leif: ↑
01.12.2023 18:45
в сенсі купив телефон без чохла за 3 копійки в комплекті?
а для чого він мені? я типу подивлюсь на нього і подумаю "не буду spigen купувати, і так покатить"? сильно навряд.
ще одна зарядка аналогічно мені і нафіг не потрібна, вистачає тих, що є вдома. вважаю підхід з мінімалістичною комплектацію цілком виправданим в наш час. особливо для флагманських пристроїв.
Ну так треба подивитися ради чого там такий хайп
- спойлер
![Зображення](https://i.imgur.com/xAVRN3b.png)
А ось ради нього того самого чохла який із за своєї якості через 3 місяці в лайно перетворюється
![gigi :gigi:](./images/smilies/gigi.gif)
Він 100% жовтий та липкий
Ще ради зарядки можна посмердіти, так як якісний блок на 25Ват коштує десь 750 гривень. То якась там плівочка чи комплектний чохол це крінж зроблений забайтити лохів
Хоча я не знаю як логіка в таких гавриків працює, так як купуючи телефон за 600-800 баксів ти купуєш саме телефон, а не комплектацію до нього...
Хоча в цілому тут писати гори тексту такє собі. Один нічого кращого чим MIUI та redmi note 9 pro у своєму житті не бачив і розказує як ось там так же чудово (да ніх** не чудово там такіж самі проблеми тільки телефон коштує в 2 рази дорожче і ще коли у тебя з конкурентів там максимум концерн ббк, все інше це зачасту треш за кучу грошей, то ось у топовому ринку там ну просто дуже важко так як практично кожен смартфон це лице компанії). Інший тут умовно 6 місяців щось обирав, третій взагалі нічого не може сказати в аргументацію свого вибору. А переливати с пустого в порожнє
![laugh :laugh:](./images/smilies/laugh.gif)