Останні статті і огляди
Новини
Вибір сучасного ігрового сетапу <<<
-
seraphic
Member
Интересно зачем эта тема - Подборка комплектующих. Вопросы/ответы (часть 2)
-
aaleksandrenko
Member
справа не в грошах, а в сенсі. Я для себе його не знайшов.Vlaad13: ↑ 19.11.2023 11:40ну вы же наверное бу карту покупали и вам приходилось выбиратьaaleksandrenko: ↑ 19.11.2023 11:38
якщо вибирати плавність геймплею чи лучі, то плавність значно важливіша.
а если деньги есть на новую 4070ti - то мы получаем плавность + лучи и ничего выбирать не нужно
коли 6900хт коштує на вторичці до 20к. 4070ті зі схожою продуктивністю мінімум на 50% дорожче. Чисто за одну технологію переплачувати такі кошти таке собі
Якщо нову брати, умовно 4070ті чи 7900хт, то там вже дійсно треба думати. Нвідія в цілому буде краща по своїм фішкам та більш оптимізованим споживанням, а відповідно і нагрівом/шумом. Хоча все що нижче 4080 сильно порізане на мою думку
-
GreenMile
Member
У карт одного цінового діапазону не буде аж такої різниці в плавності в растрі, бо різницю між умовними 70 і 80 ФПС ви не побачите. Виключення, якщо це онлайн-шутери де кожний ФПС на вагу золота. А так-то для плавності в синглах ще є ФГaaleksandrenko: ↑ 19.11.2023 11:38якщо вибирати плавність геймплею чи лучі, то плавність значно важливіша.
-
Vlaad13
Member
вы пытаетесь привести доказательства - но у красных адептов с логикой тугоGreenMile: ↑ 19.11.2023 11:57У карт одного цінового діапазону не буде аж такої різниці в плавності в растрі, бо різницю між умовними 70 і 80 ФПС ви не побачите. Виключення, якщо це онлайн-шутери де кожний ФПС на вагу золота. А так-то для плавності в синглах ще є ФГaaleksandrenko: ↑ 19.11.2023 11:38
якщо вибирати плавність геймплею чи лучі, то плавність значно важливіша.
-
0kie
Member
Где в первом сообщении указан этот процессор? Профили изучать, которые не всегда актуальны? Сомнительное занятие.
С учётои ваших поправок - да, нужна новая платформа!
-
Paladin_D
Member
Вы уверенны, что внимательно читали первый пост от автора?0kie: ↑ 19.11.2023 15:07Где в первом сообщении указан этот процессор? Профили изучать, которые не всегда актуальны? Сомнительное занятие.
С учётои ваших поправок - да, нужна новая платформа!
Там написано так: "Важлива ваша думка стосовно моїх ідей для оновлення домашнього пк на заміну того що у пофілі. Так-так, сандаль вже не тащить але я йому безмежно вдячний за ці роки разом))"
Я думаю комментарии с моей стороны будут излишни
-
0kie
Member
Paladin_D
-
temporar
Member
Я бы второй раз собрал себе сейчас 10700+6800+32гбддр4. Дешево и экономно, всё тянет так сказать, без лучей
-
Rezvan
Member
Прохання модерам прибрати тему.
Замовив комплект :
7500f + CM Hyper 620S
B650 MB
32GB DDR5 6400
Дякую всім хто приєднався до обговорення
Замовив комплект :
7500f + CM Hyper 620S
B650 MB