Покупки в Китае: aliexpress.com и другие площадки, доставляющие товар в Украину

Разговоры обо всем
Відповісти
Автор
Повідомлення
InHale
Member

Повідомлення

Покупки в Китае: aliexpress.com и другие площадки, доставляющие товар в Украину

Пообсуждать сам товар - в тематических разделах (выбор "чего либо" и тп)

Покупки на amazon.com
Покупки на ebay.com
Покупки на newegg.com и в других магазинах США, где часто не принимают к оплате карты украинских банков
Покупки на computeruniverse.net

Экспресс доставка посылок в/из Украину со всего мира

Пообсуждать цены: Стоимость комплектухи: прогнозы, мысли, размышления

спойлер
Всем привет, ищу помощи у людей которые заказывают или заказывали товар с aliexpress. Почитал чучуть статей в интернете... но не сильно забрался.
За полнил форму профиля ( адрес получение посылки ):
http://i.piccy.info/i7/bfa3ae8d5567dcc7 ... Snymok.png" target="_blank
есть - privat internet card, для оплаты.
А что дальше делать не могу понять ))) я так понял что надо привязать к 1 с плтежных систем ? или сразу делать оплату с номера карточки ? :shuffle:
буду благодарен за помощь... :beer:
Востаннє редагувалось 22.11.2018 10:37 користувачем gehka3, всього редагувалось 1 раз.
Причина: !
daesz
Member

Повідомлення

Хто-небудь зустрічав на алі ось такі 3 пінові 3.5мм джеки з "крильцями" по боках. Я не зная як конкретно цей вид джеків називається, а алі показує в результатах тільки стандартні типу ось таких :-/
AmigoPhoenix
Member

Повідомлення

daesz
Перше ваше посилання в мене не відкриває... тай взагалі я в тих джеках не шару... але... може спробувати написати кільком продавцям, що торгують стандартними... прикріпити фото необхідних вам джеків і запитати чи вони таке мають або може знають хто таким торгує... га?)
daesz
Member

Повідомлення

AmigoPhoenix: 24.11.2023 23:21 daesz
Перше ваше посилання в мене не відкриває... тай взагалі я в тих джеках не шару... але... може спробувати написати кільком продавцям, що торгують стандартними... прикріпити фото необхідних вам джеків і запитати чи вони таке мають або може знають хто таким торгує... га?)
Не думаю, що в них може щось з такого бути, в противному випадку воно б було в асортименті, а там або звичайні джеки для плат (95% асортимерту), або один і той же в різних варіаціях із гайкою для фіксації. А от таких з "крильцями" неможу знайти ніде :с
1 лінк - то зображення на imgur'і :)
AmigoPhoenix
Member

Повідомлення

daesz
вони торгують схожим товаров, значить варяться в тій темі, значить можуть знати...в разі невдачі ви втратите лише 10 хв часу... щоб краще змотивувати продавців придумайте легенду на зразок що у вас свій маленький бізнес і напишіть що готові купувати в них скажем по 500шт в місяць)

паралельно можете створити окрему тему на форумі, бо сюди не так багато людей заглядає
moonlight49
Member

Повідомлення

всім хто не відкрив imgur https://i.imgur.com/CStPn98.jpg
quadrotony
Member

Повідомлення

daesz
moonlight49
ваші посилання на імгур не відкриваються
Stanley
Member

Повідомлення

Купую на алі вже 10 років, раніше проблем не було.
Останній раз замовляв 11/11, 5 замовлень пройшло без проблем.
Зараз при спробі замовити будь що на етапі "Pay now" видає помилку "To place this order, please go to this https://isas-g.aliexpress.com/kyc/index.html#/login and verify your account"
При переході за посиланням просить відправити фото ID.
Розумію що наврядчи з цього може бути реальна шкода, але якось не хочеться китайцям скидувати свої реальні документи.
Хто з таким мав справу?
Востаннє редагувалось 25.11.2023 16:23 користувачем Stanley, всього редагувалось 1 раз.
daesz
Member

Повідомлення

quadrotony: 25.11.2023 12:22 daesz
moonlight49
ваші посилання на імгур не відкриваються
Ваш провайдер блочить imgur :)
quadrotony
Member

