Останні статті і огляди
Новини
Замена кнопки мыши (switcher), ремонт даблклика
-
tolebamber
Member
Не видел не одной рабочей мышки с отпавшими пятаками что бы работали кнопки)
У человека мыша работает а вот кнопки нет на сколько я понял
-
spoglyadach
Member
Я зараз такою користуюсь, відірвано три п'ятака, нічого якось працюєtolebamber: ↑ 18.10.2023 10:33 Не видел не одной рабочей мышки с отпавшими пятаками что бы работали кнопки)
-
tolebamber
Member
spoglyadach
Ну перемычки - все дела, если перемычки не ставить то работать не будет
Ну перемычки - все дела, если перемычки не ставить то работать не будет
-
spoglyadach
Member
tolebamber
Взагалі я мав наувазі інше, що сама по собі миша буде працювати навіть з випаяними перемикачами. Якщо вона після заміни не подає ознак життя то заміна перемикачів тут ніяк не впливає, лише пошкодження які було завдано в процесі заміни. А так перемички наше всьо, а ще можна взаморочитись та відновити ті п'ятаки, продаються ж різних розмірів, було б бажання
Взагалі я мав наувазі інше, що сама по собі миша буде працювати навіть з випаяними перемикачами. Якщо вона після заміни не подає ознак життя то заміна перемикачів тут ніяк не впливає, лише пошкодження які було завдано в процесі заміни. А так перемички наше всьо, а ще можна взаморочитись та відновити ті п'ятаки, продаються ж різних розмірів, було б бажання
-
tolebamber
Member
spoglyadach
Ну если вы сможете пользоваться мышкой без кнопок - вперед. Для меня это не рабочий девайс.
Ну если вы сможете пользоваться мышкой без кнопок - вперед. Для меня это не рабочий девайс.
-
Cherry Schnapps
Member
Доброго вечора , думаю замовити собі для миші нові мікріки , а то маю передчуття що скоро будуть гайки тим що з заводу , так ось питання до ВАС так як бачу у вас багато їх - є з чим зрівнювати , що порадите ? мишка Asus Rog Pugio 2 ( комплектні ті що на 1-2 млн. кліків навіть ставити не хочу ) , Дякую !spoglyadach: ↑ 24.08.2023 21:22 клоуни-мінусатори набігли, в мене персонально кілька моїх мишей на GM 8.0 та RED а також в деяких стоять BLUE на бокових.
Почитав цю гілку як тут хтось не радить Kailh і стало цікаво на чому сидять тру-боярє, показуйте свої перероблені миші і що там під капотом.
Раптом в мене чогось немає, замовлю потестую, можливо прийшов час відкривати всі миші і знову переробляти
upd: зараз маю TTC Gold 60M & 80M, HUANO White, Blue, Rose, Omron Japan, Omron China, Kailh BLUE, RED, Black.
Замовив HUANO на 100M але якщо там як завжди з 10 штук можна тільки 2-3 відібрати з однаковим кліком то всьо панятна. Чекаю рекомендацій богів клікінгу
Як що ще хтось може ще порадити буду вдячний !
-
tolebamber
Member
Cherry Schnapps
Huano Blue
Huano Blue
-
Cherry Schnapps
Member
А оці ТТС Голд як ?
-
spoglyadach
Member
Тільки якщо брати одразу 5-10 штук, бо в них буває так що звук кліка дуже різний
І там ще HUANO на 80М з'явились, правда я ще не тестував, кажуть що цікаві
Відправлено через 1 хвилину 44 секунди:
Мені не зайшли, вони мені дуже схожі на Omron своїм кліком, а по якості і ресурсу взагалі ніяких питаньCherry Schnapps: ↑ 14.11.2023 20:46 А оці ТТС Голд як ?
-
Steelmax
Member
Что посоветуете для G102 на основные и боковые свитчи? Такой же чувствительности и силы нажатия как и родные Omron'ы.
-
tolebamber
Member
tolebamber: ↑ 14.11.2023 20:39 Huano Blue
-
spoglyadach
Member
я за Kailh Red
-
AndP
Member
где их можно купить? Желательно в Киеве.
-
tolebamber
Member
AndP
OLX в помощь, я в зп
OLX в помощь, я в зп
-
AndP
Member
продаешь?tolebamber: ↑ 16.11.2023 00:18 я в зп
ПС. не люблю олх
-
krivonos-kolya
Member
В киеве у меня есть, могу пару штук для пробы дать
-
AndP
Member
какие? мне бы что-то из хорошего, а то мышак и пол года не отжил. Сейчас на сервисе, но думаю что придётся самому менять кнопку, говорят что мышь работает хорошо.krivonos-kolya: ↑ 16.11.2023 01:15 В киеве у меня есть, могу пару штук для пробы дать
-
krivonos-kolya
Member
AndP
напишите в телеграмм, так проще связаться, huano blue kailh gm 8 омроны....
напишите в телеграмм, так проще связаться, huano blue kailh gm 8 омроны....
-
spoglyadach
Member
сейчас бы омроны продавать, лол, кто в своём здравом уме их ставит вообще
-
krivonos-kolya
Member
spoglyadach
90% с завода... самому не нравятся, но некоторые клиенты просят оставить как по заводу(.
90% с завода... самому не нравятся, но некоторые клиенты просят оставить как по заводу(.