Пропоную обговорити Не чекайте нових ремейків Resident Evil у 2024 році
Якщо ви уважно подивитись на постер гри Resident Evil: VILLAGE, то ви зрозумієте що це і є восьма частина серії. Там навіть виділено золотим кольором VIII. То про яку восьму частину ви пишете в новинах?
Останні статті і огляди
Новини
Не чекайте нових ремейків Resident Evil у 2024 році
-
Сidonix
Member
-
kalakawa
Member
Про 12.5%Сidonix: ↑ 27.11.2023 15:41То про яку восьму частину ви пишете в новинах?
-
AntonyKandaurov
Member
Так і хочеться вставити сюди мем із тим хто нічого не чекає і ні на що не надіється. Але запишуть в зраду.
-
temporar
Member
а че за мем?AntonyKandaurov: ↑ 27.11.2023 15:48 Так і хочеться вставити сюди мем із тим хто нічого не чекає і ні на що не надіється. Але запишуть в зраду.
-
kalakawa
Member
із тим хто нічого не чекає і ні на що не надієтьсяtemporar: ↑ 27.11.2023 15:53а че за мем?
-
temporar
Member
Ловко ты это придумал, молодецkalakawa: ↑ 27.11.2023 15:55із тим хто нічого не чекає і ні на що не надієтьсяtemporar: ↑ 27.11.2023 15:53а че за мем?
-
Enjthesilence
Member
Ну й добре, що там далі ремейкать 5 та 6? Дуже такі собі частини, було декілька непоганих моментів + кооп, але не думаю, що буде ремейк. Нехай краще вже сфокусуються на нових частинах, та інших ip
-
D_Sarif41
Junior
5 часть хороша, управление удобное, сюжет неплохой, образ вескера - один из лучших в серии, а 6 часть, с её управлением Раз 10 пробывал пройти ту миссию за Криса, где надо было бежать от огромного монстра, так и не прошелEnjthesilence: ↑ 27.11.2023 16:34 Ну й добре, що там далі ремейкать 5 та 6? Дуже такі собі частини, було декілька непоганих моментів + кооп, але не думаю, що буде ремейк. Нехай краще вже сфокусуються на нових частинах, та інших ip
Востаннє редагувалось 27.11.2023 17:17 користувачем D_Sarif41, всього редагувалось 1 раз.
-
NUN4AG
Member
Не сказав би, що 5 та 6 прям таки дуже такі собі. Обидві проходив вперше ще на релізі, а вдруге перепройшов у січні 21-го.Enjthesilence: ↑ 27.11.2023 16:34 Ну й добре, що там далі ремейкать 5 та 6? Дуже такі собі частини, було декілька непоганих моментів + кооп, але не думаю, що буде ремейк. Нехай краще вже сфокусуються на нових частинах, та інших ip
На тлі 2 та 4 частин вони, звичайно, не такі культові, але це непогані ігри на 7-7.5 балів за 10-бальною шкалою (а не від 5 до 10, як оцінюють зараз більшість видань).
-
daesz
Member
Мені в 6 управління зайшло на не цілих 2 години, дарована, тому ніяких рефандів небуло
- спойлер
-
Hiden
Member
code Veronica одна из лучших частей классического резидентаEnjthesilence: ↑ 27.11.2023 16:34Ну й добре, що там далі ремейкать 5 та 6?
-
doc-oc
Member
В порты с консолей нужно играть на контроллере)D_Sarif41: ↑ 27.11.2023 16:555 часть хороша, управление удобное, сюжет неплохой, образ вескера - один из лучших в серии, а 6 часть, с её управлением Раз 10 пробывал пройти ту миссию за Криса, где надо было бежать от огромного монстра, так и не прошелEnjthesilence: ↑ 27.11.2023 16:34 Ну й добре, що там далі ремейкать 5 та 6? Дуже такі собі частини, було декілька непоганих моментів + кооп, але не думаю, що буде ремейк. Нехай краще вже сфокусуються на нових частинах, та інших ip
Но вообще 6ка полное .овно
Отправлено спустя 3 минуты 6 секунд:
Код Вероника и есть есть настоящая 3я часть, а Немезис спин-офф, но Сони проплатили в своё время, чтоб тройка не стала эксклюзивом Дримкаст и в итоге получилась такая вот путаница.Hiden: ↑ 28.11.2023 01:10code Veronica одна из лучших частей классического резидентаEnjthesilence: ↑ 27.11.2023 16:34Ну й добре, що там далі ремейкать 5 та 6?
-
Alanis
Member
Какая ещё трилогия за Итана? Вроде же он рассыпался насовсем, и даже в длс с дочкой толком не воскрес. Ещё раз воскрешать?
5 и 6 в общем ничего, но уж больно шутерные. Вероника смотрится как то поближе к 2, что интереснее.
Серии не помешал бы старый новый персонаж, можно бы взять Шерри. Она в RE.6 была не очень опытным агентом, к тому же осталась инфицированная. Тут прям само просится, что влипнет по самое не хочу.
5 и 6 в общем ничего, но уж больно шутерные. Вероника смотрится как то поближе к 2, что интереснее.
Серии не помешал бы старый новый персонаж, можно бы взять Шерри. Она в RE.6 была не очень опытным агентом, к тому же осталась инфицированная. Тут прям само просится, что влипнет по самое не хочу.