Останні статті і огляди
Новини
Где покупать Б/У комплектущие с Европы, Китая и Америки ?
-
WinZone
Junior
Всем привет, хочу начать заниматься перепродажей б/у комплектующих по типу процессоров 1155, 1150, 1156, ддр3 память, жесткие диски. Посмотрев цены на aliexpress, alibaba, taobao, ebay и так далее, понял что цены не сильно отличаются, плюс же еще доставка. Хотел узнать, может кто то знает где и как закупать ? За ранее спасибо
Востаннє редагувалось 18.10.2023 14:13 користувачем WinZone, всього редагувалось 1 раз.
-
WSavage
Member
Может тебе еще номера поставщиков дать?WinZone: ↑ 18.10.2023 14:12 Всем привет, хочу начать заниматься перепродажей б/у комплектующих по типу процессоров 1155, 1150, 1156, ддр3 память, жесткие диски. Посмотрев цены на aliexpress, alibaba, taobao, ebay и так далее, понял что цены не сильно отличаются, плюс же еще доставка. Хотел узнать, может кто то знает где и как закупать ? За ранее спасибо
Дайте бан боту
-
KimRomik
Member
смысл торговаться такими динозаврами? их судьба в наше время таково, что уже и бесплатно отдают в школыWinZone: ↑ 18.10.2023 14:12хочу начать заниматься перепродажей б/у комплектующих по типу процессоров 1155, 1150, 1156, ддр3 память,
-
WinZone
Junior
Смысл есть из-за спросаKimRomik: ↑ 18.10.2023 14:15смысл торговаться такими динозаврами? их судьба в наше время таково, что уже и бесплатно отдают в школыWinZone: ↑ 18.10.2023 14:12хочу начать заниматься перепродажей б/у комплектующих по типу процессоров 1155, 1150, 1156, ддр3 память,
-
mklm
Member
ФОП є? податки державі готовий сплачувати?
-
Kassatka
Member
Дуже чудові й спритні динозаврики виходять, на мій погляд найоптимальніше рішення на сьогодні в ролі найбюджетнішого компа.KimRomik: ↑ 18.10.2023 14:15 смысл торговаться такими динозаврами? их судьба в наше время таково, что уже и бесплатно отдают в школы
Я тут допомогаю одній дуже небагатій родині, де двоє школярів, безробітна мати й бабуся-пенсіонерка після інсульту, більшою мірою як благодійність. Походу я роздобув їм вже два компи на Core i5-2400 + 8 Гб DDR3 в районі 3000 грн. шт., один успішно працює вже рік, другий півроку, а нещодавно трапилося вхопити по розпродажі після закриття фірми, що займалась комп'ютерною графікою, третій комп Core i5-4460 з аж 16 Гб DDR3, але без диска, всього за 2400 грн.
Спочатку намагався щось на 775 сокеті зварганити, там набагато дешевше, але воно виходить все таке вбите плюс тормознуте. Win 7 норм потягне, а Win 10 тільки з SSD і то дуже погано. А на 1155 сокеті на SSD взагалі система досить спритна, й без SSD користуватись теж цілком можна, на відміну від 775 сокету. Зараз один комп з SSD, два на HDD, планую всі три на SSD перевести.
Он б/в SSD 250 Гб зараз легко за 300 грн. можна купити, тому я б дуже не радив такий комп на HDD збирати, лише як додатковий простір, коли ОС на SSD.
Ну а так чудовий комп виходить для навчання перегляду відеофайлів, ютубу, тіктоку, пограти в популярний серед школярів Роблокс чи Майнкрафт можна й на інтегрованому відео, чи щось старе типу GTA San Andreas.
Ще додаю до двох компів RX 580, мені для тестів ці відяхи заодно знадобляться, додам SSD на 1 Тб і вже навіть більш-менш пристойні ігрові компи вийдуть. Може найтоповіші ААА-ігри не потягнуть, але переважну більшість точно потягнуть, у тому числі й найновіших, а є ж купа чудових не надто нових ігор, які за геймплеєм дадуть фору сучасним.
Спробуй купи повністю готовий до використання новий системник щоб за 3К грн? Навіть на найбільш гівняному не останнього покоління Селероні й близько не вийде. А тут все ж чотириядерник, а не двоядерник і мінімум 8 Гб оперативи, що вже цілком пристойно. Коли з грошима дуже туго, то чотириядерник 1155 з 8 Гб DDR3 та б/в SSD 250 Гб - чудовий вибір.
-
WinZone
Junior
Я даже больше скажу, на RX470 и i7-3770 ( 1155 ) можно на средне-высоких поиграть в киберпанк, а тот же i7-4790 по показателям в играх как Ryzen 5 1600 ( в некоторых фпс на i7 даже выше )
-
Ray2000gt
Advanced Member
В США та Европі вигідно купувати списане лізінгове обладнання з офісів. Де його шукати - це вже інше питання. В приватних дошках оголошень я нічого цікавого не знаходив (можливо не так шукав). В Штатах можна почати з Ebay. Шукати необхідні товари, коли побачиш, що продавці продають їх десятками або сотнями, значить це контора, яка займається барахолом хламу. Часто, в них є свої сайти, можеш по ніку загуглити, комісія Ebay зараз велика (10-15%), тому напряму можна домовитись дешевше. Але це працює при більш-менш вагомих замовленнях.
З Європи теж багато тягнуть, але тут підказати не можу.
P.S. Мінімум, яких зараз варто розглядати - 1150. Досить вдалий сокет, материнки від 7-10$, проци Xeon v3 стають без усіляких прошивок. NVME заводиться.
З Європи теж багато тягнуть, але тут підказати не можу.
P.S. Мінімум, яких зараз варто розглядати - 1150. Досить вдалий сокет, материнки від 7-10$, проци Xeon v3 стають без усіляких прошивок. NVME заводиться.
-
Ortyomko
Member
https://www.ebay.com/itm/145315708103Kassatka: ↑ 18.10.2023 15:12 Спробуй купи повністю готовий до використання новий системник щоб за 3К грн? Навіть на найбільш гівняному не останнього покоління Селероні й близько не вийде. А тут все ж чотириядерник, а не двоядерник і мінімум 8 Гб оперативи, що вже цілком пристойно. Коли з грошима дуже туго, то чотириядерник 1155 з 8 Гб DDR3 та б/в SSD 250 Гб - чудовий вибір.
-
Ortyomko
Member
-
Buldozer.
Member
WinZone: ↑ 18.10.2023 14:12 Всем привет, хочу начать заниматься перепродажей б/у комплектующих по типу процессоров 1155, 1150, 1156, ддр3 память, жесткие диски. Посмотрев цены на aliexpress, alibaba, taobao, ebay и так далее, понял что цены не сильно отличаются, плюс же еще доставка. Хотел узнать, может кто то знает где и как закупать ? За ранее спасибо
вам дать контакты поставщиков где дешевле,я правлиьно понял?
-
seraphic
Member
да, там где по копейке продаётся, чтоб продать у нас за много денегBuldozer.: ↑ 15.11.2023 11:43WinZone: ↑ 18.10.2023 14:12 Всем привет, хочу начать заниматься перепродажей б/у комплектующих по типу процессоров 1155, 1150, 1156, ддр3 память, жесткие диски. Посмотрев цены на aliexpress, alibaba, taobao, ebay и так далее, понял что цены не сильно отличаются, плюс же еще доставка. Хотел узнать, может кто то знает где и как закупать ? За ранее спасибо
вам дать контакты поставщиков где дешевле,я правлиьно понял?
-
yupi
Member
seraphic
Скорее просто так в дар отдают
Скорее просто так в дар отдают