусь цікаво як швидко забрати рус з результатів видачі google в хромі якщо шукати в рядку адреси сайту (думаю так більшість шукає). Вибираєм налаштування -> search engine -> manage search engine and site search. Створюємо новий спосіб пошуку, називаємо як хочемо, ставимо будь-який шорткат і в рядку пошуку вписуємо:
https://www.google.com.ua/search?q=%s&lr=-lang_ru
І робимо цей пошуковик дефолтним.
так буде правильніше

Код: Виділити все

https://www.google.com.ua/search?q=%s&cr=-countryRU
Барбарис
Member

Повідомлення

slv, англійською набагато більше.
І проблема у видачі кацапською є. Навіть на новому пристрої, де в профілі та налаштуваннях лише українська, пошук ґуґла наперед ставить кацапські результати, кацапську вікі вище української, сайти магазинів чи новинні сайти показує теж язиком, навіть ті, що за замовчуванням відкриваються українською. А деякі, що взагалі не мають язика, він показує на пошуковій сторінці в кацапському перекладі. Переходиш, а сайт чисто український. І як з цим боротись? Бінг від майків тех схожим страждає.
xyz0none
Junior

Повідомлення

як щось з цього дивитись на android.tv?
Kassatka
Member

Повідомлення

slv: 02.12.2023 16:25 Проблема не в рус видаче, а майже повністью відсутнем україномовном контенті . Наприклад, мене цикавіть астрофізіка та квантова механика, но весь контент -росийськомовний :((
А мене цікавить научпоп по астрономії, раніше кілька років мені Ютуб видавав виключно російськомовні канали, а тут останній рік стало видавати українські відео і виявилося, що є кілька українських каналів на цю тему, причому з доволі якісним монтажем і якісною подачею матеріалу. У цьому плані український Ютуб розвивається, і напевне війна поперек волі дала цьому поштовх, бо багато глядачів стали відмовлятися від російського контенту і шукати український. Я від російського Ютубу по астрономії теж поки не відмовляюся, на щастя ніби жоден з цих ютуберів ватником себе не виявив, просто тримає себе на Ютубі поза політикою. А от наші часто навпаки дякують ЗСУ і закликають донатити на них, кажуть що наші ЗСУ то космос. Видно кому з розумних людей не соромно за свою країну, а кому або соромно, або бояться втратити частину глядачів чи попасти під роздачу. Десь тепер дивлюся 50%/50% контенту.
Ostin
Member

Повідомлення

Kassatka
"Как устроена вселенная" був лише кацапомовним, а зараз ніби взялись за переклад. Але сенсу в тому нуль починати з першого сезону. Краще б з останніх почали, бо там хоч якась нова інфа.
В ютубі можна нашу хмаринку Science іноді подивитись.
PushKing
Member

Повідомлення

А мене цікавить научпоп по астрономії, раніше кілька років мені Ютуб видавав виключно російськомовні канали, а тут останній рік стало видавати українські відео і виявилося, що є кілька українських каналів на цю тему, причому з доволі якісним монтажем і якісною подачею матеріалу. У цьому плані український Ютуб розвивається, і напевне війна поперек волі дала цьому поштовх, бо багато глядачів стали відмовлятися від російського контенту і шукати український.
Аналогично. На ютубе в принципе смотрю только научпоп по астрономии. Так вот за последний год появилось очень много качественных украиноязычных каналов. Причем, иногда ловлю себя на мысли, что некоторые из этих каналов очень схожие (как буд-то одна и таже группа людей их ведет), но больше =/= хуже, так что я только за.
Kassatka: 05.02.2024 23:17Видно кому з розумних людей не соромно за свою країну, а кому або соромно, або бояться втратити частину глядачів чи попасти під роздачу. Десь тепер дивлюся 50%/50% контенту.
Помнится в 2022 году за просмотр контента с территории 404 перестали начислять кеш. После этого события рублогеры начали упрашивать донатить, подписываться на бусти\патреон и так далее. Учитывая, что в кабинете канала ты видешь какие страны тебя смотрят, то скорей всего рублогеры перешли на позицию апполитичности абы не распугать тех, чьи просмотры приносят кеш.
П.С. Например, даже тот же Улица Шкловского (наверняка ты его смотришь тоже :gigi: ) не особо лестно отзывался о нашем СМИ (2021 год вроде бы). Потому что видите-ли их упавшую ракету связали с рукожопой странной оккупантом.
Відповісти