Повідомлення

daesz
Ні, імгур відкривається, по посиланню картинки нема, імгкр пише що пост або видалений або не існує
daesz
Member

Повідомлення

quadrotony: 25.11.2023 16:59 daesz
Ні, імгур відкривається, по посиланню картинки нема, імгкр пише що пост або видалений або не існує
Точно? :)
Зображення
quadrotony
Member

Повідомлення

Точно, тільки у вас відкривається, у всіх інших ні припереході по лінку, хоч браузер хоч додаток
Screenshot_20231125-170237_Chrome.jpg
Screenshot_20231125-170224_Imgur.jpg
shatun
Member

Повідомлення

daesz: 25.11.2023 17:00
quadrotony: 25.11.2023 16:59 daesz Ні, імгур відкривається, по посиланню картинки нема, імгкр пише що пост або видалений або не існує
Точно? :)
Точно. Не відкриває ні з ВПН, ні без нього. Ти або обрізав якийсь знак у посиланні з імгур, або навпаки додав випадково.
404 We searched high and low, but we couldn’t find the page you're looking for. It may have been moved or deleted, or may never have existed at all.
daesz
Member

Повідомлення

shatun: 25.11.2023 17:13 Точно. Не відкриває ні з ВПН, ні без нього. Ти або обрізав якийсь знак у посиланні з імгур, або навпаки додав випадково.
Я брав посилання з от цього посту просто клікаючи на нього :)
moonlight49: 25.11.2023 01:56 всім хто не відкрив imgur https://i.imgur.com/CStPn98.jpg
Відправлено через 2 хвилини 9 секунд:
quadrotony: 25.11.2023 17:04 Точно, тільки у вас відкривається, у всіх інших ні припереході по лінку, хоч браузер хоч додаток

Screenshot_20231125-170237_Chrome.jpg

Screenshot_20231125-170224_Imgur.jpg
Думаю ваш прайвасі/секюріті домен (а саме .іо) блочить, тому що imgur працює через домен .com :rolleyes:
quadrotony
Member

Повідомлення

daesz
Це мобільеий інет лайф
daesz
Member

Повідомлення

quadrotony: 25.11.2023 17:31 daesz
Це мобільеий інет лайф
:dontknow:
Незнаю тоді в чім діло, у мене київстар домашній, на телефоні також київстар, бо тариф "все разом" доволі вигідний і зручний. Та й по місті не те щоб багато провайдерів і якісно - київстар найкращий з них.
Людина з посту вище, яка постанула лінк - точно змогла відкрити зображення, тому проблема не в мене.
А домен .іо - то якийсь секюріті домен, можналиво у вас стоїть в налаштуваннях мобільного браузера "відкривати лінки якщо є аналогічний домен на .onion чи чомусь схожому". От детальніше про це.
Adamantium
Ghost

Повідомлення

Stanley
Я выше описывал ситуацию.+\- тоже самое, нужна верификация бла-бла-бла. Забил, создал новый аккаунт и все.
Там у них выяснять что-либо бесполезно от слова совсем ;)
quadrotony
Member

Повідомлення

daesz
справа не в інеті, так само при відкритті з компа
тільки коли вручну скопіював посилання на пк, вставив, відкрив, після цього і лінки на цьому форумі почали працювати правильно
спойлер

Зображення
daesz
Member

Повідомлення

quadrotony: 25.11.2023 19:30 daesz
справа не в інеті, так само при відкритті з компа
тільки коли вручну скопіював посилання на пк, вставив, відкрив, після цього і лінки на цьому форумі почали працювати правильно
спойлер

Зображення
:think:
https://streamable.com/xmj3la

Мені ж немає змісту дурити вас, коли я шукаю допомоги із пошуком чогось :)
Kauil
Member

Повідомлення

quadrotony
У мене так само було, не відкривало. Зробив як ви написали, стало відкривати, магія :rotate:
AmigoPhoenix
Member

Повідомлення

quadrotony
Підтверджую. Вставив вручну посилання в адресний рядок браузера і почало відкривати навіть при натисканні на посилання тут на форумі.

Відправлено через 7 хвилин :
Уточнення. На даний момент в мене:
відкриває посилання moonlight49 за 25.11.2023 01:56:39
посилання daesz за 24.11.2023 22:47:18 на відкриває

вчора не відкривало обох
Відповісти