Продано більше двох мільйонів копій Remnant 2

Обсуждение статей и новостей сайта
Відповісти
Автор
Повідомлення
Vpupkin
Member

Повідомлення

Пропоную обговорити Продано більше двох мільйонів копій Remnant 2

Для игры такого уровня это ошеломительный успех?
waryag
Member

Повідомлення

Також у звіті Embracer Group відзначається загальне падіння продажів на ринку PC та консолей. З цього року компанія почала закривати студії. І під таке скорочення навіть потрапила студія Volition, автори серій Red Faction та Saints Row.
Рік багатий на гарні ігри, середняки страждають.
Рак
Member

Повідомлення

поиграл часик в первую когда то, шляпа какая то, в чем прикол игры кто знает ?
daesz
Member

Повідомлення

Рак: 16.11.2023 20:11 поиграл часик в первую когда то, шляпа какая то, в чем прикол игры кто знает ?
Взяв на роздачі в епік сторі, але так і не грав. Бачив колись одним оком десь на стрімі, якийсь дарксоулс від світу шутерів від третього лиця чи щось типу того :D
unique-neon
Member

Повідомлення

daesz: 16.11.2023 20:14дарксоулс
Недавно грав першу частину, десь до середини. Як на мене там нічого спільного з соулсами. По вайбу як arpg грається, але вигляд не зверху а з-за плеча.
daesz
Member

Повідомлення

unique-neon: 17.11.2023 12:08
daesz: 16.11.2023 20:14дарксоулс
Недавно грав першу частину, десь до середини. Як на мене там нічого спільного з соулсами. По вайбу як arpg грається, але вигляд не зверху а з-за плеча.
Там хіба не про боси, складність, перекати? :)
unique-neon
Member

Повідомлення

daesz: 17.11.2023 12:12Там хіба не про боси, складність, перекати?
Це ж історія не тільки про соулси :D. Так і будь-який екшин можна соулсом назвати, дарксайдерс наприклад. Або відьмак 2 :laugh: . Або холлов найт, з перарахованого найбільше соулс нагадує, але язик не повертається таким назвати.
Просто воно взагалі не як соулс. Навіть не знаю за рахунок чого, ніколи не думав що соулси робить соулсами. Ну якщо з елденом рівняити, то босів не багато, по дорозі до боса дуже багато звичайних противників (прямо як титан квест, грім даун, і т.і.). Складність загалом нижча. Валюту не розгублюєш при невдачах. Експлорейшин мінімальний. Грінду багато. Атмосфера не така як в соулсах.
daesz
Member

Повідомлення

unique-neon: 17.11.2023 12:26
daesz: 17.11.2023 12:12Там хіба не про боси, складність, перекати?
Це ж історія не тільки про соулси :D. Так і будь-який екшин можна соулсом назвати, дарксайдерс наприклад. Або відьмак 2 :laugh: . Або холлов найт, з перарахованого найбільше соулс нагадує, але язик не повертається таким назвати.
Просто воно взагалі не як соулс. Навіть не знаю за рахунок чого, ніколи не думав що соулси робить соулсами. Ну якщо з елденом рівняити, то босів не багато, по дорозі до боса дуже багато звичайних противників (прямо як титан квест, грім даун, і т.і.). Складність загалом нижча. Валюту не розгублюєш при невдачах. Експлорейшин мінімальний. Грінду багато. Атмосфера не така як в соулсах.
Треба поставити і самому глянути що воно таке :D
unique-neon
Member

Повідомлення

daesz
Ну я все-таки закинув, у мене так з усіма арпг)
SРЕСТRАL
Junior

Повідомлення

А мені 1 частина зайшла) 2 не грав.
MessiaH
Member

Повідомлення

Подскажите пожалуйста как быть. Дошёл до босса Неруда и никак не могу его замочить, смотрю на Ютубе люди доходят до этого момента с куда более прокачанными пушками. Где их брать? Где взять ресурсы для доп прокачки? Каких-то доп миссий тоже не наблюдается. Чё делать?
ArtAnonimys
Junior

Повідомлення

daesz: 17.11.2023 13:07
unique-neon: 17.11.2023 12:26
Треба поставити і самому глянути що воно таке :D
Точно не пошкодуєш, на початку гра може здаватися важкою, але впевнений, ти знайдеш свій темп гри, до того ж покликавши друзів ти помножиш задоволення х2 та х3 відповідно

Відправлено через 2 хвилини 21 секунду:
SРЕСТRАL: 18.11.2023 05:54 А мені 1 частина зайшла) 2 не грав.
Багато втрачаєш. Гра того варта, рекомендую зараз брати Ультімейт видання (воно коштує як стандарт версія без знижки, але включає всі длс), якраз знижки всюди.

Відправлено через 7 хвилин 7 секунд:
MessiaH: 18.11.2023 06:39 Подскажите пожалуйста как быть. Дошёл до босса Неруда и никак не могу его замочить, смотрю на Ютубе люди доходят до этого момента с куда более прокачанными пушками. Где их брать? Где взять ресурсы для доп прокачки? Каких-то доп миссий тоже не наблюдается. Чё делать?
Це твоє перше проходження? І дуже важливо, яка складність? Бо кошмар для новачків, при першому проходжені доволі важко буде. Моя порада, зміни режим гри з Локальної чи Гра для Друзів на Відкриту. З часом до тебе доєднаються більш досвідчені гравці і допоможуть перемогти. У мене гра на Стім, міг би допомогти; якщо залишиш нік, Тал Рата чи ШаХалла будуть переможеними)
А щодо ресурсів, то гра має великий потенціал реграбельності, тобто "прокачані" гравці вже здолали не одне проходження, і ще більшу кількість локацій.
Відповісти