а що "краще" очікуєте?
![:) :)](./images/smilies/smile.gif)
Весь час були tp-link, зараз є можливість купити щось дорожче, десь до 4-5к. Інтернет зараз 100 mb/s, теоретично можливо підключити 1Гбіт(КС або datagroup). Якихось особливих вимог до роутера наразі немає.artko: ↑ 19.11.2023 12:11 spong
а що "краще" очікуєте?Візьміть шось з підтримкою АХ на майбутне. Той же Asus RT-AX53U / RT-AX1800
Майже всюди йде в комплекті кабель розгалужувач, щоб підключити два девайса з однаковою напругою. Тому просто орієнтуйтесь на вихідну потужність безперебійника. Для вашого випадку 18Вт буде мало, треба брати мінімум 36Вт. Наприклад якийсь з клонів DC1036P.Alvaro: ↑ 20.11.2023 10:59Народ, нужны советы как лучше выбрать и запитать девайсы без електрики, ставлю оптику, но там будет модем на 12 вольт. Потому мне необходимо выбрать роутер наверно на 9 вольт? иначе я не смогу с одного мини ибп,котрых видел в продаже, запитать сразу и модем и роутер , так как там везде выходы 12/9, т.е. 12/12 нет.
Якщо там не ADSL, то не бачу причин, чому б йому не працювати.Alvaro: ↑ 20.11.2023 10:59У меня в принципе стоио дома старый орендованый тп линк какойто 10 летний, там какраз 9 вольт, но это со старым провайдером, я думаю к новому не подойдет.
Типу такого https://geomarket.in.ua/ua/dc-ups-dc1036p ?Tesseract: ↑ 20.11.2023 11:12Майже всюди йде в комплекті кабель розгалужувач, щоб підключити два девайса з однаковою напругою. Тому просто орієнтуйтесь на вихідну потужність безперебійника. Для вашого випадку 18Вт буде мало, треба брати мінімум 36Вт. Наприклад якийсь з клонів DC1036P.
дц-дц ДБЖ конструктор на алі від 120грн. (без акумулятора). якщо вмієте трохи паяти та збирати до купи - можна з'економити.Alvaro: ↑ 20.11.2023 11:27 Ціни звиздець просто на них бачу. Як на хороший роутер... Таке точно зможе заживити і девайс від оптики і роутер одночасно?
А мінуси павер банки в чому основні? В мене просто є три штуки по 20. Але шось я чув там кажуть щось незручно типу. Я просто думаю в чему проблема, якщо просто втикнути банку на зарядку в розетку і іншим шнуром до девайсу. Так ніби воно само там буде при відключенні живити все. Але так розумію при подачі електрики вони типу далі будуть живити просто від себе напевно і в цьому мінус. Чи як?kolesnukm: ↑ 20.11.2023 11:18в мене в батьків онушка на 12 але чудово працювала і від 9V через павер банк
Типу однієї цієї дбж вистачає заживити два девайса по 12? Чи як?kolesnukm: ↑ 20.11.2023 11:18чому мало, багато залежить від обладнання, в батьків зараз онушка і Гугл нест з яким взагалі блок на 19V в комплекті і marsriva kp3 18W вистачає на 6,7-7 годин
Тоді уже просто купити шнурок до повербанка.artko: ↑ 20.11.2023 11:33дц-дц ДБЖ конструктор на алі від 120грн. (без акумулятора). якщо вмієте трохи паяти та збирати до купи - можна з'економити.
Ні паяти не вмію і паяльника нема. Максимум розібрати переставити плати, щось такого плану.artko: ↑ 20.11.2023 11:33120грн. (без акумулятора). якщо вмієте трохи паяти та збирати до купи - можна з'економити
Буде працювати, але не довго. Для більшості павербанків такий режим є досить шкідливим.Alvaro: ↑ 20.11.2023 11:34А мінуси павер банки в чому основні? В мене просто є три штуки по 20. Але шось я чув там кажуть щось незручно типу. Я просто думаю в чему проблема, якщо просто втикнути банку на зарядку в розетку і іншим шнуром до девайсу. Так ніби воно само там буде при відключенні живити все. Але так розумію при подачі електрики вони типу далі будуть живити просто від себе напевно і в цьому мінус. Чи як?
Так.Alvaro: ↑ 20.11.2023 11:34Типу однієї цієї дбж вистачає заживити два девайса по 12? Чи як?